Με τιμάει ότι

καταλαβαίνεις πως το Τ9 του κινητού σου, το έχει φτιάξει μηχανικός κι όχι φιλόλογος ε?:stuck_out_tongue:

και γτ να συμφωνησω με τον mrwhatsisname και τον μανο και οχι με τον μηχανικο?:roll:

που εχει τελειωσει και κατι στη ζωη του:p :smiley:

γιατί και εγώ μηχανικός είμαι και ξέρω τι ελληνικά ξέρουν οι μηχανικοί:p

α ναι?χαχαχαχα!τοτε παω πασο.απλα κανοντας ενα σερτς στον γουγλη βρηκα τη λεξη και με τους δυο τροπους!!
αλλα αμα σας πειραζει τοσο να το κανετε εντιτ!:slight_smile: :slight_smile:

μα δεν γηνετε πεδη μου να πρωσβαλλης τιν εσθητικι του φορουμ με σαχλαις ανωρθογραφιες :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

xaxaxaxaxa!!φιλε μου αυτο δεν σε τιμαει!!!:stuck_out_tongue: :smiley: :lol: #-o

Με τιμαει το οτι εφαγα χυλοπιτα απο το θεριο?

από τα χεράκια του?

Αφού αυτός στην έπεσε και τα φτιάξατε :-s

Ήταν λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου.

Απο τα ποδαρακια του :slight_smile:

Αχχχ, ξυπνητηρι κακο σε μισω σε ΜΙΣΩ!

Με τιμάει που σκέφτομαι μετά από τόσα χρόνια να ανέβω ξανά Θεσσαλονίκη για 1-2 μέρες? Άντε και Χαλκιδική μετά! (να καεί λίγο και φέτος βρε αδερφέ :p)

Ε κανονισε να ξανακαει το Σεϊχ μου.
Ποτε θαρθεις ρε αλητη?

το πότε ακόμα δε το έχω εξακριβώσει. Παίζει πολύ όμως σαν πιθανότητα…

Χθες νίκησα στην ντάμα!!Mackintosh eat my dust!!<>:D

Τι eat my dust ρεεεεεεεεεε!Στα μεταξυ μας παιχνιδια εχεις ποσοστο νικης γυρω στο 0.1%:stuck_out_tongue:

τι ειναι πελατης σου η νεφελη?

Mη με αφήσεις να χαρώ μια φορά κακιασμένο!!![-X

με τιμάει το ότι μου έστειλαν ένα e-mail με την αγωγή του Κούγια (έτσι λέει το mail) κόντρα στη Βατίδου και αντί να πω “Θεέ μου, τι μου στέλνουν?”, εγώ σκοπεύω αύριο να τo διαβάσω? :stuck_out_tongue:

YΓ. Είναι και 41 διπλές σελίδες πανάθεμα το…

Οχι δεν σε τιμει…:lol: :stuck_out_tongue:

Mε τιμαει που δινω αυριο το πρωι μαθημα, δεν εχω βγαλει ακομα την υλη, διεκοψα το διαβασμα και σου ζητω αν μπορεις να μου στειλεις την αγωγη να την διαβασω τωρα? :stuck_out_tongue: