:lol2: :lol2: :lol2:
Δε σε τιμάει, γιατί είχα πέσει για ύπνο και δε με πρόλαβες:p
Με τιμάει που θα πάω μέχρι τον Άγιο Κωσταντίνο για το γάμο της ξαδέρφης μου και εγώ προσπαθώ να βρω τρόπο να δω στη ζούλα το ματς της Εθνικής?
Βεβαιως και σε τιμάει. Είσαι γνήσιος ελληνας οπαδος.Ο Οττο θα είναι περηφανος για σένα:p
Άμα το ματς είναι την ώρα του γάμου, άκου το απ’το κινητό σου με ακουστικά στην εκκλησία…ποιος θα σε πάρει χαμπάρι? Μονο μη ξεχαστείς και φωναξεις κανα ΓΚΟΟΟΟΟΛ!
Στο Ελλάδα- Ιρλανδία που νικήσαμε και προκριθήκαμε στο Euro2004 εκείνη την ώρα ήμουν στο γάμο ενός άλλου ξαδέρφου. Όταν έβαλε το πέναλτυ ο Τσάρτας με ενημέρωσαν με ΣΜΣ, ενημέρωσα γαμπρό και υπόλοιπα ξαδέρφια και όλοι οι άντρες στην Εκκλησία είχαν ένα ηλίθιο χαμόγελο
Αυτή τη φορά λέω να πάρω φορητή τηλεορασούλα μαζί μου
Τι στο καλό? Όλα τα ξαδέρφια σου ήμερα που έχει ματς παντρεύονται? Και καλά να είναι ενας απλός αγωνας, αν είναι τελικός? Πήγαινε σε όλα τα ξαδερφια σου το προγραμμα των αγωνων για να κανονισουν την πορεία τους απο’δω και περα!
Φορητη τηλεορασουλα? Τι διακριτικό!!! Όχι, δεν θα το παρατηρήσει κανείς:p Γιατί δεν βάζετε κανένα video-wall καπου μεσα στο ναό? στο ιερό…
Θα σε τιμάει αν μας κάνεις μια περίληψη με τα καλύτερα σημεία!
Mε τιμάει που είμαι τρομερά καχύποπτος όταν ακούω ιστορίες για “φίλους που ειδαν τον τάδε διάσημο να κάνει το δείνα πράγμα” κ γενικώς για πράγματα που είναι δύσκολο να διασταυρωθούν? Ακόμα κι αν προέρχονται από άτομα που θεωρώ γενικώς έμπιστα…
Σε τιμάει. Η καχυποψια ειναι σημαδι εξυπνάδας. Σημαινει οτι κάποιος δεν καταπινει αμασητο ό,τι του σερβιρουν.
Με τιμάει που ενώ σε 3 βδομάδες γίνομαι 25 ετών, κατεβάζω και βλέπω μετά μανίας Θάντερκατς?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ σε τιμαει! Μambra o παντοτινος μουαχαχαχαχααααα
Mumm-Ra.
σοβαρα? :-s
παει…τα παιδακα μου χρονια βασιζοταν σε μια πλανη…
Τα τωρινά σε τι βασίζονται?
σε μεγαλυτερες και πιο σοβαρες πλανες
με τιμαει?
Τιμάει την κοπέλα που δουλεύει στο φαρμακείο της γειτονιάς μας ότι φορούσε σήμερα μπλουζάκι Candlemass;;;;; 8O
TΡΟΥ!
Αλλα θα ηταν καλυτερο κανα Autopsy
Mε τιμάει που λέω να πεταχτώ μαρούσι να πάρω depon?
ME TA ΧΙΛΙΑ!!!
Θελω να χωρισει μια φιλη μου;:-s