Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΕΙ/ΤΕΙ)

Γιατι τα παιρνουν οι εν δυναμει αιωνιοι και πανε τζαμπα τοσα βιβλια. Κανονικα θα επρεπε να περναμε απο εξετασεις στο πρωτο ετος για να δουν αν τα αξιζουμε. Οχι να παιρνει βιβλια και ο καθε τουριστας!

Επισης το εχω περιεργεια, οταν λετε/λεμε αιωνιους περιλαμβανονται και αυτοι που πχ ειναι στο ν+1 ετος αυτη τη στιγμη; Μηπως να κανουμε και τον κωλο μας 10 μετρα πλατυτερο για να περασουμε 40βαλε μαθηματα ο καθενας με 5 για να μην ενοχλουμε; :slight_smile:

Χαζή ερώτηση. Κανονικά όλοι οι φοιτητές θα έπρεπε να τελειώνουν στα ν-1. Ακόμα και στα ν αιώνιος θεωρείσαι.

Βασικα είσαι φοιτητής;

Είσαι βάρος στην κοινωνία.

Ρε παιδιά, μια ερώτηση γιατί ακόμα άκρη δεν έχω βγάλει.Είμαι 7ο έτος και χρωστάω την πτυχιακή μου μόνο, με πιάνει καμιά ενδεχόμενη μαλακία για διαγραφή; :!:

Noμίζω ότι έλεγαν κάτι για περίοδο προσαρμογής 1+ χρόνου.

Εδιτ: Άκυρος ο βαθμός, είδα αυτό:

Δεν ξέρεις να γράφεις ελληνικά και έχεις άποψη για την παιδεία. [-X

Βαθμός: 0

Πίσω στο γυμνάσιο.
Με ν+2 πάντα.

Συμφωνω με το νομοσχεδιο…Επισης θα ηθελα να υπαξει μια ρυθμιση ετσι ωστε οι φοιτητες να ειναι κατα καποιο τροπο αναγκασμενοι να δουλευουν σε επιχειρησεις κατα τη διαρκειας της φοιτησης τους(4 χρονια) σαν πρακτικη χωρις μισθο ωστε να υπαρξει καλυτερη συνδεση με αγορα εργασιας και επιπροσθετως οι εταιριες που συμμετεχουν στο προγραμμα και βελτιιωνουν το κοινωνικο προφιλ τους να μειωνουν και το εργατικο τους κοστος.Στη περιπτωση μαλιστα που αυτο εφαρμοστει σε καποια χωρα του εξωτερικου σημαινει οτι ειναι καλο και εμεις οπισθοδρομικα αντιπαραγωγικα οντα.

έλα, ποιος θέλει το κινητό τσαλίκη ???

pm me

έλεος με το κοκοκό

Ελα ρε γίγαντα.

Τι λες τώρα…! Εκατσες και σπατάλησες τον “υπερπολύτιμο”… χρόνο σου για να γράψεις αυτό το πράγμα ;

Θρίαμβος !

Πρέπει να είσαι πολύ περήφανο άτομο…

καλά τα λέω 8)

Θέλω κινητό Τσαλίκη.

σε κατάλαβα :!:

Για μένα το πρόβλημα με την αιώνια φοίτηση, δεν είναι ότι υπάρχει (καθώς σε θετικές επιστήμες χρειάζεται χρόνος για να εντρυφήσεις στο αντικείμενο σου - στατιστικά περισσότερα γνωρίζουν άτομα που τελείωσαν στα 5-6 χρόνια και έχουν δουλέψει μέσα στη σχολή, παρά στα 4 και άρπα κόλλα), αλλά το ότι πολλές φορές χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για κωλοβάρεμα και “ωχ έλα μωρέ δε βαριέσαι”.

Μοντε…Εσυ απο τον γιατρο που θα επισκεφτεις ζητας πρωτα να σου δειξει σε ποσα χρονια εβγαλε τη σχολη του?Για να καταλαβουμε το κλαρινο δηλαδη…Ειναι καθοριστικος παραγοντας στο ποσο καλος θα εισαι στη δουλεια σου αν εβγαλες τη σχολη σου στα 4 η στα 7?Το πανεπιστημιο δεν ειναι σχολειο για να πεις οτι ο Γιαννακης που πηρε 18 ξερει καλυτερα μαθηματικα απο τον Κωστακη του 12.

Βασικα μοντεκριστε τι σχεση εχει ο Τσαλικης που σπουδασε στην Ρουμανια γιατρος(και δεν το εξασκησε και ποτε ο ερμος) με τα χρονια φοιτησης στις σχολες τις Ελλαδας, ακομα δεν εχω καταλαβει, επειδη το επαναλαμβανεις δλδ, γι’αυτο ρωταω.
Ουτε πως συνδεονται τα χρονια φοιτησης με το ποσο καλος επιστημονας εισαι, μπορει εγω να κωλοβαραγα τα πρωτα 2-3 χρονια και μετα να γινα φοιτητρια γαματη και να τελειωσα στα 6-7 χρονια, με ωραιους βαθμους και να ξερω το αντικειμενο μου.

συμφωνώ, αλλά γιατί βλέπω να αναπαράγετε συνεχώς αυτό το κλισέ στο τόπικ ? και πως κάποιος ειναι καλός στη δουλειά του δλδ ? ειδικά τα πρώτα χρόνια ? του προσμετράς τα ποστ στο ρόκιν φόρουμ ? :stuck_out_tongue:

Όσοι είσαστε σύμφωνοι με το νομοσχέδιο ΠΡΈΠΕΙ να είσαστε accounts του πατέρα μου η της μάνας μου.

Monte θα είστε χορηγοί επικοινωνίας στο επόμενο λάηβ του?

μακάρι :!:

/βαριέμαι τα άκυρα. αν έχω όρεξη θα γράψω κανά σεντόνι μετά τη δουλειά. αν το διαβάσει κανένας.

κατά τα άλλα μπορείτε να συνεχίσετε να ανακυκλώνετε το κλισε που περιέγραψα παραπάνω.

Δυστυχως μονος σου γραφεις κλισε…Εκτος αν ο τυπος που συνεχιζει και διαβαζει τα οικονομικα συγγραματα οπως διαβαζε το ΑΟΔΕ και στο σχολειο και βγαλει τη σχολη στα 4 θα ειναι σιγουρα καλυτερος απο εναν που θα την βγαλει στα 6 και για ποιον λογο…Να ειστε ειλιρκινεις μωρε…Ναι το οικονομικα αποδοτικα στο νεοφιλελυθερισμο ειναι αυτο τοσο για τα κρατη οσο και για την αγορα αλλα αφηστε τις καραμελες περι ποιοτητας…