Με τιμάει ότι

Γιατί να κλειδωθεί, ρε συ; Εσύ σκέψου πως τώρα έχεις επιλογή αν σε εκνευρίζει, απλώς να μην το διαβάζεις… :wink:

Εμείς που θέλουμε να το διαβάζουμε (και να γελάμε είναι η αλήθεια ενίοτε), τι θα κάνουμε αν κλειδωθει; :-s

Ομολογώ πως καταλαβαίνω τον πόνο σου φίλε greywind.Δεν εχω ποστάρει και δεν το διαβάζω καν.Αλλά μας κρύβει συνέχεια το θρεντ των H.E.A.T:p

Νόμιζα πως έλεγες όλα τα ποστ του ντεντ και στεναχωρήθηκα λίγο.

Συ είπας :roll:

Μα ένα ποσοστό των ποστ μου της τάξεως του 99.999% είναι άκρως ποιοτικά και χρήσιμα.

Σε τιμάει και είσαι σε καλό δρόμο. Go for it!

Χμ… Κι εγώ τον δικό σου, τώρα που το εξήγησες… Δεν το ήξερα, συγγνώμη… 8)

Ρε παιδιά, με όλο το σεβασμό προς το έργο και τα νεύρα σας, εγώ έχω εθιστεί στο thread αυτό! Αν δεν έχει απάντηση, ξενερώνω απίστευτα! Αφήστε τον κόσμο να ξεσπάσει! Η γηπεδική νοοτροπία στα καλύτερά της βρίσκεται εκεί μέσα! Και να φανταστείς λείπει και ο The-Eye!

:lol::lol:

Ω τραγικότης :lol:

Τιμάει την Login που μου ζήτησε για να φτιάξει τον υπολογιστή μου… 700 Ευρώ;;; :lol:

τιμή ευκαιρίας:p τρεχα, δε θα ξαναβρείς παρόμοια.

…θεωρώ το 99% των μεταλ βιντεο κλιπς τελείως ηλίθια και ποζέρικα? Nile, Arch Enemy, ακόμα και οι θεοί Nevermore έχουν χαζά βιντεο κλιπς γαμώ. Πάνε οι εποχές που έβγαιναν κλιπς όπως το One. Τώρα απλά χώνουν ριφς που καταλαβαίνεις τελείως ότι δεν παίζονται εκείνη τη στιγμή (χαίρω πολύ, αλλά λίγο πιο πειστικο ρε παιδιά) και απλά χτυπιούνται…

Εδώ ολόκληροι Maiden και 25 χρόνια δεν έχουν κάνει ούτε ΕΝΑ βίντεο κλιπ της προκοπής. Οπότε ναι, σε τιμάει!

Εξαιρείται το holy smoke…:lol:

Γενικά τα βίντεοκλιπς δε τα θεωρώ τίποτα σπουδαίο. Προτιμώ να βλέπω τη μπάντα λαιβ, παρά να τρέχει, να περπατάει να να να να να …

σήμερα πάτησα το πόδι μου για πρώτη φορά μέσα σε κατάστημα starbucks?

Με τιμάει ότι διαβάζω αρχιτεκτονική ακούγοντας Burzum 4 το πρωί? :?

Καθολου ομως.

Εγω μαλλον την περασα την ποτανα επιτελους:!:

Ξαναρχισα να διαβάζω Αρμονία!

Αν εννοεις το οτι μεχρι τωρα απεφευγες να πατησεις, ναι…:stuck_out_tongue: