Εγω που πηγαινω παντα ενα τεταρο με μιση ωρα νωριτερα με τιμαει…???:-s
Ωχ αμάν! Υπάρχουν και χειρότερα από τον Cozy όπου έρχεται 5 λεπτά νωρίτερα και σε παίρνει και τηλέφωνο για να σε κάνει να βιαστείς και να φτάσεις πριν το ραντεβού, στο ραντεβού!8O 8O
Τις προαλλες Συνταγμα μαζι βγηκαμε σουτ!
Ναι μονο που εγω δεν περνω τηλεφωνο τον αλλον παρα μονο αν περασουν πεντε λεπτα απ την ωρα που χουμε πει να βρεθουμε…
Ειχα φτασει δεκα λεπτακια νωριτερα…
τα 5 λεπτα ειναι της γυναικας!!
Φυσικά. ΤΟ ΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!
On topic: Με τιμάει ότι είμαι ανάμεσα στα 4 άτομα του έτους μου που δεν έχουν δικαίωμα να δώσουν μηχανολογικό σχέδιο ούτε τώρα ούτε Σεπτέμβριο και στα 3 άτομα για τα οποία ισχύουν τα ίδια στο μάθημα της ερευνητικής μεθοδολογίας?
Μου έπαιξαν μπινιά οι καθηγητές. Δε με άφησαν να κατέβω χωρίς να έχω δώσει εργασίες:(
…με τιμαει το οτι ενω ειχα 9 χημεια στο 1ο τετραμηνο δεν ανοιξα βιβλιο στις εξετασεις?
Με τιμάει που ακούω Katrina & The Waves - Walking on Sunshine? :lol:
με τμαει που ενω δουλευα σημερα ειπα οτι παρουσιαζω εργασια στις 6 για να δω το μπασκετ με το παρεακι???
…και ενω με πηραν απο τη δουλεια γτ ειχαν αναγκη να παω εστω και μετα τις 8 τους ειπα οτι αργησε η καθηγητρια και δεν θα 3εμπερδεψω νωρις??
με τιμαει που σπαταλαω απειρες ωρες στο net αντι να ν κανω κ τιποτα αλλο?
με τιμαει το οτι πασχω απο οξεια karvouνιτιδα? :-s
Ποτιζα τις τριανταφυλλιες χτες οπου η μια γατα μου που γεννησε μετεφερε εκει τα γατια της χωρις να το παρω εγω χαμπαρι. Τουλαχιστον ζουνε… ακομα :-s
Να σε κανουν moderator τοτε:p
σε τιμαει τρελλα!!
γτ και γω το ιδιο κανω!!
Με τιμάει που σκέφτηκα να κανω edit το ποστ του wise να διορθώσω το τρελά?
… στα 7 χρόνια (εχμ…) που ήμουν φοιτητής, δεν πήγα ούτε μία φορά στις φοιτητικές ψευτοεκλογές των κομματόσκυλων!
Φυσικά! Κι εγώ έχω το 2/2 μέχρι στιγμής!! :D:D
φωναξα ενα μικρο παιδακι γτ εγω διαβαζα και αυτο ειχε βαλει τερμα οτι καλομοιροτραγουδο υπηρχε.Βεβαια με εγραψε στα παλια του τα παπουτσια…
πως γραφεται ??8O 8O :-k
ενα “λ” θαρρω :-k
τωρα με προσβαλετε αδικα πιστευω…μιλατε στον θεωρητικο!!γραφεται και με τα 2!!
το τσεκαρα και στο τ9 του κινητου!!