Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΕΙ/ΤΕΙ)

Κλειστε τα ολα τριημερο για να γιορτασουμε(το εξαμηνο ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ) και με εξτρα συνοδεια ΜΑΤ απεξω.Γινεται παραδοση πλεον.

Να ρωτήσω κάτι που λογικά θα ξέρετε όσοι είστε φοιτητές αυτή τη στιγμή… Κάποτε είχε βγει (τουλάχιστον στη δικιά μας σχολή) ένας πίνακας που όριζε τα περιθώρια αποφοίτησης. Σύμφωνα με αυτόν, οι πρώτες διαγραφές φοιτητών θα συνέβαιναν τον Σεπτέμβρη του 2012 (οι πολύ παλιοί φοιτητές).

Παρ’όλα αυτά είχα διαβάσει ότι ο νόμος προβλέπει και ένα παραθυράκι δίνοντας στο ΔΣ του Τμήματος το δικαίωμα να αποφασίσει εάν ο φοιτητής διαγραφεί ή αν συνεχίσει τη φοίτησή του.
Τελικά ισχύει το παραπάνω;

Οι πρωτες διαγραφες εχουν παει πλεον για Ιουνιο 2014.
(εισαχθεντες το 2003-2004 και πισω)

Για το παραθυρο απλα ‘‘Welcome to Greece’’.
Δεν υπαρχουν τα παραθυρα των νομων, αλλα οι νομοι των παραθυρων.

μπορει να μου πει καποιος εαν και τι προβλεπεται για φοιτητες που φοιτουν σε καποια πολη αλλα δεν μπορουν για οικονομικους λογους να μεινουν σε αυτη?αφορμη γιατι ακουσα χθες για μια γνωστη η οποια περασε κεφαλλονια μια σχολη,και τους στειλανε εδω τα βιβλια,παρακολουθουν εργαστηρια σε διαφορετικη περιοχη,και πηγαινουν μονο για τις εξεταστικες για τις οποιες μπαινουν ειδικες πτησεις,κλεινονται δωματια κτλπ.

Προσωπικά, δεν γνωρίζω κάτι και δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση, νομίζω όμως ότι εξαρτάται και από τη σχολή που θες να περάσεις. Εάν, δηλ, ενδιαφέρεσαι για κάποια θεωρητική σχολή, χωρίς εργαστήρια, τότε σίγουρα δεν χρειάζεται να μετακινηθείς. Και στη σχολή μου τα παιδιά παρακολουθούν Αθήνα και πάνε και δίνουν εξετάσεις εκεί που έχουν περάσει. Εάν, όμως, ενδιαφέρεσαι για κάποια σχολή με εργαστήρια, εκεί περιπλέκονται τα πράγματα, γιατί παίρνεις απουσίες.

χμ,ναι για θεωρητικες σχολες το χω ακουσει γενικα αυτο.αλλα αν μπορει να μου απαντησει κανεις γενικα αν γινεται κατι τετοιο για διάφορες σχολες ας το κανει παρακαλω :slight_smile:

http://www.mycampus.gr/my_news/foititiko_protoselido/50_kanonika_i_ekptosi_gia_ta_mesa_metaforas_gia_tous_foitites.html

Επίδομα φέτος θα πάρουμε ή @@?

Ρε παιδιά, έχω μια ερώτηση! Πέραν της σχολής μουσικών σπουδών σκέφτομαι να βάλω στο μηχανογραφικό και για το τμήμα θεατρικών σπουδών αθήνας. Ξέρει κανείς αν έχει ειδικό μάθημα;;;; :confused:

Θα πάρουμε, θα πάρουμε

Όχι(νομίζω)

εξαρταται τι εννοεις με το θεατρικων σπουδων.η θεατρολογια π.χ. ξερω πως δεν εχει μαθημα ειδικο.ομως η σχολη θεατρου που ουσιαστικα γινεσαι ηθοποιος εχει αλλου ειδους εξετασεις

http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/mhxanografiko/187-mhxanografiko-sxoles-me-eidiko-mathima.html

Αναφερόμουν στο ΕΚΠΑ. Βγαίνεις σκηνοθέτης, κριτικός κλπ. Τελικά δεν χρειάζεται! Ευχαριστώ πολύ για το λινκ! :slight_smile: μπορώ λοιπόν να τη δηλώσω άφοβα!

Aν και για να πω την αλήθεια, δεν είναι και τόσο καλή σελίδα αυτή. Πχ. την σχολή Πλάστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης που χρειάζεται γραμμικό και ελεύθερο σχέδιο δεν την έχει.

Τελικά όμως ίσχυε το οτι η σχοωλή θεατρικών σπουδών δεν έχει!

Αρχίσαμε…

[B]Εισαγγελέας ζητάει τα πλήρη στοιχεία των φοιτητών των παρατάξεων που αγωνίζονται[/B]

Ματαιώθηκαν οι εκλογές στα Πανεπιστήμια της Θεσσαλίας και της Θεσσαλονίκης (όπου ματαιώθηκε και η επανάληψή τους!) από τη μαζική και δυναμική συντονισμένη παρουσία μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και αναβλήθηκε η διεξαγωγή τους στα Πανεπιστήμια Πελοποννήσου και Ιωαννίνων για να αποφευχθούν οι κινητοποιήσεις.

Με παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διεξάγεται κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και ζητούνται από την Γραμματεία της Πρυτανείας του ΑΠΘ στοιχεία του Πρύτανη, των μελών του ΔΣ του ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ, του Προέδρου των Διοικητικών ΑΠΘ και φοιτητών απο ΜΑΣ, ΕΑΑΚ και ΑΡΕΝ που παρενέβησαν στην συνεδρίαση της ΟΕ στις 8/2/2012

http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=57797

[B]Κλειστά ΤΕΙ την Πέμπτη και Παρασκευή[/B]

πλην της εκπαιδευτικής διαδικασίας

μη χαρειτε.

Εμείς πάντως στην Θεσπρωτία κλειστά θα ήμαστε…

και το τει πειραια θα ειναι κλειστο!

Nαι διοικητικά. Τα μαθήματα κανονικά δεν γίνονται?

τσου!
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Πειραιά στην έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα 28-03-2012, διαπίστωσε ότι, κάτω από τις διαμορφωθείσες συνθήκες, το ΤΕΙ Πειραιά αδυνατεί να παρέχει το επίπεδο εκπαίδευσης και έρευνας, που αρμόζει σε ένα Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και για το λόγο αυτό αποφάσισε την προσωρινή αναστολή κάθε δραστηριότητας του Ιδρύματος (διοικητικής και εκπαιδευτικής) την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30-03-2012.