Με τιμάει ότι

στον καθρεφτη απο το ασανσερ της πολυκατοικιας μου εγραψα κατω απο εναν αγιο βασιλη (που υπεθεσα οτι βαλαν οι γονεις μου ως διαχειρηστες) “FUCK X-MAS”???
με ρωτησαν οι γονεις μου αν το εγραψα εγω, αλλα ειπα οχι και τοτε αρχισαν να κραζουν αυτον που το εκανε και μου ειπαν οτι το εβαλε ενας παππουλης απο το διπλα διαμερισμα.
επισης με τιμαει οτι την επομενη μερα πηγα και το εσβησα???:-s

οχι γιατι καρφωθηκες:p

εφτιαξα τζατζικι και αυτοσχεδιασα γευστικα8)

Τζατζικι,mayhem,Bolt Thrower,επιτηδες το κανεις ?
Τι αυτοσχεδιασμο εκανες ? Εγω ειχα κανει μια φορα τζατζικι και αντι για αγγουρι
εκοψα κοκκινη πιπερια και αντι για μαυροπιπερο ειχα ριξει κοκκινο.
Ολυμπιακο τζατζικι δηλαδη :stuck_out_tongue:

ολυμπιακο τζατζικι λεει:p λοιπον εγω προσθεσα πρασινη πιπερια και κομματακια φετας8)
Κρατειστε αποσταση 10 μετρα8)

[SIZE=“5”]Αυτη ειναι κοπελα για σπιτι ρε![/SIZE] :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

σπιτι που θα μυριζει τζατζικι:lol:

Χεβυ Μεταλ απιτι! 8)

χεβι μεταλ ειναι το σπιτι που μυριζει σκορδαλια:p

Κ εκει το σκορδο “βρωμαει” κατα κυριο λογο ρε! :stuck_out_tongue:

Με τιμάει που αγαπώ την Ναυσικά? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Οχι γιατι δεν γραφει με πολυτονικο!

Είναι ΕΛΛΑΔΑΡΑ όμως.

Οτι ειναι ειναι! Αλλα αμα δεν γραφει με πολυτονικο στο facebook δεν ειναι τρου ρε! Σκεψου!

Εδώ εσύ δε γράφεις στο ροψκινγ.γρ. πλάκα κάνεις?

[Ειναι η πρωτη φορα που μου την λενε ετσι κ δεν μπορω να πω κατι για να το αντικορυσω…πρεπει να σκεφτω κατι…]

Σε 6 μερες αλλαζει ο χρονος!

Δεν αλλάζει. Απλά θα γράφουμε στο τετράδιο της ορθογραφίας “2010” αντί για “2009”. Όλα τα άλλα θα παραμείνουν ίδια.

Άφησα πολλά κενά για να συνεχίσουμε να είμαστε αστείοι.

κι αλλο?

Με τιμάει ότι θα πάω την φιλή μ ( που έχει επιδερμικη επαφη με το μεταλ ) στους Βοlt Thrower , για να δει τι σημαινει ΜΕΤΑΛ ?!! ( ερώτηση ειναι , γιατι ουτε εγω ξέρω :stuck_out_tongue: )

στα βαθια και εσυ βρε παιδι μου:p