Ερωτικές σχέσεις μεταξύ των 2 φύλων (ή κι ένος φύλου)

Γενικά έψαξα κάθε σελίδα του podium και δε βρήκα κάτι σχετικό όποτε δε ξέρω αν πρέπει να γίνει λοκ ή όχι.

[B]Προσοχή! Δε μιλάω για φιλικές σχέσεις, ούτε μ’ ενδιαφέρει να αναλύσει ο κάθενας τί είναι αγάπη και τέτοια.

Μιλάω για τα απλά, καθημερινά, πράγματα που μας αρέσουν ή και μας τη σπάνε όταν 2 άνθρωποι συνάπτουν μία τέτοια σχέση είτε βρίσκονται σε αυτήν, είτε έχουν μόλις χωρίσει, είτε το ψήνουν κατά κει…[/B]

Λοιπόν προσωπικά,

μου τη σπάει όταν έχεις περάσει λίγο καιρό με μια κοπέλα, ήσουν φουλ εντάξει μαζί της, φουλ σωστός, ούτε της έταξες τίποτα μεγαλεπήβολο, ούτε της φέρθηκες κάφρικα/ασχημα, και πρέπει να αποχωριστείτε γιατί χωρίζουν οι δρόμοι σας και είναι αναπόφευκτο, κι εσύ της ξεκαθαρίζεις ότι, να, ξέρεις: “Δε θέλω να συνεχίσουμε γι’ αυτό και αυτό,” τελείως ξεκάθαρα, και αυτή σε γαμά στα μηνύματα και στα τηλέφωνα κλπ. Τι δε καταλαβαίνεις κοπελιά μου???

Παράτησες γκόμενα επειδή σπουδάζετε αλλού?#-o ΩΥΜΕ!!

Σόρυ που σπουδάζουμε σε άλλη χώρα:!:

Kαι σόρυ που εξαρχής δε το πήγαινα για κάτι πιο μακρυπρόθεσμο.

Δεν πειράζει,εγω σ’αγαπάω

Κι εγώ εκτορά μου. (είμαστε και οντόπικ)

Εμένα μου τη σπάει που πολλές φορές από καλός καταντάς να θεωρείσαι μαλάκας.
Been there, seen that.

Εμένα μου την σπάει αυτό:πέρισι με γούσταρε ενα μπάζο,και το έμαθα απο μια γνωστή μου.Ε και τέλος πάντων ενώ υποτίθεται οτι δεν το ξέρω εγώ,ξαφνικά άρχισε να με βρίζει κάθε μέρα και να σχολιάζει αρνιτικά(πςςς πως τα λέω :stuck_out_tongue: [SIZE=“5”]*****[/SIZE]) το κάθε τι που κάνω

Οποιος κανει ποστ σε σχεση με το κειμενο στην παρενθεση ειναι απλα ο ‘θεος’ του φορουμ.

Ή ‘θεα’ (διαβαζεται με 2 νοηματα :p)

εδώ ακόμα και μέσα στην ίδια πόλη η απόσταση χαντακώνει σχέσεις.

αυτά τα “αν αγαπιέστε πραγματικά, όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται” είναι λίγο παραμύθια της χαλιμάς.

πάνω στην ώρα σου :stuck_out_tongue:

Αφου λες και ενος φυλου μου τη σπαει οταν δεν γυρναει απο πισω συνεχεια εγω και οταν του λεω να αλλαξουμε με βριζει και με χτυπαει.

Σε περίπτωση που κάνεις πλάκα, σου λέω: ότι θα προτιμούσα να μη γαμηθεί το θρεντ γιατί κάποιοι μιλάμε σοβαρά και γιατί μπορεί να προκύψουν ωραίες συζητήσεις.

Σε περίπτωση που μιλάς σοβαρά, αν κατάλαβα το προβλημά σου, θα πρότεινα να βρεις έναν καλύτερο γκόμενο που θα σε μεταχείριζεται πιο καλά.

Αυτό δεν είναι και τόσο σωστό που λες.Έχω ακούσει ιστορίες αγάπης που κρατήθηκαν από απόσταση ακόμα και αν μπήκε νωρίς αυτή,όπως πχ ένα ζευγάρι γνωρίστηκε στο φροντιστήριο για την τριτη λυκείου,τα φτιάξανε το καλοκαίρι που τελειώσανε,πέρασαν σε άλλες πόλεις και τελικά παντρεύτηκαν μετά από χρόνια.Η απόσταση είναι μεγάλος παράγοντας τριβής μιας σχέσης αλλά αν υπάρχει η αγάπη πιστεύω ξεπερνιέται.Βέβαια,απόσταση για ορισμένο χρονικό διάστημα πχ πάω για μεταπτυχιακό για ένα χρόνο σε άλλη χώρα και όχι σε φάση εγώ θα ζω στην αμερική για πάντα,εσύ στην ελλάδα και θα συναντιόμαστε μία φορά το χρόνο:p

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με dude. Δηλαδή προσωπικά δεν είμαι ο τύπος που μπορεί να ανταπεξέλθει σε μία σχέση εξ αποστάσεως. Από κει και πέρα σίγουρα υπάρχουν φυσικα και οι εξαιρέσεις που αναφέρεις otinanai:slight_smile:

Βασικά είναι στον άνθρωπο θεωρώ.

Είναι και πως έχεις συνηθίσει. Αν η σχέση είναι εξ αρχής έτσι, πιθανά μελλοντικά εμπόδια να μοιάζουν πιο εύκολα.

Αυτά τα μικρά, ωραία πραγματάκια στις σχέσεις που ομορφαίνουν τη ζωή μας:

-Όποτε σου λέει η γκόμενα να βγεις, όσο πτώμα και να είσαι θα πας. Αν σου πουν οι φίλοι και ψιλοβαριέσαι θα κάτσεις σπίτι.

-Τέρμα τα κλαμπ και τα ξενύχτια. Όχι επειδή σου τα απαγορεύει (που όντως θα σου ζαλίσει τα παπα), αλλά επειδή έχεις γίνει απίστευτα μούχλας.

-Ξαφνικά έχεις ξεκόψει με όλες τις φίλες σου και wait for it… Έχει ξεκόψει με ένα μαγικό τρόπο και εκείνη με όλες τις ωραίες φίλες της που βγαίνατε όταν την έψηνες!

-Για να μπορέσουν να σε κλείσουν για έξοδο οι φίλοι σου πρέπει να στο πουν τουλάχιστον 3-4 μέρες πριν μήπως έχεις κανονίσει να βγεις με την κοπελιά σου. Κελ σουρπριζ, το αντίστροφο δεν ισχύει.

-Δύσκολοι καιροί. Οικονομική κρίση, λίγες άδειες κτλ. Όλα συνομωτούν για 5 μέρες ήσυχωνκαι ξεκούραστων διακοπών. Όλοι ξέρετε με ποιον!

-Πολύ σεξ… Στην αρχή!

-Αυτές οι πανέμορφες φωτογραφίες πρώτου πλάνου στο κινητό σου. Ή η προφαηλ πικ στο φεησμπουκ που είστε τα 2 σας αγκαλιά, αν και έχετε ξεπεράσει τα 20 χρόνια ζωής.

-Όταν χωρίζεις, ξαφνικά θυμάσαι όλους τους φίλους που σε παρακάλαγαν να βγεις τόσον καιρον -μου βγηγε τσυπριακόν αυτόν.

Ομορφχιές.

Στις σχεσεις ηξ διαχωριστικη γραμμη αναμεαα στο καλος και στο μαλακας ειναι πολυ λεπτη :stuck_out_tongue:

Μάνο, όλα όσα λες ισχύουν, αλλά και όλα ελέγχονται

Ναι ρε, σαφώς. Για τους άλλους λέμε, εμείς εδώ στο θρεντ κάνουμε σωστές σχέσεις κτλ ;ρ

ααα, ξέχασα να αναφέρω και το ότι η σχέση έχει πολλές θερμίδες. Όπερ έδει δείξαι!

Μου τη δίνει η μουρμούρα, με τον γλυκανάλατο τρόπο που ο άλλος θεωρεί ότι δικαιωματικά μπορεί να επιστρατεύσει για να σε πείσει για οτιδήποτε.
Όταν ο άλλος θυμώνει για οποιοδήποτε λόγο, αλλά δεν σου λέει γιατί, όχι, πρέπει να το μαντέψεις, και αν τον ρωτήσεις θα γυρίσει το κεφάλι σεμνά πλάι και θα σου πει “τίποτα”, κι αν τότε τον αγνοήσεις θα σου κοπανάει για την υπόλοιπη ζωή σου ότι δεν τον καταλαβαίνεις. Αουργκ όμως :lightsabre: