ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι καθυστερήσεις είναι από τα χειρότερα που συμβαίνουν σε μια συναυλία αλλά και τα καρφιά που φοράνε μερικοί βλάκες στα χέρια τους και τα βάζουν δίπλα στο πρόσωπό σου.

οτι οι κοπελες δεν δειχνουν τα βυζα τους σαν τις παλιες καλες εποχες στην αμερικη .

Χώροι χαβούζες, σκατά ήχος… κυρίως το δεύτερο

χρονοκαθυστερηση

καπνιλα

οι μαυροφορουσες γκομενες ( δεν ειπαμε βεβαια να ειναι ετοιμες για μπουζουκια , ελεος , αλλα βαρεθηκα να βλεπω τετοια φαση , αδικουν τον εαυτο τους μερικες)

η ατακα ολων πριν το encore “ευχαριστουμε καληνυχτα”

και βεβαια παντα ο ηχος αν ειναι σκατα

lol ειναι ενοχλητικο αλλα οχι τιποτα τρελο ρε συ. Γενικα οσοι φορουν την στολη τους ειναι ενοχλητικοι στην αισθητικη αλλα απο την μια δεν μας πειραζουν και απο την αλλη εχουν πλακα. Η ατακα δεν εχει σχεδον τιποτα ενοχλητικο πιστευω, γιατι το λες; :-k [εθιμοτυπικο ειναι :Ρ]

δεν ειναι ενοχλητικο , ειναι κλισε πλεον
το βρισκω πολυ χαζο , λες και δεν ξερει ο κοσμος οτι θα ξαναβγει η μπαντα μετα…

Βασικά το encore είναι μαλακία από μόνο του. Και ακόμη περισσότερο αυτοί που φωνάζουν “we want more”

η αγένεια των σεκιουριτάδων…
όλοι και όλες που πάνε σε συναυλίες και το παίζουν δήθεν μετά λέμε για τους trendy…
ο χάλια ήχος γιαυτό πάρτε καινούργια ηχοσυστήματα!!!θα χανόμασταν πέρσυ στους metallica!!

στο σημειο που ημουν παντως ο ηχος ηταν πολυ καλος , απλα τα φωνητικα χανονταν καμια φορα

λιγο ψιλοασχετο , με ενοχλησε καποια αρχιδια που πεταξαν μπουκαλια στους MDB & Mastodon εκεινη την μερα

Εδώ θα διαφωνήσω. Σε όσες συναυλίες έχω πάει οι σεκιουριτάδες ήταν άρχοντες, ότι ζητούσαμε, νερά, βοήθεια για να βγουν άτομα από την αρένα κλπ ήταν εκεί να βοηθήσουν.

Όμως: Σκατά σε ένα αρχίδι στους Manowar που πήρε τη μπαγκέτα που πέταξε ο Scott και δεν μου την έδινε :lightsabre:

εχει λογο κανεις να παει σε συναυλια???

1.παιζουν πολυ λιγο.1 30 ωρα δεν ειναι συναυλια…
2.εχει πολυ καπνα…
3.εχει πολυ ταλαιπορια πριν ανοιξουν οι πορτες.
4.πολυ μεγαλες καθυστερησεις μεχρι να βγει το σχημα…
5.ειναι πανακριβες!!!
6.εχει σχεδον παντα ΣΚΑΤΟΗΧΟ!!!με μαλακες ηχολητες(εδω βεβαια το 90% του κοινου ουτε που καταλαβαινει διαφορα γιατι ειναι παντα στην κοσμαρα του…ιδεα δεν εχει απο τα οργανα…ιδεα δεν εχει του τι ακουει γενικα)
7.εχει πολυ βαβουρα σε σημειο να μην απολαμβανεις κ να παθεις και ζημια στο τελος.
8.εχει μαλακες μεσα που σμπροχνουν κ σε κανουν λιωμα…και παλι δεν απολαμβανεις τπτ.
9.εχει σκατοχωρους.αθλια φταγμενους.αν εισαι κατω του 1.80 δε βλεπεις…ετσι απλα…
10.οι σκηνες ειναι συνηθως ή πολυ χαμηλες κ δε βλεπεις…ή πολυ ψηλες(παλιο Ροδον…)
11.να πας σε ποια μπαντα?? αυτη που ερχεται συνεχεια? να μη δεις κατι καινουριο??τα ιδια κ τα ιδια…και ολοκληροι Porcupine Tree δεν ηρθαν φετος…

12.ξεκινανε αργα κ τελειωνουν πολυ αργα.Για Συγκοινωνια δε μιλαμε…
ταξι ή ποδαρατα…πανε καλα ρε???

+1 :!:

+1000000000000000000000000000

Δειχτε τα πριν κρεμασουν!

Μ ενοχλει οταν ο νιοστος τελειωμενος αποφασιζει μονος του οτι ειμαι η θεση που δικαιουται να κατεχει και προσπαθει να με χρησιμοποιησει κατ’αυτον τον τροπο,οποτε και ακολουθουν επικες στιγμες και στιχομυθιες για ηχογραφηση.

Oι “ήρωες του youtube” που στην προσπάθεια τους να πάρουν βίντεο από το live που βλέπουν σηκώνουν ψηλά το κινητό ή και ολόκληρη κάμερα μπροστά στο κεφάλι σου και σου κρύβουν το οπτικό πεδίο. Ειδικά στο Rockwave πέρυσι έβλεπες δεκάδες χέρια τεντωμένα ώστε κάθε τραγούδιτων Theater και των Heaven & Hell να ανέβει στο youtube από 200 διαφορετικές οπτικές γωνίες, όλες με εξίσου κακό ήχο. :frowning:

Όχι κι έτσι… :-s
Όντως ισχύει οτι οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες και ίσως να μην αξίζει για ένα αδιάφορο συγκρότημα. Αλλά κατα την γνώμη μου, η συγκίνηση του να δει και να ακούσει κανείς ένα συγκρότημα που αγαπάει μέσα σ’ ένα πλήθος που μοιράζεται τον ενθουσιασμό του, είναι εμπειρία ανεκτίμητη.

Που κορακιαζεις απο τη διψα…

ακριβως αυτο.μετα απο την πρωτη μου συναυλια που συνειδητοποιησα τι γινεται παντα κραταω ενα μπουκαλακι νερο8)

μα αυτο ακριβως ανελησα lena μου.

πως βλεπεις τη μπαντα που σ’αρεσει αλλα με χαλια ηχο,χαλια “εικονα”, και πολλα πολλα αλλα.
η εμπειρια του να βλεπεις το κεφαλι του μπροστινου σου αντι κιθαρα…του να θες να τραγουδησεις αλλα να πιεζεσαι τοσο πολυ που να μη μπορεις…του να θες να αγκαλιασεις τον φιλο σου αλλα να μη μπορεις γιατι γινεται ενας χαμος…του να βλεπεις να ανοιγοκλεινει το στομα του αλλα να μην ακους φωνη…???

Μπορεις να πας λιγο παραδιπλα και ολοι να ειναι ευχαριστημενοι.

Αυτό. Το θέμα με το πιτ έχει καταντήσει βαρετό πλέον.

@Κάμελ: Εγώ μια χαρά απολαμβάνω τις συναυλίες μου και ας έχει και χάλια ήχο, και ας μη βλέπω τπτ. Δε κάθομαι εκείνη την ώρα να μιζεριάζω.