…είμαι στη δουλειά, έχω ένα περιοδικό να ετοιμάσω, αλλά κάθομαι και διαβάζω ΒΑΒΟΥΡΑ??? :lol:
…πηρα δυο βιβλια Χημειας Β λυκειου κ δν πηρα Αρχαια πρωτης;
…είμαι καλό παιδί?
1)Τιμάει την ξαδέρφη μου που με κάλεσε σπίτι της για φαγητό μέσω facebook;
2)Με τιμάει το ότι είδα στον ύπνο μου πως είχα βγει με τον Varg Vikernes?
με τιμαει που ειδα 3 μηνες μετα στον υπνο μου οτι ημουν στο λαιβ των λπ σε εναν χωρο περιεργο (καμια σχεση με μαλακασα) και οταν εφυγε ολος ο κοσμος εγω περιμενα εκει και οταν βγηκαν να φυγουν τα μελη της μπαντας τους παρακαλουσα γωνατιστος να βγαλουμε φωτογραφιες και να μου δωσουν πενα???
δεν σε τιμαει, αλλα εχω δει χειροτερα(πολυ) ονειρα, πιστεψε με.
αν και ειναι πολυ προσωπικα για να αναφερθουν εδω μεσα
ποιο ακριβως σημειο του ονειρου λες οτι δεν με τιμαει?
τι ονειρα…ελα πετας την ατακα και μετα μας αφηνεις με την αγωνια…στλ τα σε πμ αμα ειναι αυτο το προβλημα σου…
Θέλω να μάθω ποντιακή λύρα?? :-k
εγω ειχα δει ενα κομματι των bobaflex να το τραγουδαω εγω μαζι με τους μεταλλικα,και μετα να μου λενε μπραβο,θα εισαι ο συνεχιστης μας,αλλα μετα σκονταψα απο τη σκηνη και επεσα και μετα σηκωθηκα και και και και
και γιατί να μη σε τιμάει?
βρες ένα τρόπο να τη συνδέσεις σε ενισχυτή για να είναι η πρώτη ηλεκτρική ποντιακή λύρα.
Θα παίζεις και ροκ ποντιακά:)
καινοτομίες.
Με τιμάει το ότι…
… δεν έχω δοκιμάσει τσιγάρο;
(Μόνο ναργιλέ…)
το οτι ενω υπαρχει φαγητο στο σπιτι ψηνομαι ασχημα να παραγγειλω burgers και μαλλον θα το κανω :roll:
Όχι,μη,χοληστερίνη.
θα φροντισω να ριξουν κατι μεσα
perfect insanity
Κι εγώ τσέλο!
το ίδιο και για μένα!
Αλλά καλύτερα!
ποy απο τη μια 8ελω να ερ8ει η αυριανη μερα για να παω γηπεδο και απο την αλλη δεν θελω γτ αυτο σημαινει οτι θαμαι πιο κοντα στην τεταρτη που ξεκιναω παλι δουλεια?
Με τιμάει ότι νόμιζα ότι δίνω ένα μάθημα αύριο, ήθελα να διαβασω μα μέχρι σήμερα δεν είχα ανοίξει βιβλίο και είχα αποφασίσει να μην το δώσω, μα μόλις τώρα ανακλυψα ότι το δίνω την άλλη Πέμπτη?
Με τιμάει που χαίρομαι που έχω μια βδομάδα χρόνο, παρόλο που τόσος ακριβώς ήταν ο χρόνος που είχα μέχρι την αυριανή πλασματική ημερομηνία?
Με τιμάει που ενώ ξέρω πως και πάλι δε θα διαβάσω τίποτα, πάλι χαίρομαι?
Με τιμάει που μόλις τελειώσω αυτό το ποστ θα αλλάξω τον τίτλο αυτού του θρεντ που πάντα μου την έσπαγε?
Μακάρι να κάτσει και σε μένα κάτι τέτοιο:roll:
Με τιμαει το οτι απο τοτε που αρχισαμε τα σχολεια δεν εχω προλαβει ουτε μια φορα την προσευχη ?
με τιμαει το οτι σημερα μπηκα 25 λεπτα αφοτου αρχισαμε και δεν πηρα απουσια ??
Κι εγω μπαγλαμα:lol::lol::lol: