Όχι.
ontopic: Με τιμάει η απάντηση μου?
Με τιμάει που είδα εν μέσω διακοπών 2,5 σεζόν λοστ μέσα σε 1 εβδομάδα?
Εσύ τι λες???:-k
νομίζω πως όχι, αλλά ήταν σχεδόν μονόδρομος επιλογή
Το οτι δεν μπορούσα να ανοίξω ένα σακουλάκι πασατέμπο, ούτε και με σουγιά?:-s
Σιγα, μερικοι δεν μπορουν να ανοιξουν ουτε ενα μπουκαλι κοακολας.:-s
μιλαγα με μια κοπελαα μσν και επειδη εβλεπε κατι αγνωστες ταινιες σε μενα εβαλα τον ρεδ πυραμιδ μα μιλαει>>??
με τιμάει που παρήγγειλα κρέπα και όταν με ρώτησε ο τύπος τι θέλω μέσα είπα: “Βάλε φίνα!” ???
Με τιμαει το οτι απαντησα ψυχραιμα σε ερωτηση μαθητριας σημερα για το ποιοι ειναι οι Led Zeppelin.Αχ αυτη η νεολαια…αχ…
:lol2: :lol2: :lol2:
Με τιμάει που όταν άκουσα χθες στο ράδιο (red νομίζω) διαφήμιση της ΠΚΣ να τους ψηφίσουμε είπα, “Α, οι καπιτάλες!”? :-k
με τιμάει που σε εξετάσεις για υποτροφία (450€/το μήνα για 3 χρόνια) πήγα αδιάβαστος γιατί βαριόμουν να διαβάσω?
Σοκάρει εμάς τους υπόλοιπους μάλλον:p
Με τιμάει που δεν καπνίζωπια παρόλο που στο γυμνάσιο για ένα κάποιο διάστημα το έκανα και αργότερα με πρήζαν να το ξαναρχίσω. Δεν το μετάνιωσα ποτέ που δεν το ξανάκανα.
Σοβαρά, μέχρι και στα ραδιόφωνα έβαλαν διαφημίσεις???
:lol2: :lol2: :lol2: :lol: :lol3: :lol3:
παιζω σε γκρουπ οπου τραγουδαει ο Hokam…Respect και Δεος στον ΘΕΟ!!!
ΙΚΥ στο αρσάκειο, ε?
χαχα! εντάξει, εγώ διάβαζα για ένα μήνα!
ναι ρε! Εντάξει, για να είμαι ειλικρινής σε εμάς τους Μηχ Μηχ έδιναν μόνο για εσωτερικό και για αυτό την παράτησα και δεν πολυασχολήθηκα. Αλλά μεγάλη βλακεία. Να είσαι τελειόφοιτος και να σε εξετάζουν σε μαθήματα που διδάχτηκες πριν από 3-4 χρόνια και κατά πάσα πιθανότητα δε θα σου χρειαστούν καν για αυτό που θες να κάνεις και να πάρεις την υποτροφία. Τουλάχιστον σε άλλα ιδρύματα (Ωνάσσειο) σε περνάνε από συνέντευξη και όχι από τέτοιες χαζές εξετάσεις.
Ελπίζω να πήγες καλά! Καλά αποτελέσματα
…ενώ ξυριζόμουν, άκουγα παράλληλα ΜΑΝΟΒΑΡ, κα ΚΟΠΗΚΑ;
μάλλον δεν είσαι true και σε τιμώρησαν οι Manowar…
Κοιτα, αν με το αιμα που ετρεξε υπογραψει την επομενη εργασια στη σχολη του θα ειναι μια χαρα true…