:lol::lol::lol::lol::lol:
με τιμαει που δεν κοιμαμαι επειδη ακουω στο ριπιτ εδω και 2 ωρες το snuff και το through glass??
οτι εβαλα το μεταπτυχιακο μου απο full time σε part time για να κοιμαμαι παραπανω???:-s
…χρησιμοποιώ κουτάκι ψαροτροφής για τροπικά ψάρια αντί για διαβήτη στην τριγωνομετρία?
Εγώ συνήθως την έβγαζα με κάνα ευρώ,οπότε καλά είσαι.
Ναι αλλα το ευρω χωραει στην τσεπη,το κουτακι της ψαροτροφης πως το πας στο σχολειο αν χρειαζεται εκει ?
Το βάζεις στη σάκα.
με τιμαει το οτι ενω δεν γραφω αυριο θα σηκωθω και θα παω στη σολη μου σστο αιγαλεω μονο και μονο για να κανω παρεα σε ενα φιλαρακι?
Αυτοθυσία, όχι μαλακίες. Αχαχαχαχαχαχα!
κριμα ομως που το παληκαρι εφαγε χ και μαλιστα ουτε καν του εστλ να του το πω…αυτο με τιμαει πιο πολυ μου φαινεται…
Wise γιατί με έστησες,έρχομαι απο κει.
x0axax0a0xa0x0ax0a!συγγνωμη με πηρε ο υπνος ρε συ…καλα εγραψες?:lol:
Όχι αλλά δεν είναι και η 1η φορά.
Με τιμάει το ότι περνάω φάση φρίντομ(με τα άβαταρς)?
Mε τιμάει το ότι μου έστειλαν 2 σπαμ, έκανα και στα 2 reply και έστειλα στη κάθε διεύθυνση με copy-paste το κείμενο του άλλου σπαμ?
Mε τιμάει που κατεβάζω το Top Gun?
@κάρβου Α ώστε από σένα ξεκίνησε αυτή η ιστορία ε?
που δεν εχω βρει ακομα τι θα φορεσω αυριο την πρωτη μερα ??? 8O:p
…γουστάρω να δω λογομαχία shadowking69 Vs matia στο Death Magnetic thread; :-s
Εντάξει, σας λυπάμαι λίγο, karvou, montecristo, ellanor, freedomofrock και όποιος άλλος, αλλά μπορείτε απλώς να κάτσετε πίσω με pop corn και να το απολαύσετε…
Με τιμάει το ότι…θέλω απελπισμένα να κλειδωθεί το καταραμένο death magnetic!Δείξτε λίγο έλεος!
… θέλω να σβήσω όλα τα ποστ απ το ντεθ μαγκνετικ εκτός από καμια 40αρια?