Με τιμάει ότι

Εγω που πηγαινω παντα ενα τεταρο με μιση ωρα νωριτερα με τιμαει…???:-s

Ωχ αμάν! Υπάρχουν και χειρότερα από τον Cozy όπου έρχεται 5 λεπτά νωρίτερα και σε παίρνει και τηλέφωνο για να σε κάνει να βιαστείς και να φτάσεις πριν το ραντεβού, στο ραντεβού!8O 8O

Τις προαλλες Συνταγμα μαζι βγηκαμε σουτ!:stuck_out_tongue:

Ναι μονο που εγω δεν περνω τηλεφωνο τον αλλον παρα μονο αν περασουν πεντε λεπτα απ την ωρα που χουμε πει να βρεθουμε…:stuck_out_tongue: :smiley:

Ειχα φτασει δεκα λεπτακια νωριτερα…:smiley:

τα 5 λεπτα ειναι της γυναικας!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

Φυσικά. ΤΟ ΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!

On topic: Με τιμάει ότι είμαι ανάμεσα στα 4 άτομα του έτους μου που δεν έχουν δικαίωμα να δώσουν μηχανολογικό σχέδιο ούτε τώρα ούτε Σεπτέμβριο και στα 3 άτομα για τα οποία ισχύουν τα ίδια στο μάθημα της ερευνητικής μεθοδολογίας?

Μου έπαιξαν μπινιά οι καθηγητές. Δε με άφησαν να κατέβω χωρίς να έχω δώσει εργασίες:(

…με τιμαει το οτι ενω ειχα 9 χημεια στο 1ο τετραμηνο δεν ανοιξα βιβλιο στις εξετασεις?

Με τιμάει που ακούω Katrina & The Waves - Walking on Sunshine? :lol:

με τμαει που ενω δουλευα σημερα ειπα οτι παρουσιαζω εργασια στις 6 για να δω το μπασκετ με το παρεακι???

…και ενω με πηραν απο τη δουλεια γτ ειχαν αναγκη να παω εστω και μετα τις 8 τους ειπα οτι αργησε η καθηγητρια και δεν θα 3εμπερδεψω νωρις??

με τιμαει που σπαταλαω απειρες ωρες στο net αντι να ν κανω κ τιποτα αλλο?

με τιμαει το οτι πασχω απο οξεια karvouνιτιδα? :-s

Ποτιζα τις τριανταφυλλιες χτες οπου η μια γατα μου που γεννησε μετεφερε εκει τα γατια της χωρις να το παρω εγω χαμπαρι. Τουλαχιστον ζουνε… ακομα :-s

Να σε κανουν moderator τοτε:p

σε τιμαει τρελλα!!

γτ και γω το ιδιο κανω!!

Με τιμάει που σκέφτηκα να κανω edit το ποστ του wise να διορθώσω το τρελά?

… στα 7 χρόνια (εχμ…) που ήμουν φοιτητής, δεν πήγα ούτε μία φορά στις φοιτητικές ψευτοεκλογές των κομματόσκυλων! :smiley:

Φυσικά! Κι εγώ έχω το 2/2 μέχρι στιγμής!! :D:D

φωναξα ενα μικρο παιδακι γτ εγω διαβαζα και αυτο ειχε βαλει τερμα οτι καλομοιροτραγουδο υπηρχε.Βεβαια με εγραψε στα παλια του τα παπουτσια…

πως γραφεται ??8O 8O :-k

ενα “λ” θαρρω :-k

τωρα με προσβαλετε αδικα πιστευω…μιλατε στον θεωρητικο!!γραφεται και με τα 2!!

το τσεκαρα και στο τ9 του κινητου!!