Με τιμάει ότι

Φερνει λιγο σε Adrian Smith η μου φαινεται?:stuck_out_tongue:

με τιμα το γεγονος οτι αλλοκοτοι συγγενεις που ποτε δεν νοιαστηκαν παιρνουν μια φορα το χρονο τηλεφωνο και μαθαινουν με περιτεχνο τροπο τι εκανα τα τελευταια εφτα χρονια(ετσι για να πρωοθηθουν)… και τους ευχαριστω βαθυτατα…:?

το εχω δει 50 φορες και ακομα γελαω!!! :lol:

Παρε λιωσε και με αυτο :stuck_out_tongue:

Με τιμάει που αύριο,ενώ δίνω 2 μαθήματα,έχω διαβάσει για το ένα και σκέφτομαι να μην πάω να δώσω το άλλο?

μπααααα, κλισε ειναι πια για τους περισσοτερους

που μετα απο χρονια στενης παρακολουθησης της καλτ χελωνας φρανκλιν…μολις τωρα καταλαβα οτι στην αρχη λεει “γεια σου φρανκλιν χελωνακι μικρο” και οχι “γεια σου φρανκλιν θελω να κοιμηθω”

Ω καλα εχω απειρα τετοια παραδειγματα. Οταν ημουνα μικρος οτι ηθελα ακουγα.
Το πιο γαματο ειναι απο το τραγουδι “Ο Μοναχος” των Ημισκουμπριων που ακουσα παλι προσφατα μετα απο πολυ καιρο (συγκινηση…) και καταλαβα οτι σε ενα σημειο λεει “στην ουραγκοτανκιακη διαλεκτο αυτο σημαινει” και οχι “στην ουρα εδω κι εκει διαλεκτο αυτο σημαινει” ( :eek:#-oyeah… dont ask…) που νομιζα οτι ελεγε οταν το πρωτοακουγα…

Ο,τι να’ναι πραγματικα

ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! ΕΛΙΩΣΑ!!!

με τιμάει ότι βλέπω το gif-άκι της βουτιάς μου ξανά μετά από καιρό και γελάω σα μαλάκας?:lol::lol::lol::lol:

για ποσταρε το εχω καιρο να το δω

κι εγώ αυτό άκουγα… θέλω να κοιμηθώ…

Εγω δεν εχω δει ποτε Φρανκλιν…με τιμαει;

όχι…

που’ χω ξεθάψει κι ακούω εμινεμ?

blast from the past ! ξέθαψε και σαίνια να διαβάσεις αφιέρωμα για εμινεμ … :stuck_out_tongue:

… κοιτώντας τα σημερινά γενέθλια είδα έναν MPARMPOUDIS, τον πέρασα για PAMPORIDIS και νόμιζα πως είναι νέο φέηκ του έπιταφ? :-s

χαχαχαχαχ! και εγω το ιδιο επαθα!

οτι ειμαι με πυρετο και λιωμα αλλα δε χανω με τιποτα ΕΝΦΟΡΣΕΡ αποψε? :smiley:

σε παντρευομαι:D