Επιτραπέζια παίζουμε?

Azathoth destroys the world :smiley:

Αυτόν τον νικήσαμε την τελευταία φορά γιατί απλά προλάβαμε και κλείσαμε όλες τις πύλες. :slight_smile:

Υπάρχουν άλλοι που τους πολεμάς και οι παίκτες έχουν τρομερά ντισαβανταζ με αποτέλεσμα ο θάνατος να είναι αναπόφεκτος :roll:

Loipon 2 nees prosthikes stin silogi kai to ena sxetiko me to parapanw post

Poly kalo alla arketa mpelalidiko sto stisimo, klasika arkham horror ktl, akrivo stin ellada apoti vlepw alla aksizei ta lefta tou giati exei 5000 pramata mesa.

periergo pou den exei anaferthei mexri twra alla

Epitrapezio me tous THERION…fenete poly dynato, se fasi mistiriou (cluedo) kai ligo exploration ktl. alla opws eipa oi xaraktires einai oi THERION…:stuck_out_tongue: Den exw prolavei akoma na to peksw, tha epanelthw me review otan to stisoume…

P.s. den exw ellinika stin doulia.

Το Mansions είναι ακριβώς το ίδιο σετ απ απλά αντί για την πόλη του Αρκαμ εκτυλισσεται σε άνα σπίτι. Ένας φίλος το χει απλά δεν το έχουμε προλάβει να το στήσουμε :slight_smile:

Πιστεύω οτι είναι το ίδιο καλό και πετυχημένο.

τελευταια εχω παιξει παρα πολυ αυτο το παιχνιδι που αν και τρωει πολυ χρονο ειναι γαματο! ειναι παιχνιδι στρατηγικης σαν κλεφτες κ αστυνομους με 1 κλεφτη και 3-5 αστυνομους (ιδανικα).

Γαμάτο παιχνιδάκι! Παλιά το λιώναμε

Συμφωνω με τους αποπανω για Scotland Yard

Ενα που επαιξα προσφατα ειναι το Ιστοριες μυστηριου (δεν ξερω ποιο νουμερο) και εχει αρκετη φαση

Με καρτες ειναι. Αυτος που κραταει την καρτα δινει καποια στοιχεια και εσυ με ερωτησεις που απαντωνται με ναι ή οχι πρεπει να βρεις τι εγινε στην ιστορια. Δεν εχει νικητη απ’ οσο ξερω. Δεν διαβασα οδηγιες.

έχω παίξει μια φορά ιστορίες μυστηρίου και δεν μ άρεσε…πολύ κουλή η ιστορία για να την βρούμε…

τώρα τελευταία λιώνουμε Munchkin!! (επιτέλους έμαθα πως παίζεται αφού σάπιζε χρόνια στην ντουλάπα…)

Μαντσκιν με εξπανσιονς τα σπάει άπειρα.

Επίσης junglespeed με εξπανσιονς. Πονοκέφαλος!

scotland yard το χω απο πιτσιρίκος και δεν το χω παίξει ποτέ…

πράγματι! τι μικροδιαφορές είναι αυτές!

Έχει παίξει κανείς το muchkin 4&5 τα έχει πάρει ένας φίλος αλλά τώρα τελευταία παίζουμε Warhmmaer fantasy roleplay και δεν λέμε να τα δοκιμάσουμε

Λιώνουμε με φίλους munchkin.Έχουμε από το 1ο έως το 4ο και όπου να ναι θα προστεθεί και το 5ο.Γαμάνε.Ξεκινήστε το:D

Jungle speed και Wizard. Mόνο.

Έχω παίξει πολλές φορές τα 3 πρώτα απλά το 4 & 5 τα πήραμε και τα έχουμε ξεχάσει

Είχα παίξει μια φορά jungle speed και πολλές φορές παραλίγο να είχαμε ατυχήματα:lol:. Επικίνδυνο παιχνίδι

Pandemic

Ωραίο παιχνιδάκι. Είναι ομαδικό και οι παίχτες πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τον κόσμο από τις πανδημίες που εξαπλώνονται. Η πλάκα είναι ότι το έπαιξα 2 φορές και τις 2 χάσαμε :stuck_out_tongue: Κολλάς απίστευτα και μπορείς να παίζεις όλο το βράδυ :roll:

http://www.athinorama.gr/daylife/newsroom/?edtid=21594

[B]This House Rules[/B]
Νέο μαγαζί με επιτραπέζια στην Αθήνα. Είναι στα Βόρεια προάστια, Δημητρίου Ράλλη 4, 1,Μαρούσι. Δεν έχω προλάβει ακόμα να το επισκεφτώ, αλλά πηγές μου λένε ότι είναι πολύ καλό.

Μπορείτε να το δείτε και στο [U]facebook[/U] και απ΄ότι είδα έχει και προσφορές, οπότε όσοι πιστοί του αθλήματος ψαχτείτε.

πείνασα…

παιδια να ρωτησω κατι ?την monopoly των metallica μονο απο το σαιτ τους μπορω να την παρω δεν εχει ερθει Ελλαδα?

Κάθε φορά που το παίζουμε μας ανοίγει η όρεξη. Και όπως είναι φυσικό είναι έλληνα δημιουργού 8)