Ποια θεωρειτε τη μεγαλυτερη ευρωπαικη ομαδα?

Θα νγει εντελώς γράμμα σε σούπερ κατερίνα (15 λόγοι που το twilight είναι η καλύτερη ταινία κι έτσι) αλλά δε βαριέσαι… Κουβέντα να κάνουμε…

-Είμαστε η μόνη ομάδα που παίχτης της εμφανίζεται στο εξώφυλλο του καλύτερου άλμπουμ όλων των εποχών.
-Οι Beatles ήταν/είναι οπαδοί μας (πάρε ρε Πωλ την ομάδα μπας και δούμε άσπρη μέρα).
-Γίναμε θρύλος για την μπάλα που παίζαμε κι όχι επειδή έπεσε ένα αεροπλάνο.
-Οι οπαδοί μας ξέρουν γιατί υποστηρίζουν την ομάδα κι όχι επειδή είναι μόδα.
-Έχουμε αξιοκρατικά τον καλύτερο ύμνο.
-Ποτέ δεν είχαμε άκρες σε ομοσπονδίες και κυβερνήσεις.
-Έχουμε επιζήσει από τις δύο μεγαλύτερες τραγωδίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (Justice for the 96)
-Δεν έχουμε αναλωθεί σε αποικιοκρατικού τύπου ακαδημίες.
-Οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα κι όχι μόνο όταν κερδίζει τίτλους.
-Πήραμε τσουλου με Τραορέ και Μπίσκαν.
-Άμα λάχει κάνουμε χαβαλέ με μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας μας http://www.youtube.com/watch?v=-yMirJPi_mI
-Τιμωρήσαμε παίχτη μας επειδή δεν σεβάστηκε τους νεκρούς μας. http://www.youtube.com/watch?v=MiO0HQ8vNtc στο 0:30
-Από τον Σάνκλυ ως και τον Ουγιέ (κοντά 50 χρόνια) και οι προπονητές μας έβγαιναν από τα σπλάχνα του συλλόγου…
-Μία ομάδα έκανε ένα κωλοχώρι ξακουστό στα πέρατα του κόσμου.

πράγματι Όσο πάει τόσο περισσότερο θυμίζει γράμμα 14χρονου στο sporty

-Κυριαρχήσαμε στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου. Από το 69 ως το 90 (με την εξαίρεση μιας σεζόν) η ομάδα ήταν πάντα μέσα στις δύο πρώτες στο τέλος της σεζόν. Μιλάμε για ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που σ’αυτά τα 22 χρόνια είχε 7 διαφορετικούς πρωταθλητές και δεν υπήρχαν αδιάφορες ομάδες…
-Ποτέ δεν ξοδέψαμε πακτωλούς χρημάτων για παίχτες. Η ομάδα πάνω απ’όλους.
-Ακόμα και μετά από 21 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ήμαστε περήφανοι να δηλώνουμε Λιβερπουλ.

YNWA

Με συγκίνησες. Είναι και τόσα και άλλα τόσα. Αλλά είναι και ένα, το οποίο το έζησα στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μίλαν στην Πόλη και που δεν περιγράφεται με λόγια…

η Λιβερπούλ ρε μάγκες
Απίστευτη ομάδα με μεγάλους παίχτες

Επίσης θα έβαζα και τον ΠΑΟΚ που έχει κάνει μεγάλες ιστορικές εμφανίσεις στην Ευρώπη(μαγκιά του που απόκλεισε Φενερ και παλαιότερα Ουντινέζε)
Αν και γαύρος τους αναγνωρίζω

Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you’ll never walk alone,
You’ll never walk alone.

Οι μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη είναι λιμάνια…

Λίβερπουλ.
ΠΑΟΚ.
Μπάρτσα.

Οι 2 πρώτες λόγω θρησκείας.
Στην 3η πρέπει να αναγνωρίσω τον κόσμο και το ήθος της.

Προφανώς αναφέρεσαι εδώ http://www.youtube.com/watch?v=S8CEh_TgAg4. Σε αυτό άλλωστε εκτός των άλλων αναφερόμουν κι εγώ:

Manchester united για μενα…Εχει βγαλει θρυλους,εχει κερδισει τροπαια και τροπαια και εχει πολους και εξαιρετικους οπαδους!Ομαδα με μεγαλη ιστορια που αυτη την στιγμη αντιμετωπιζει ορισμενα προβληματα αλλα θα τα καταφερει!+ οτι το old trafford ειναι μαγικο…!8)

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να είναι υποκειμενικό το ποιά ομάδα είναι η μεγαλύτερη. Πολλοί βρήκατε πάλι ευκαιρία να καυλώσετε με τις ομάδες σας. Σας καταλαβαίνω.

Αλλά 1ον Ρεάλ και 2ον Μίλαν. Τόσο απλό. Κι ας τις σιχαίνομαι.

Γελάω με όσους έχουν την ανάγκη να λένε στους εαυτούς τους “πωπω πόσο μεγάλη ομάδα υποστηρίζω ο πούστης”. Έχουμε πει ότι κάποιοι (όχι πολλοί) από μας υποστηρίζουμε τις ομάδες που υποστηρίζουμε χωρίς ψυχαναγκαστικά κριτήρια. Όταν μπαίνουν τέτοια ερωτήματα λοιπόν ΜΠΟΡΟΥΜΕ με καθαρό μυαλό και ανάλαφρη/σταρχιδιστική διάθεση να πούμε “ναι, αντικειμενικά, είναι αυτή η καριόλα και μετά είναι και η άλλη η καριόλα”. Και αμέσως μετά να προσθέσουμε “ε, και;”

Α και εγώ δεν κατάλαβα γιατί ο Γεωργίου στο βιντ που πόσταρε ο Μάνσον δε θεωρεί τον Άγιαξ μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Εσείς; :-k

εγω παντως τον θεωρω για αυτο και τον εβαλα στο πολλ.και για να καταταξω τις ομαδες σε μια σειρα για εμενα,θα πω:1)μπαρτσελονα.2)λιβερπουλ.3)μιλαν.4)ρεαλ μαδριτης.5)αγιαξ.6)μαντσεστερ γιουναιτεντ.7)μπαγερν μοναχου.8)γιουβεντους.

Έλα να κάνουμε join όλοι σιγά σιγά…

1η Μίλαν, 2η Ρεάλ. Και θα ήταν ανάποδα αν δεν υπήρχε τόση σαπίλα στο παρελθόν της βασίλισσας

ρε πως μπορειτε να μισειτε τη λιβερπουλ?ακομα κι εγω που ειμαι γιουναιτεντ δεν μπορει να προσαψω κατι κακο στη λιβερπουλ.

Βσσικά βρίσκω αστείους όσους υποστηρίζουν μια ομάδα επειδή εκείνη τη στιγμή παίζει καλά(βλέπε τον κάθε τραγικό που έγινε “Τσελσαρα” τα τελευταία 5 χρόνια.Τραγικοί τον τραγικών όσοι το γύρισαν σε Μπάρτσα πάλι τα τελευταία 5 χρόνια).
Νοριτσάρα και να πάρετε τα @@ μου :stuck_out_tongue:

Μιλάς γενικά ή έχεις στο μυαλό σου συγκεκριμένους φορουμίτες;

Όχι, το συζήταγα με έναν φίλο μου τις προάλλες.Δε λέω για κάποιον συγκεκριμένα.

παντως ειδικα με τις συγκεκριμενες ομαδες(μπαρτσα,τσελσι)ειναι πολυ συχνο αυτο το φαινομενο που ανεφερε ο xxxloko.και να μου το θυμηθειτε σε λιγο καιρο θα γινει το ιδιο και με τη σιτυ.ηδη εχω αρχισει να το παρατηρω με καποιους γνωστους μου.

@xxxloko
ΟΚ τότες. Πάντως αυτοί οι Τσέλσι 5ετίας έχουν γίνει κάτι σαν φάντασμα. Όλοι οι μη-Τσέλσι μιλάνε ειρωνικά γι’ αυτούς αλλά κανείς δεν ξέρει ποιοί ακριβώς είναι, κανείς δε μπορεί να δώσει παραδείγματα τύπου “ναι ο Μήτσος απ’ τη γειτονιά μου ξαφνικά έγινε Τσέλσι το 2005”. Εκτός κι αν μιλάμε για νέα παιδιά που άρχισαν να βλέπουν αγγλικό ποδόσφαιρο ή μπάλα γενικώς εκείνη την περίοδο και έγιναν Τσέλσι, οπότε δεν το θεωρώ και μεμπτό. Ένας πιτσιρικάς αρχίζει να υποστηρίζει μια ομάδα επειδή γουστάρει το στυλ της, τους παίκτες της, το ότι σαρώνει τους αντίπαλους κτλ. Πού είναι το πρόβλημα ξέρω γω.

Αν και γενικά το ξαναλέω, οι περισσότεροι που ξέρω και είναι Τσέλσι (και δεν είναι 16 χρονών) είναι από εποχές Τζόλα, Φλο και δε συμμαζεύεται. Οπότε ας σταματήσει κάποτε αυτή η καραμέλα.

@queen rulez
Γενικά η γνώμη σου στα περί Τσέλσι κρίνεται μη αξιόπιστη. Nothing personal.

Νταξ μη κολλάς στην Τσέλσι.Σαν παράδειγμα το είπα.
Όπως λέει ο queen π.χ. δες για την Σίτυ.Γενικά το “γίνομαι μεγάλη ομάδα αυτής της εποχής για να πουλάω μαγκιά και κλανιά”

Όλοι για να πουλήσουν μαγκιά και κλανιά αρχίζουν να υποστηρίζουν μια ομάδα. Έχουν καμιά διαφορά αυτοί που γίνονται Μάντσεστερ, Λίβερπουλ ή Ρεάλ;

Και Τσέλσι σου λέω εγώ.Αν έγινε κάποιος Τσέλσι έπι εποχής Τζόλα, μαγκιά του.Αν έγινε κάποος Μπάρτσα όταν έτρωγε 4 πάλι μαγκιά του.Δλδ Νόριτς πούλησα ποτέ μαγκιά και κλανιά;Οκ λίγο στο 2-0 στην Μάτσεστερ, κέρδισα 50Εωρό απο φίλο “red” και του τα πέταξα στη μούρη.Και μετά βουυυρ τελευταία και υποβιβασμός.Αυτά είναι.Αλλά δεν έγινα μετά π.χ. Liverpool.

Και πάλι αυτό δε λέει κάτι. Εγώ π.χ. στην Ιταλία είμαι Πάρμα. Έγινα Πάρμα όταν είχε τόσο ομαδάρα που χτυπούσε πρωτάθλημα στο Καμπιονάτο (βέβαια τη χρονιά που έφτασε πιο κοντά από ποτέ της το κλέψανε και το δώσανε στη Γιουβέντους) και σήκωνε Κύπελλα ΟΥΕΦΑ και Πρωταθλητριών. Άρα με τη λογική που είπες είμαι απ’ αυτούς τους δήθεν, σωστά; Έλα όμως που είμαι ακόμα Πάρμα, 13 χρόνια μετά. Κι ας βολοδέρνει εδώ και κάποια χρόνια μεταξύ Serie A και Serie B.