munchkin κανείς;
:dance::stereo::afro:
A, πολύ ενδιαφέρουσα η πάνω πρόταση με το σουβλάκι, ήδη μου άνοιξε την όρεξη. Να παίζεις επιτραπέζιο και να πλακώνεις μια πιατέλα σουβλάκια ταυτόχρονα, τι καλύτερο.
Κατα τ’ άλλα, δε ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά έχει κυκλοφορήσει στην Πορτογαλία παιχνίδι με τίτλο [B]“Η Τρόικα[/B]”! Και αναμένεται και στα εδώ μέρη… Με θέμα της φυσικά την οικονομική κρίση, την προσπάθεια αποφυγής της χρεωκοπίας, και άλλα όμορφα.
Αυτό θα πει τα παιχνίδια να προσαρμόζονται στον παλμό της εποχής. :PP
Πολύ καλό, παίζουμε και εμείς σπίτι πολλές φορές. Οπτικά έχει χαβαλέ (όπως και σαν θέμα) όμως θέλει και λίγο μυαλό - στρατηγική, περνάει ευχάριστα η ώρα
παιξαμε πρωτη φορα jungle speed με την παρεα και μεχρι να τελειωσει το παιχνιδι κοντευαμε να πλακωθουμε :lol::lol: και γαμω τις φασεις
Τώρα τελευταία παίζουμε αρκετά munchkin. Έχουμε μέχρι και το 5ο και από ότι βλέπω δύστυχος δεν κυκλοφορούν άλλα στην Ελλάδα. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι σε κάθε παιχνίδι είναι ότι σε σαμποτάρουν μέχρι θανάτου και στο τέλος κερδίζει ο επόμενος που είναι 9 lvl.
και εμείς παίζουμε λίγο 8)
Μιας και το ανακάλυψα σήμερα, [B][U]Board Games Arena[/U][/B] για online εκδοχές από δημοφιλή επιτραπέζια.
Jungle speed πολυ ξυλο. Munchkin κανονιστε εδω και στειλτε μου πμ να σας μαθω λιγο.
Έχω παίξει μαζί με φίλους πολλά επιτραπέζια μέσω της σελίδας και το καλύτερο είναι ότι διαρκώς προσθέτουν καινούρια παιχνίδια στην λίστα.
Εχει παιξει καποιος αλλος το επιτραπεζιο Game Of Thrones ?
Χτες ειχαμε επικο σεσσιον που διηρκησε 7 ωρες !
Έχω παίξει αρκετές φορές. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Στύβεις το κεφάλι για το πως θα πορευτείς κάθε γύρο! 7 ώρες μου φαίνεται στανταράκι δεν θυμάμαι να χει κρατήσει ποτέ λιγότερο από 6 ώρες με 6 παίχτες. Twilight Imperium της ίδιας εταιρίας έχετε παίξει? Διαβάζω τα καλύτερα
ήταν να το αρχίσουμε χτες κι εμείς αλλά παίξαμε merchants and marauders τελικά… μετά το ρίξαμε σε κάτι πιο χαλαρό, χωρίς δεκαεξασέλιδες οδηγίες
Cluedo, Ιστοριες Μυστηριου, Μαντεψε ποιος, Monopoly(!!!) κλπ κλπ κλπ…
Age of Empires (όχι του PC, το επιτραπέζιο)
Dominion (δοκιμάστε το, θα το λατρέψετε)
Puerto Rico
Stone Age
Wizard (Εξαιρετικό trick-taking με κάρτες-απόλυτα εθιστικό)
Lord Of The Rings (Συνεργατικό LCG της FFG)
Netrunner (Επίσης LCG, απόλυτο κόλλημα)
Catan για πιο χαλαρές καταστάσεις
κτλ, κλπ
20λεπτο βιντεακι που εξηγει τα βασικα του παιχνιδιου.
Καλο ειναι να παιξεις και με καποιον που εχει ξαναπαιξει παντως.
Βοηθαει πολυ.
Το Dominion έχει λίγο καιρό που το φέραν στο Playhouse εδώ και το λιώνουμε. Έχει 7-8 expansion αν θυμάμαι καλά!
Wizard γαμάει ΑΠΕΙΡΑ! Έχω παίξει 18361278361289379182 παρτίδες τουλάχιστον
Catan και αυτό πολύ ωραία, ειδικά αν κουμπώσεις και κανένα expansion
αναμπραβο,για ριξτε φως σε αυτο το παιχνιδι,γιατι οτιδηποτε εχει να κανει με γαλαξιακη υπεροχη με καβλωνει απιστευτα
μπααααα…κλασσικά πράγματα εγώ…
[B]-UNO
-trivial
-SCRABBLE[/B]
Αλλά υπερ-αγαπημένο μου ([I]επειδή δε μ’ αρέσει να χάνω εύκολα χαχαχ[/I] :Ρ )το…
[B][COLOR=“DarkSlateBlue”]-PICTIONARY[/COLOR][/B]
είμαι πολύ κακός