Ερωτικές σχέσεις μεταξύ των 2 φύλων (ή κι ένος φύλου)

Nομίζω μ’ αυτό το ποστ συμφωνώ περισσότερο. Μου κάνει εντύπωση κιόλας, γιατί έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Αλλά, έχει δικιο.

Δε ξέρω καν τι με ενοχλεί πια. Βέβαια δεν έχω και τη ΣΟΥΠΕΡ εμπειρία σχέσεων. Μια είχα και πάμε για decade of agression.:stuck_out_tongue:

H αλήθεια είναι ότι κάτι που ξεκίνησε ως μια casual φοιτητική σχεσούλα μπορεί να γίνει ο άντρας/γυναίκα της ζωής σου. Με λίγα λόγια όλα τα παραπάνω ισχύουν ΚΑΙ δεν ισχύουν. Δε ξέρω τι είναι αυτό που φέρνει 2 ανθρώπους κοντά.Αλλά ξέρω τι τους κρατάει κοντά. Επικοινωνία, μιλάμε για πολύ μπλα μπλα. Τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Και ξανά. Φυσικά διάθεση για προσπάθεια, γιατί μπορεί οι σχέσεις να είναι απλές, αλλά δεν είναι. Επίσης, ζούμε στην εποχή των 983 4επιλογών, οπότε για να μείνεις σε 1, πρέπει να το θες και να το δουλεύεις. Συνεχώς. You 're never home free. Να παραδοθείς. Δεν είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Είμαστε μαζί σε αυτό. Από κοινού. Η μάχη των φύλλων; Give in. Φυσικά το σεξ. Το σεξ μάλλον πάει πριν από όλα γιατί αυτή είναι μια ερωτική σχέση, και δε μπορείς να είσαι με κάποιον που δε σε καλύπτει εκεί, αλλά σου παρέχει άλλου είδους πράγματα, γιατί αυτά τα άλλου είδους πράγματα μπορείς να τα βρεις σε άλλου είδους σχέσεις. Ενώ αυτό (σεξ) το μοιράζεσαι μόνο με αυτόν τον ένα άνθρωπο. ?Η έτσι θα έπρεπε να είναι ιδανικά. Δεν είναι καιροί γι αλλαξοκωλιές τώρα.
Επίσης, αντιλαμβάνομαι το πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι κλπ, αλλά θέλω να πω ότι σε μερικά χρόνια, when shit hits the fan, δε θα τρέχει ο φίλος σου, αλλά ο σύντροφός σου. Βέβαια το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απεναντίας. Κρατάς μια ισορροπία. Και δεν είναι και ΤΟΣΟ δύσκολο. Είναι αναμενόμενο στην αρχή να τους κάνεις όλους λίγο στην άκρη για το ταίρι σου, το οποίο είναι και απαραίτητο ε. Είστε 2 διαφορετικοί άνθρωποι, που κάνετε χώρο στη ζωή σας ? αμφότεροι ? ο ένας για τον άλλον. Μετά όλα επανέρχονται εκεί που πρέπει.

Κλείνοντας, η δική μου ατάκα είναι μια του λατρεμένου μου Tom Robbins. H οποία τυγχάνει να είναι και πολύ αληθινή. ?We waste time looking for the perfect lover, instead of creating the perfect love.?

Και μια δική μου.Είμαι γλυκανάλατη το ξέρω.Μη το πείτε παραέξω όμως. My man is good. Tax -refund good. All-your-tests-came-back-negative good. I-can’t-finish-do-you-want-the-rest-of-my-dessert good. More than good. He’s a super hero. The kind we had in mind when were 7 years old. That’s how good.

corpsette , και γαμω τα ποστ.

ειδικα εκει με το my man…συγκινηθηκα.μπραβο ρε.

βραδιατικα… :cry:
¨ενα από τα πιό όμορφα ποστ σε όλο το φορουμ πραγματικα…

Το 6 και το 16 είναι το ίδιο :stuck_out_tongue:

Για μια ακόμα φορά το καλύτερο πόστ :thumbup: Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να γραφτεί κάτι άλλο.

__Corpsette, you are inspiring! :):bow:, να αυτό είσαι: O:)

__Αλλά ότι θα διάβαζα τέτοιο post από user με όνομα corpsette, :lol: δεν ξέρω αν το περίμενα! :lol: ΕΕΤΣΙ!! ΑΡΕ ΑΘΑΝΑΤΟ ΑΓΝΟ ΑΤΣΑΛΙ! :metal: τα καλύτερα παιδιά βγάζεις!! :smiley:

οτι πιο σωστο εχω διαβασει εδω, μπραβο:wink:

εμενα η δικη μου ειναι (απο nin):

we’re in this together now
none of them can stop us now
we will make it through somehow
you and me
even after everything
you’re the queen and I’m the king
nothing else means anything

αλλα πολυ δυσκολο να συμβει,1/100000000000:(