ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ/ΦΩΤΟ...

As epezan se kanena Londino oi kyrioi Gurdian pou paiksan fetos molis gia prwth fora se olh tous tin kariera giati oloi tous eixan sto klasimo kai tha sou lega egw. Mexri pip@ exei gia tous fans aftershow. Mou aresei h mousikoula tous alla opa re mages.

Τι να το κάνεις το αυτόγραφο? Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω ένας μουσικός είναι…
Εγώ τους γουστάρω αυτούς που δεν δίνουν αυτόγραφα. Πολλοί από αυτούς δεν θεωρούν τον εαυτό τους τόσο σημαντικό. Oi Guardian πρέπει να ναι τέτοια περίπτωση.

Για μενα μια υπογραφη σε ενα φυλο χαρτι δεν σημαινει τιποτα. Αντιθετως στο εξωφυλλο ενος δισκου σημαινει παρα πολλα.

Θυμήθηκα και ένα ακόμα.

Skyclad/Primal Fear 98 στο Ρόδον. Περιμέναμε πριν την συναυλία για να μπούμε μέσα καμιά 30-αριά άτομα (ήταν νωρίς ακόμα) . Eίχα πάει προετοιμασμένος για αυτόγραφα και είχα όλα τα εξώφυλλα των Scyclad και των Gamma Ray/Primal Fear και μαρκαδόρο παρακαλώ.

Κάποια στιγμή βλέπω τον τραγουδιστή -δε-θυμάμαι-το-όνομά-του- των Primal Fear, να κατηφορίζει την Μάρνης, χαλαρός, μόνος του, χωρίς κανένα άλλο. Γρήγορα τα εξώφυλλα και τον μαρκαδόρο για να υπογράψει. Εκεί που πάω να του τα δώσω μου λέει στα ελληνικά: “Πρέπει να μπώ μέσα”. ](*,) Μου ήρθε κεραμύδα, τί έγινε αναρωτήθηκα. Τελικά υπέγραψε σε όλους, αλλά το σοκ να μου μιλά ελληνικά ήταν μεγάλο. Μετά από καιρό έμαθα ότι είχε παντρευτεί ελληνίδα.

Συμφωνώ με τα όσα λέει ο freedomofrock στα post του στη σελ.13. Και αυτό που μαρέσει περισσότερο είναι να βγάζω φωτό με κάποιο καλλιτέχνη.
Δεν θυμάμαι κάποια κακή εμπειρία απο αυτούς που χω “γνωρίσει”… Η συμπεριφορά του midnight μόνο μου κανε “εντύπωση”, στο meet and greed που διοργάνωσε το RockHard στο φετινό rockwave (thanks guys :wink: ) που ήταν λίγο “σπασμένος”, δεν πολυείχε όρεξη, ούτε μιλούσε-χαμογελούσε…Ενώ έναν χρόνο πριν που τον έίδα πάλι, που είχε έρθει Ελλάδα για συνεντεύξεις κτλ ήταν απλά υπέροχος! Και με πολύ διάθεση και χιούμορ, και πολύ gentleman

Οι πιο φιλικοι μακραν οι Fates Warning,το ιδιο και ο Devon Graves προσφατα.Πολυ υπομονετικος και ο Uli Jon Roth.Πηρα επισης απο Pain of salvation-εκτος daniel-και φωτο κτλ,απιστευτοι τυπαδες,τους ειχα πετυχει και σε μπαρ και ηταν και στα κεφια.Η πιο ο,τι να ναι συναντηση ηταν με τους iced earth το 96-97 που τους πετυχα σε ταβερνα στην πλ.Αθωνος να χουν κατεβασει τον αγλεουρα,αλλα το ιδιο εκανα και γω οποτε ουτε καν μπηκα στον κοπο να παω για αυτογραφο κτλ,εκτος του οτι δεν μ αρεσουν και καθολου.Το πιο cult αυτογραφο το χω απ τον υψιστο Daevid Allen των Gong,που μου ζωγραφισε και ενα περιεργο σκιτσo! 8O Εκει που ψιλοξενερωσα ηταν με Dream Theater,αλλα θεοι ειναι ο,τι θελουν ας κανουν… 8) [/img]

Eγώ θα αναφέρω τους Αrchive οι οποίοι ήταν απίστευτοι!πάρα πολύ ευγενικοί και χαμηλών τόνων…ειδικά ο νέος τραγουδιστής τους ήταν θεός!Εκτός του ότι ήταν πολύ φιλικός και άνετος μου είπε να γράψω το όνομά μου στο χέρι του,γιατί δεν καταλάβαινε πως γραφόταν…τι να πω,προσκυνώ!

Εγώ ήμουν στους evergrey στη λάρισα και μόλις τελείωσε η συναυλία,μαζεύτηκαν όλοι τους σε 3-4 τραπέζια και άρχισαν να υπογράφουν αυτόγραφα…
εγώ δεν πήγα από την αρχή να πάρω γιατί περιμενα να φύγει ο πολύς ο κόσμος…
ήταν όμως ο αδερφός μου τότε επάνω,και του είπα να ζητησει από έναν από αυτους ενα περικάρπιο που έίχαν στο χέρι τους και είχε γραμμένο το σήμα των evergrey…
έτσι πήγε και ζήτησε από τον κιθαριστα…
μόλις του είπε ‘’ can you give me your bracelet? ‘’
εκείνος απάντησε ‘’ will you give me your jacket?’’
ο αδερφός μου είπε ‘’ no because i have only one"
και ο κιθαρίστας είπε οτι και αυτός ένα είχε…

μετά όταν πήγα να πάρω και γω αυτόγραφο ζητησα και εγώ περικάρπιο αλλά από τον τραγουδιστη,του είπα:
‘‘can you give a bracelet?’’
και εκείνος απάντησε " will you give me your jacket"

Βασικά ξαφνιάστηκα,έλεγα τι στο διάολο συννενοημένοι ήταν…
Εντάξει δεν με πείραξε και πολυ,τουλαχιστον μπορούσαν απλώς να πουω δεν μπορώ να στο δώσω…