Βσκ εμένα με τιμάει που κοιτάω το ΜΠΟΛΤ ΘΡΟΟΥΕΡ εισιτήριό μου στον τοίχο ενώ ακούω ΛΕΪΝΤΙ ΓΚΑΓΚΑ???
Σε τιμαει ! Απλα μετα το λαηβ,στο αυτοκινητο εχε ετοιμο ενα τραγουδι.
Βleedin’ ειπαμε ! Η Lady Gaga ειναι οτι πιο κοντινο σε γηπεδικο μεταλ !
οχι!θα επρεπε να ακους μπολτ θροουερ και να βλεπεις κλιπακια και φωτος τις γκα-γκα8)
ΥΕΑΗ! +1!
που διαβασα ολο το θρεντ “ποιο τραγουδι θα αφιερωνατε στον αγαπημενο/η σας” και λιγωθηκα?
…καθομαι και βγαζω μινι φωτοτυπιουλες ολη τη θεωρια της γαμημενης Χρηματοοικονομικης Ι που δινω αυριο?
Ναι!!
Απλά πρόσεχε την κατηγοριοποίηση και σε ποια τσέπη θα μπει το καθένα
οι σμικρύνσεις σώζουν κόσμο
δεν ημουν φαν.
γιατι καθως εγραφα το σκονακι, τα μαθαινα συνηθως
γερικη σοφια
…και χαντακώνουν επίσης :lol:
Εαν σε πιάσουν:p
Σκονάκια πάντα για κάλυψη τα 'χω, στα περισσότερα μαθήματα πάω διαβασμένος, αλλά έχω και ένα δυο απο πίσω για back up
Αμα δεν εχεις σημειωσεις και το θεωρητικο μερος ειναι καμια 60αρια σελιδες βιβλιου,ειναι μονοδρομος.
Kαι συνήθως βάζει μόνο θεωρία…!Προσοχή στην επιλογή αίθουσας και επιτηρητή!
Πλάκα πλάκα, οι σμικρύνσεις θα μ’ έσωζαν απ’ το σημερινό 2αρι-3αρι.
Τους εχω μαθει απ’εξω8) Η μεδοθος “τσεκαρω στα γρηγορα ποιος τριγυριζει μεσα κι αναλογα αλλαζω αιθουσα η μενω” θα αποφερει και παλι καρπους.Thx για το tip!Και γω κατι θεματα περασμενα που χα δει μονο θεωρια ηταν.
Αυτό με τους καθηγητές κλασικό, τσεκάρουμε πάντα που πάνε και αναλόγως πράττουμε.
Επίσης ποτέ δεν έχω κάνε σκονάκι στο πανεπιστήμιο, αλλά μάλλον κάτι θεωρητικά που έχω(ψυχολογίες κλπ) δεν μπορώ να τις περάσω αλλιώς:(
Now playing: Avantasia - Farewell
via FoxyTunes
Προτιμάς κοντή καστανή μπανανόφατσα,ελαφρώς γριά με λίγα μαλλιά.Το παίζει αυστηρή αλλά είναι κοσμάρα.Αποφεύγεις χοντρούλη μελαχρινό βοηθό λογιστικής με γυαλιά,δείχνει μπουχέσας αλλά κόβει το μάτι του!
με τιμάει το ότι κάθομαι και κάνομαι εργασία το ξημέρωμα για πρώτη φορά στα 3 χρόνια σπουδών
Mε τιμάει , οτι όταν ακούω Εdguy - Avantasia , κάνω σαν Ρουβιτσα για τον Τοbias ?!! :p8):oops:
γραφικός mod(e) on
εε λογικό το βρίσκω, εδώ κάνω εγώ:-s:-s:-sΔεν ξέρω κατά πόσο με τιμάει, αλλά ναι!
γραφικός mod(e) off
Now playing: Motion City Soundtrack - Disappear
via FoxyTunes
Ολοι οσοι θαυμαζεται τον Tobias σας τιμαει!
:lol::lol: