Παντα υπαρχει η εναλλακτικη οι εναπομειναντες αγωνιστικες δυναμεις(εαακ,αρεν,πασπ) να συνασπιστουν σε κοινο μπλοκο αγωνα:roll:…Οπως θα γινει και σε μας δηλαδη…Αν και αναρωτιεμαι αν και παλι μπορει αυτο να σταματησει τη δαπ:D
Να ανοίξει άμεσα το Παπεί για να οργανώσει κανά πάρτυ και καμιά εκδρομή η δαπάρα. Κανένας φοιτητής χωρίς πάρτυ. Κανένας φοιτητής χωρίς εκδρομή . Αλληλεγγύη. Να πάρουνε πτυχίο οι φοιτητές για να βρεθούν μετά άνεργοι με πτυχίο. έχει διαφορά όχι μαλακίες…
Εχω και εναν ξαδερφο μανατζαρεο που ειναι ανεργος.Να ερθει να μας βαλει στη σειρα παραυτα:D
ΔΑΠ 111
ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΓΩΝΑ 101
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ 22
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Η ΠΚΣ???
Παιδιά, ξέρει κανείς αν θα συνεχίσει η κατάληψη στα ΤΕΙ θεσσαλονίκης; Όποιος μάθει τίποτα ας ποστάρει εδώ παρακαλώ!
Πληροφορική ΕΚΠΑ
-
Κατάληψη μέχρι 20/9 & Νέα Γ.Σ. :
Υπέρ - 196
Κατά - 154
Λευκά - 8 -
Ανοικτή γραμματεία τις μέρες των εγγραφών νεοεισαχθέντων :
Υπέρ - Ομόφωνα
Κατά -
Λευκά -
Πλαίσια:
-
Επιτροπή Αγώνα Μ.Α.Σ.: 23
-
Πλάισιο ΔΑΠ(Ανοικτή σχολή + εξεταστική): 161
-
Πλάισιο Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης (ΕΑΑΚ,ΑΡΕΝ,ΚΟΝΤΡΑ,ΠΑΣΠ): 182
-
Λευκά: 14
Τόσο κόσμο δεν είχε ξαναδεί κανείς στο αμφιθέατρο, μιλάμε για 350+ άτομα. Είχαμε ποντάρει πολλοί ότι θα έφερνε κόσμο η ΔΑΠ αλλά έγινε η έκπληξη τελικά. Κατέβηκε και η ΠΑΣΠ φάντασμα στο πλαίσιο κατάληψης, που είναι 5-6 άτομα το πολύ.
Τώρα γιατί η κατάληψη κατατέθηκε και ξεχωριστά σε ψήφισμα δεν έχω καταλάβει, αφού αν έβγαινε πλαίσιο ΔΑΠ θα ανοίγαμε.
Μαθηματικό ΕΚΠΑ
ΠΑΣΠ 55
ΔΑΠ 61
ΜΑΣ 57
ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ 171
ΑΓ.ΚΙΝΗΣΕΙΣ 2
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 35
ΛΕΥΚΑ 4
Και Πάντειος άλλη μια βδομάδα κατάληψη (268 ψήφους νομίζω το πλαίσιο συντονιστικού).
Για ποια σχολη μιλας?
Παντειο η ΠΑΣΠ προσχωρησε στο πλαισιο του συντονιστικου για αυτο και το τρελο νουμερο…Το χιπστερο πλαισιο ανοιγματος της σχολης πηρε καμια 80αρα παντως…
Μαθηματικό τα γαμήσαμε.117 την προηγούμενη,172 τώρα :p.η πάντειος πόσα πήρε?
πάντως αυτά τα χιπστερο πλαισια ανοιγματος της σχολης μια χαρά βοηθάν στην κατάληψη…
εφόσον δεν κατεβάσουν κοινό πλαίσιο με δαπ διασπούν τους αντικαταληψίες…
κάτι σαν τη πκσ στους καταληψίες…
E καλα δεν θα το λεγα…Αυτος που θελει να ανοιξει η σχολη χεστηκε τι λεει μεσα το πλαισιο…Και ανωνυμοι αλκοολικοι να το κατεβαζαν θα το ψηφιζε…Το συγκεκριμενο ελεγε για καταληψη ενος αμφιθεατρου και συζητησεις περι του νομου εκει περα(σαν να μας κανει χαρη δηλαδη) και κατι αλλα που πραγματικα βαριεμαι να τα αναφερω…Του συντονιστικου πηρε 259 νομιζω αρκετες λιγοτερες απο οσες θα μπορουσε μετα την συμπραξη Πασπ και καταληψιων(στην προηγουμενη ειχαν 120 και 190 αντιστοιχα)…Πολλοι πρασινο υποστηρικτες δεν αντεχουν την αγωνιστικη γραμμη,πολλοι ξενερωνουν με την λογικη ο σκοπος αγιαζει τα μεσα,πολλοι εχουν ξενερωσει με τις διαδικασιες και δεν στηριζουν…Καπου εκει ειμαι και γω(οχι στους πρωτους8))
Ιατρική Ιωαννίνων. Παίζει η μόνη ανοιχτή σχολή (μαζί με το παιδαγωγικό?) στα γιάννενα
Συνεχίζεται η κατάληψη και εδώ πέρα,αφού και πάλι πλειοψήφησε το πλαίσιο Συντονιστικού.
Και όποιος ξέρει από Ρέθυμνο,μιλάμε αυτά τα πράγματα είναι λίγο πρωτάκουστα 8O
εννοώ ότι υπάρχουν κάποια άτομα που θέλουν να ψηφήσουν αντικατάληψη αλλά δε τους πάει η καρδιά να ψηφήσουν δαπ…[σε μας τουλάχιστον υπάρχουν τέτοιοι]
και ψηφίζουν τους χίψτερ και έτσι μειώνονται οι ψήφοι της δαπ και ουσιαστικά κερδίζει η κατάληψη από όλο αυτό…
εμάς αυτοί οι ανεξάρτητοι υποστήριζαν ανοιχτή σχολή,να δίνουμε μαθήματα αλλά να πάει όποιος θέλει στις πορείες…:roll:
:thumbup:
Α οκ…Σε μας ΔΑΠ δεν εχει κατεβει ακομα…Μολις κατεβει ξερουμε ολοι τι θα γινει(θα φερει και ολο το ΠΑΠΕΙ απο πισω)…Και δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες:-k
ΤΕΙ Πειραια ενω στην ΣΤΕΦ αποφασιστηκε συνεχιση της καταληψης, στη ΣΔΟ ανοιξαμε
<<Το άσυλο καταργήθηκε. Θεωρώ ότι ή απόφαση αυτή ήταν η μεγαλύτερη προσφορά για την αποκατάσταση της έννοιας του ασύλου, και του ιστορικού βάρους που εξέφραζε.>>
Διαμαντοπουλου, ελα ρε αννουλα!
Κατάληψη μέχρι την άλλη Τετάρτη στο ΠαΠει - 550 ΥΠΕΡ, 370 ΚΑΤΑ
έτσι το παπεί να μην πάρουμε πτυχίο ποτέ 8)
Και μια σκέψη/απορία…Πόσο δύσκολο είναι τώρα που έχουμε καταλήψεις σε όλη την ελλάδα, να ξεκινήσουν καταλήψεις και οι μαθητές και οι δάσκαλοι?
Ωραια σαουνα σημερα το αμφιθεατρο στο παπει(σκασαν και κατι ασθενοφορα στο τελος,ε λογικο μου φανηκε)=p
Στα επιμερους πλαισια το πασπ-εαακ-αρ.εν πηρε γυρω στα 377 και το δαπιτικο 369,ΜΑΣ 170(καπως ετσι τα νουμερα τελος παντων),δηλαδη αν ψηφιζαμε οπως στις προηγουμνες συνελευσεις και σπαγαν οι ψηφοι θα ηταν ντερμπι(κατα τη γνωμη μου προς δαπ θα πηγαινε,γιατι νταξει πολλοι απλα ψηφιζαν υπερ χωρις να χουν δει πλαισια κι ετσι και απλα λεγαν ενα).Προφανως η δαπαρα γκρινιαξε και χασαμε γυρω στα 40 λεπτα για το τροπο που θα ψηφισουμε.Και φυσικα οπως παντα μιλησε και ενας [COLOR=“Blue”]ανεξαρτητος[/COLOR] με τον οποιο γελασαν και τα τσιμεντα.Πληροφοριακα η δαπαρα ειχε να χασει συνελευση στο παπει απο τον καιρο των δεινοσαυρων,οποτε και τα μπλε ερπετα ηταν σα http://www.youtube.com/watch?v=l8-6YzF9bS8
σαουνα ναι,edited
Αν εννοείς σάουνα, μαζί σου, τα ίδια σκατά στη Φιλοσοφική.
Και θα γίνω γκρινιάρα σπασίκλω για άλλη μία φορά και θα πω πόσο μαλακισμένα ποζέρια είναι όσοι κρεμάνε το τσιγάρο στο κουλό τους στην ειδική περίσταση της συνέλευσης για να αποκτήσουν attitude or w/e. Plus, αυτή η γελοία που υποτίθεται συντονίζει τη ““συζήτηση”” -πάντα, δεν έχω ιδέα γιατί- θα μπορούσε να συνεννοηθεί πολύ καλύτερα με τα σκυλιά γύρω της αν δεν έψαχνε αναπτήρα ας πούμε. Δεν παύει να συμβαίνει, δεν παύει να με ενοχλεί, δεν θα πάψω να το βρίζω. Γαμώ την ποζεριά μου γαμώ.
Σε άλλα νέα, κατάληψη πέρασε πανηγυρικά και σε μας μέχρι την επόμενη Τετάρτη οπότε και ξανά μανά συνέλευση. Θεωρώ ελαφρώς αστείο να κάτσω να παραθέσω ψήφους/ποσοστά/μπλαμπλα, 1ον γιατί ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα, και, βασικότερο, δεν τα ξέρω, διότι το τράβηξαν ως τις 4 και ήμασταν καμιά ώρα στριμωγμένοι σαν γίδια σε κοντέινερ μέχρι να ψηφίσουμε και να βγούμε στην ελευθερία, δεν είδα το νόημα στο να κάτσω περαιτέρω.
Πάντως κατέβηκαν 4 πλαίσια, σε γενικες γραμμές εαακ-αρεν το αναμενόμενο, ανεξάρτητοι για ανοιχτή σχολή, πασπ υπέρ κατάληψης, μασ επίσης υπέρ -τώρα παρατηρώ ότι wtf, η δικιά μας δαπ πού είναι?!Παράταξη φάντασμα!
Αυτά και εις άλλα με υγεία.