Λοιπόν βλέπω ότι η επιστημονική ομάδα Υγείας του Rocking.gr μεγαλώνει!
Πρέπει να αρχίσουμε τις επισκέψεις!χχαχαχα
… το ότι έδινα Ηλιακή ενέργεια και έσκασα μύτη με μπλούζα Dark Side of the moon?
Σου αφιερώνω The Tea Party-Sun Is Going Down
Με τιμάει ότι έκανα report post του Cozy?
Λινκ.
To spam του στη συναυλία των Muse
Mε τιμάει ότι μένω πιστός στις αρχές μου…να δούμε αν θα βγει σε καλό στο μέλλον…
… φυσικη βαλανε τα ιδια θεματα και παλι παιζει να κοπηκα?
Μλκ κι εγώ ακριβώς τα ίδια στην ανάλυση, γαμάμε!!!:lol:
Με τιμαει η επιλογη μου στα drums που αγορασα.Δικαση Tama Superstar!YEAAAAH! :yahoo:
ότι στο γυμνάσιο,έκανα μπάνιο 4 φορές σε μιά μέρα,αφότου είχα να κάνω μπάνιο για 1 εβδομάδα και κάτι:D
επίσης το ότι στη πρώτη λυκείου,όταν οι σόλες απ’ τα παπούτσια μου χάλασαν,εγώ αντί να πάρω καινούργια,έβαλα το μισό σιλοτέιπ που είχαμε σπίτι και συνέχισα να τα φοράω. :lol:
εποχές βέβαια που όπως και να ήμουνα,δεν έδινα δεκάρα.αχ,αφέλεια και ξεγνιασιά8)
[/B]
Τωρα δηλαδη κανεις μονο στη γιορτη σου να φανταστω,ε?Η μηπως σαν σημερα?Ξερεις ειναι Σαββατο… #-o
Μαλλον μπερδεψες τα θεματα.Πρεπει να πας στο “θα επρεπε να ντρεπομαι για το οτι…”
μη μου πείτε εκτός του ονόματος επίθετου κλπ κλπ κλπ είστε και στην ίδια σχολή???
έλεος με μας…
Με τιμάει ότι μετά από 50 μέρες ανανέωσα το blog μου?
όταν ακούω το clentching the fists of the descent των machine head, σκέφτομαι ότι τσιμπάω πολύ δυνατά τα μάγουλα του cozy? με λύσσα όμως…
Βασικά δεν τιμάει κανένα στέλεχος του rocking που τόσο καιρό και τα blogs έχουν μείνει στάσιμα.
Δώστε Blogs στο λαό!
ο από πάνω μίλησε ορθώς
Δεν υπαρχει αποπανω, ζαβο εισαι.
ο της τελευταιας σελιδας.
παρτο πισω,θα σε σκοτωσω.
κρυφα.
δεν ειμαι ζωο και εχω νοημοσυνη για να καταλαβαινω τα παντα :!: