Dominion?
αν προκειται για αυτο, ειναι εθισμος το παιχνιδακι!
Dominion?
αν προκειται για αυτο, ειναι εθισμος το παιχνιδακι!
Αυτό το παιχνίδι τα σπάει πολύ άσχημα!!! Πάρα πολύ όμως. Το είχαμε λιώσει με τα ξαδέρφια μου το καλοκαίρι στη Τζιά (πέρσι)!!
ψηνεται κανεις για ενα online?
παλια επαιζα τα
Το παιχνιδι της ζωης
Heroquest
Starquest
Ο τροχος της τυχης
Μονοπολη
τι φάση;;;
Ζωγράφου προχτές στο Playce με κάτι φιλαράκια, ζητήσαμε να μας φέρουν ένα παιχνίδι στρατηγικής που να μην έχουμε ξαναπαίξει. Μας φέρνουν ένα που λέγεται Lost Cities. Ξεκινά να περιγράφει και να εξηγεί. Ψιλοξενερώνουμε εμείς, αλλά λέμε “ας παίξουμε και βλέπουμε”. Δεν ξεκολλούσαμε με τίποτα. Lost cities. Να το θυμάστε Παραθέτω και μια επεξήγηση:
Το κόνσεπτ είναι ότι κάθε παίκτης έχει μια ομάδα με 5 εξερευνητές. Ο ένας από αυτούς είναι αρχηγός. Σκοπός είναι να φτάνεις με τους εξερευνητές-πιόνια στις χαμένες πόλεις του ταμπλό, ή έστω να φτάνεις κοντά τους. Αυτό βέβαια μένει στη θεωρία, καθώς στην πράξη είναι αλλιώς τα πράγματα, αλλά παραμένει γαμάτο.
τώρα έκανα account, πάω games, και μπαίνω στο δεύτερο;;; dominion βασικά πες μου σε ποιο game table
Τι άποψη έχετε για το Mr. Jack; Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι που να παίζεται από 2 άτομα γιατί έχω αρκετά που παίζονται από 3 άτομα και πάνω και μερικές φορές είναι περιοριστικό αν αποφασίσεις να παίξεις στα ξαφνικά επιτραπέζια. Τα Κάστρα του Μυστρά είναι καλά και με 2 άτομα, αλλά με 3 είναι καλύτερα. Το συγκεκριμένο είναι για 2 άτομα μόνο και θέλω εντυπώσεις από κάποιον που το έχει παίξει.
:bow2: Εξαιρετικό thread! Mπράβοοο!!! Τα λατρεύω τα επιτραπέζια και όπως είπε πιο πριν άλλο μέλος του φόρουμ, όποιος δε παίζει επιτραπέζια ή δεν του αρέσουν είναι φλώρος! Καταρχας τα επιτραπεζια προάγουν το ομαδικό πνεύμα και σε ορισμένα μπορείς να αποκτήσεις και γνώσεις (trivial pursuit), συμμετέχουν όλοι και η ώρα περνά ευχάριστα αλλά έχουν και άπειρο γέλιο. Trivial pursuit, top 10, tabboo, παντομίμα, pictionary, monopoli,μάντεψε ποιος, κρεμάλα επιτραπέζιο, κερδίστε χάνοντας κλπ αλλά και τα μικρά που μπορείτε να βρείτε στην κάησα (πάρε 5, σαμποτέρ κλπ)
Πρόσφατα έμαθα ότι στη playhouse είναι τσάμπα άμα πάρεις παιχνίδι μέχρι της 6 το απόγευμα.Μετά της 6 αρχίζουν να σε χρεώνουν αναλόγως πόση ώρα παίζεις
edit: Πήρα σήμερα το total mania! Καλό φαίνεται…Είναι για 2 έως 4 ομάδες και έχει κάρτες με παντομίμα,ερωτήσεις γνώσεως,πολλαπλής επιλογής,σωστό-λάθος,αναγραμματισμούς,ορθογραφία,να μουρμουράς/σφυρίζεις τραγούδι και ο άλλος να πρέπει να το βρίσκει,σκίτσο,σκίτσο με κλειστά μάτια,γλυπτική (έχει πλαστελίνη)[SPOILER][/SPOILER]
ετοιμαστείτε να παίξουμε
Παιζω σαν τρελλος Scrabble με την κοπελα μου και με τον κωλοφαρδο τον Moon που οποτε παιζουμε τραβαει η κουφαλα τα καλα τα γραμματα(Φ,Χ,Ξ,Ψ)κι επισης παιζω και Trivial.
Έχω παίξει εδώ και καιρό και την έκδοση των τρένων “Σκανδιναβικές Χώρες” και έχω να πω ότι και αυτά τα σπάνε. Διαφέρουν λίγο οι κανόνες από την έκδοση της “Ευρώπης”. Παίζεται μόνο από 2 ή 3 άτομα, αλλά επειδή είναι πιο μικρές οι διαδρομές θέλει προσπάθεια και τρέχεις να προλάβεις να βάλεις τα τρένα σου. Μεγάλη διαφορά είναι ότι σε αυτά παίζουν και ανταλλαγές, όπως είναι στο Κατάν. Γενικά όμορφα και αυτά Περισσότερες πληροφορίες [U]εδώ[/U]
Γεια σου ρε Greywind. Τι απίστευτο παιχνίδι. Τι στιγμές αγωνίας έχουμε περάσει σκεπτόμενοι τι θα πράξουμε στον κάθε γύρο. Στίψιμο κεφαλιού. Ο πιο ευχάριστος πονοκέφαλος. Το αγαπημένο μου επιτραπέζιο μέχρι τώρα. Να σου πω επειδή βλέπω ότι το έχεις ψάξει, έχεις να προτείνεις κάτι αντίστοιχο? Είτε από την Fantasy Flight ή από οποιαδήποτε εταιρεία. Battlestar Galactica έχει παίξει κανείς??
Τώρα τελευταία έχουμε φάει μυθικό κόλλημα με το Dominion.Παιχνίδι με κάρτες,προσπαθείς ουσιαστικά να μεγαλώσεις την επικράτειά σου και παίζεις με διαφορετικούς συνδυασμούς decks κάθε φορά. Απλά εθιστικό,μαθαίνεται πανεύκολα και μπορεί να παιχτεί αρκετά γρήγορα!
Πόσο ωραίο είναι τελικά!!! Να ξαναπαίξουμε οπωσδήποτε γιατί θέλω κι εγώ να κάνω αυτό με την γλυπτική ή το μουρμούρισμα/σφύριγμα γιατί δεν μού’τυχαν.
Απο τότε που ανακαλύψαμε το Arkham Horror δεν ξαναγυρίσαμε πίσω. Όσοι γουστάρετε Lovecraft τσεκάρετέ το, είναι της Fantasy Flight με πολλά expansions.
Το παιχνίδι κερδίζει σε επαναληψημότητα.
το χουμε παίξει κι εμείς το αρκαμ (να ναι καλά ο conductor)! ωραίο αλλά είμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ και το νικάμε πάντα (ή το παίζουμε λάθος…).
και περιμένουμε και το bsg (να ναι καλά ο conductor παλι :p).
Μου κάνει εντύπωση οτι κερδίζετε συνεχώς γιατί είναι πραγματικά δύσκολο. Παίζει ρόλο ποιός θα ναι ο τελευταίος αντίπαλος και οι περισσότεροι είναι παλούκι.