Γκομενες φιλων ουτε γι αστειο. Φιλων ε. Αλλα ουτε γι αστειο. Εχω λιγους φιλους αλλα πραγματικα, δε φανταζεστε ποσο κοντα ειμαστε σαν ανθρωποι, κι αν εχεις μια στοιχειωδη αξιοπρεπεια, μλκς δε γινεσαι για κανενα λογο.
Ρε 'συ δεν εννοώ να πας να την ρίξεις.Απλά ξέρεις σαν προσωπικότητα και σαν άτομο!
Ναι ρε κατάλαβα, εννοείται!
Απλά λέω, για να είμαστε σίγουροι ότι θα αποφευχθούν ατοπήματα και ατυχήματα…
Τι τέλειο που είναι αν σε μία σχέση λέγονται ΠΟΛΛΑ πράγματα ακόμα και με την σιωπή/βλέμματα.
Η γενικώς όταν μεταξύ 2 διαφορετικών φύλων λέγονται ΠΟΛΛΑ πράγματα με τη σιωπή/βλέμματα.
η οταν πηγαινουν ολα καλα σε μια σχεση ξαφνικα κρυωνει αυτη και μετα απο λιγες μερες σου λεει “θελω να μιλησουμε καποια στιγμη” και μενεις καπως wtf…
Επί σχολικών χρόνων το’ χα πάθει αυτό μια φορά. Το θέλω να μιλήσουμε έγινε: “Θέλω να χωρίσουμε”
Νόμιζω έφταιγα εγώ. Το γαμάτο όμως της υπόθεσης είναι το εξής, ότι ένω θεωρητικά έφταιγα εγώ το παιξα τελείως στ’ αρχίδια μου (δε το κάνω συχνά) με αποτέλεσμα η τύπισσα να τρέχει κανα 3μηνο πίσω μου. Αφού την ταλαιπώρησα μετά τα ξαναβρήκαμε. χο χο χο:twisted:
μα δεν εχω κανει τιποτα ρε γμτ για να φταιω.ακομα και γω απορω με μενα…
Κοίτα το’ χω ξαναπει, σε αυτή την ηλικία οι κοπέλες στην πλειοψηφία τους είναι για τον πούτσο στο συγκεκριμένο τομέα, και γενικώς συμπεριφέρονται τελειως αψυχολόγητα…
ΟΜΩΣ
Δε νομίζω στα καλά καθούμενα έτσι επειδή της την βάρεσε να ψύχρανε. Μπορεί να ψύχρανε για ηλίθιο λόγο αλλά κάτα 99% υπάρχει λόγος. Μπορεί να’ ναι μια στάση σου, μια συμπεριφορα, ένα περαστατικό, μία λέξη κάτι. Συζητήστε το
παπαρδελας : ‘τι εχεις ματια μου?’
παπαρδελινα : ‘‘τιποτα’’ (με το αναλογο υφακι)
και μετα αντε να βγαλεις ακρη
γνωμη μου ειναι πως αντι να ψαχνεις τι εχει, καλυτερα να το ‘‘καλυψει’’ με τη συμπεριφορα σου
(το τοπικ μου θυμιζει λιγο κοσμοπολιταν)
αυτο :lol::lol:
-δεν μπορουμε να συνεχισουμε…μπλα μπλα μπλα…τωρα καταλαβαινεις πως ενιωθα εγω περσι
-ναι αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ…(αποχωρηση)
Εγινε τελικά αυτό??? Ποσο προβλέψιμο ρε πούστη :lol:
Papardela εις τας ορχας σου.
αυτο εγινε ναι…νταξ ζμπουτσαμου ρε…σκουληκι ηταν αυτη εξαλλου. αλλα προβλεψιμα γενικα οσα ειπε…και αποδειξη οτι η ωριμοτητα ειναι αντιστροφως αναλογη της ηλικιας στην εφηβεια.
Ντάξει, υπάρχουν κάποιοι κώδικες επικοινωνίας στις σχέσεις που είναι ιδιαίτεροι. Πουχου θέλω να μιλήσουμε σημαίνει σχεδόν αυτόματα θέλω να χωρίσουμε.
Και οι λόγοι για τους οποίους θα πεις ότι χωρίζεις κάποιον είναι πάντοτε εντελώς κοινότυπα στερεότυποι, τόσο που μπορεί να μπει ολόκληρη λίστα στο θρεντ με τις κοινοτοπίες. Οι λόγοι λέω, οι αφορμές. Οι αιτίες μπορεί να είναι 1002 μη λογικά μικροπράγματα.
η μονη ερωτικη σχεση που δεν φθειρει ποτε ειναι αυτη με την μουσικη.
http://www.youtube.com/watch?v=RTntXqu6W5w&feature=related
11 χρονια τωρα μονο αγαπη+feelings 8)
Σωστός! Εγώ πάλι λέω κάτι άλλο
Μουσική: Το μόνο θηλυκό που δε πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ 8)
- το ποδηλατο…
παραθετω
Γιατί τα ποδήλατα είναι καλύτερα από μία γυναίκα
- Τα ποδήλατα τα καβαλάς και δεν πιάνουν παιδί.
- Μπορείς να το καβαλάς όποτε σου αρέσει.
- Όταν τα καβαλάς φτάνουν μαζί με εσένα ταυτόχρονα.
- Δεν παραπονιέται εκτός και αν συμβεί κάτι πραγματικά άσχημο.
- Μπορείς να το μοιρασθείς με τους φίλους σου.
- Το ποδήλατο δεν ενοχλείται σχετικά με το πόσοι το καβαλάνε.
- Το ποδήλατο δεν γκρινιάζει αν έχεις και άλλα ποδήλατα.
- Το ποδήλατο δεν νοιάζεται αν κοιτάς άλλα ποδήλατα.
- Το ποδήλατο δεν νοιάζεται αν αγοράζεις περιοδικά με ποδήλατα.
- Αν πάθει κάτι μπορείς εύκολα να το φτιάξεις.
- Για να μην το χάσεις μπορείς να το δένεις.
- Μπορείς να πάρεις ένα μαύρο ποδήλατο και να μην έχεις πρόβλημα να το δείξεις στη μαμά σου.
- Εάν μιλήσεις άσχημα στο ποδήλατο σου δεν χρειάζεται να του ζητήσεις συγνώμη πριν το ξανακαβαλήσεις.
- Μπορείς να το καβαλάς όση ώρα θες και αυτό δεν θα παραπονεθεί ότι πονάει ποτέ.
- Δεν θα σου παραπονεθεί ποτέ ότι είσαι κακός αναβάτης.
- Το ποδήλατο δεν ενοχλείται σχετικά με το πόσοι το καβαλάνε.
what about sex?
εκει μπαινει το κλασσικο αστειο με τη σελα
Το αστείο με τη σέλα απευθυνόταν σε γυναίκες κυριος. [-X