Με τιμάει ότι

που ανοιξε το αρωμα του αυτοκινητου πανω μου και οταν γυρισα σπιτι ξυπνησε ο αδερφος μου απο τη μποχα??

Μπαίνω μσν και βάζω μουσική.
Έχω εμφάνιση του τραγουδιού που ακούω.
Με ανοίγει μία φίλη και μου υπενθυμίζει την εκπομπή online που κάνει.
Πατάω το λινκ.
Βάζει χιπ χοπ και δεν γουστάρω μία.
Από Amon Amarth χιπ χοπ?:?
Πατάω το mute στην εκπομπή, απενεργοποιώ το “εμφάνιση του τραγουδιού που ακούω” και συνεχίζω ακούγοντας τα δικά μου , ενώ εμφανίζομαι σαν ακροατής στην εκπομπή.
:twisted:

Με τιμάει?

Εξαρτάται από το πόσο καλό εχμ εσωτερικό κόσμο έχει η φίλη. :naughty:

κοιμήθηκα 15 ώρες σημερα?

με τιμαει που ηπια ενα αναβραζον παναντολ στη δουλεια για να μην με κρατησουν παραπανω??(το γα…δι εχει αθλια γευση!)

Με τιμάει που ενώ χρωστάω μάθημα για το Σάββατο, που θέλει πολλή δουλειά, δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ σήμερα? :?

Ξέρω, δεν. Έχει να πέσει δουλειά αύριο…

Σε τιμάει όμως το ότι οργάνωσες τη συγκέντρωση στην εντέλεια :stuck_out_tongue:

Εεεεε, οκ… :-s:oops::slight_smile:

Ευτυχώς που δεν έβρεξε βασικά :expressionless:

:expressionless:

Δεν έβρεχε στην Αθήνα; Εμείς στην Άνδρο ήμασταν πιο βρεγμένοι και από τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη :expressionless:

Μα τι στο καλό? μόνο 2 ώρες διαδρομή είναι!

Έβρεχε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά όχι το βράδυ!!! 8)

Εδω πριν μια ώρα γινόταν χαλασμός πάντως:!:

με τιμαει που μου αρεσει η γευση του αναβραζον ντεπον-πανατνολ???

Βρήκαμε τι θα σε φιλέψουμε εσένα στην επόμενη συνάντηση…! :stuck_out_tongue:

Και μένα μου ψιλοαρέσει :-k

Με τιμάει που ενώ σήμερα είχε δωρεάν συγκοινωνία, ξεχάστηκα και χτύπησα εισιτήριο, και μάλιστα ολόκληρο γιατί στο περίπτερο είχαν τελειώσει τα μειωμένα;

Νόμιζα ότι ήταν κλειστά τα “χτυπητήρια” σήμερα :-k
Στο λεωφορείο που ήμουν τουλάχιστον, τα γριόνια προσπαθούσαν με τις ώρες να χτυπήσουν εισιτήριο και το εργαλείο δε τους έκανε το χατήρι

Στο μετρό όντως δε δούλευαν και είχε και σημειωματάκι που το έλεγε, αλλά στο λεωφορείο που μπήκα πρώτα μια χαρά χτυπούσαν. Damn! :stuck_out_tongue:

Kιε γω ήθελα να χτυπήσω σήμερα, δεδομένου ότι δε χτυπάω ποτέ στη ζωή μου εισιτήριο για να το παίξω κουλ και αντικομφορμιστής :!:

Τελικά συμφέρει περισσότερο να μη χτυπάς ποτέ, και να πληρώσεις όταν και αν τύχει να σε πιάσουν. Αλλά τόοοσα εισιτήρια που έχω πληρώσει πια… να τα κόψω τώρα; :frowning:

Εγώ όμως τόοοοοσα που έχω γλυτώσει, και 10 φορές να με πιάσουνε πάλι κερδισμένος είμαι :smiley:

Βέβαια πάντα έχω μαζί μου τα λεφτά του προστίμου, μην έχουμε τρεχάματα σε αυτόφορα (δεν κουβαλαω ποτέ ταυτότητα ή πάσο)

Παρακαλώ, μη διαφημίζετε από το φόρουμ παράνομες ενέργειες. Μετά από συνεννόηση με το νομικό μας department θα θέλαμε να σας τονίσουμε πως το rocking.gr δε στηρίζει τέτοιες πρακτικές και ουδέποτε δεν παρότρυνε Έλληνες πολίτες στο να παραβαίνουν το νόμο. Παρακαλούμε, όταν η χρήση των ΜΜΜ είναι δωρεάν, μη χτυπάτε εισιτήριο…

η εντύπωση μου είναι, ή πλέον με το εννιαίο εισιτήριο χάθηκαν και οι ελεγκτές;