Με τιμάει ότι

με το αίμα που έτρεξε, έγραψα στον καθρέφτη “Kings of metal”…

τα είδε όλα αυτά καμιά ευαίσθητη ψυχή εκεί?τρόμαξε?να έρθω να την προστατέψω?:-s

Εγω, εγω!
Ειμαι και πιο κοντα!

κι άλλες είναι πιο κοντά από μένα…

λείπει, σκάστε

με τιμάει το ότι θα ρωτήσω

που είναι?είναι καλά?από χθες που μ’έκανε αξέπτ η ζωή μου άλλαξε,το νιώθω,ήρθαμε πιο κοντά

με τιμάει πως θα προχωρήσω σε παρατήρηση για να επιστρέψουμε ον-τόπικ ενώ είμαι απλό μέλος;

thanx αν και είχα δώσει πριν 3 χρόνια! (τα αποτελέσματα ήταν καλά πάντως).

Με τιμάει που έχω ξεπεράσει τα 800 invitations για διάφορες applications στο facebook που δεν έχω κοιτάξει ποτέ μου, ενώ τα Χριστούγεννα τις είχα ρίξει από τις 500+ στις 100, διαγράφοντας τις μία-μία?

Eμας ρωτας?

εμένα ρωτάς?

Με τιμαει που δε καταλαβαινω αν ρωτησες εμενα?

μπλε!

Εγώ πάντως δεν σου έχω κάνει παρόλο που βρήκα τελειώς τυχαία το προφίλ σου :stuck_out_tongue:

εδιτ Δημήτρη ποιό σχολείο τελείωσες???

Κωστέα Γείτονα school (στην κοσμοπολίτικη Παλλήνη!):stuck_out_tongue:

αχα :-k μου κάνες πάσα να ανοιξω θερτν

ον τοπικ Με τιμάει το ότι σήμερα αγόρασα άλλα δυο ζευγάρια all star το ένα εξ αυτών με μαργαρίτες :stuck_out_tongue: τελείως χίππικο δηλαδή κι έχω φτάσει αισίως τα 18 8O 8O ζευγάρια???

Πες μου πως έχεις αγωνιστεί με προπονητή τον Λεμονή! Αυτό πες μου μόνο, τέλος! :lol: :stuck_out_tongue: :lol:

όταν ήμουν μικρούλης… Αυτόν και το Σαργκάνη είχαμε στην ομαδα προπονητές από γνωστούς ποδοσφαιριστές

που ενω ειχα ελλατωσει το τζιμ τωρα που παιζει κατι εντονα με μια κοπελα το λιωνω και κανω και διαιατα??

με τιμάει που θα σου πω την αλήθεια:δεν προλαβαίνεις!