Πλέον βλέπω μόνο στο μετρό, Σύνταγμα και τέτοια
Ειδικά στους χώρους του μετρό είναι ύπουλοι οι ελεγκτές, προσοχή. Μπορεί να φαίνεται πως έχει ηρεμήσει η κατάσταση και ξαφνικά…
Επίσης απο παράδοση έμπαιναν συχνά ελεγκτές στα τρόλευ του κέντρου…
Και στη Δάφνη μπορεί να βρει κανείς.
Ελεγκτή σε λεοφωρείο έχω πετύχει μόνο μια φορά στη ζωή μου, οπότε πρέπει να είναι είδος προς εξαφάνιση…
Kαι γω σε λεωφορειο μια φορα πετυχα και δεν ειχα εισητηριο (προφανως), αλλα δεν ειχε επισης και μια καλογρια, οποτε δεν ελεγε να της κοψει προστιμο, και ετσι τη γλιτωσα
Kαι εμενα φτου μη με ματιασω δε με εχει πετυχει ποτε ελεγκτης…Το οικονομικο μου πλάνο λεει οτι κερδιζω 32 ευρω τον μηνα δηλ. 384 τον χρονο…Πως θα κλέβω βενζινη δεν εχω βρει ακομα η τσιφουτα…
Ας ελπιζουμε να μη διαβάζει κανενας ελεγκτης:?
Θα σας δώσω όλους ρε !
Ουστ τσίπηδες…:!::!:
Ε,οχι και τσιπηδες …εδω πάνε να μας καταργησουν το αφορολόγητο…Πως θα ζήσουμε εμεις ρε θεείιιο???
Δεν παίζει αυτό…Με την καμία ομως…
Και καλά το αφορολόγητο, πάει στον κόρακα (που λεει ο λόγος, μη βαρέσετε…)
Εδώ ρε θα αρρωσταίνεις, θα χρειάζεται οι συγγενείς σου (όξω και μακριά!) να πληρώσουν αποκλειστική νοσοκόμα ή φυσιθεραπευτή και αυτό θα αποτελεί ΤΕΚΜΗΡΙΟ! :!: :!: :!:
πφφφ εμενα την αλλη φορα με επιασε ελεγκτης τελευταια σταση.και μαλιστα το εισητηριο μολις ειχε ληξει!!τι σκατα δεν μετραει για ολη τη διαδρομη??αν εχει ληξει μεσα στο μεσο μεταφορας??:-k:-k:-s
και αλλη μια φορα για μια σταση μεχρι το γυμναστηριο με επιασε ο ιδιος!!τον τιμαει???
ρε Davidian δεν εντεχω να χαρακτηριζουν την κυβερνηση μας με αυτον τον τροπο…?
ποσταρε ξανα εδω εκεινο το θεικο ποστ για την εξοικονομηση χρηματων με τα σχεδια του αλογοσκουφη…:lol::lol::lol:
Γενιά των 700 ευρώ (η λύση)
?Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα να έχω χεστεί στο χρήμα λόγω της πολύ καλής οικονομικής πολιτικής της Ν.Δ. που με ανάγκασε να εξοικονομήσω χρήματα. Το έκανε για μένα,για εσάς, για όλους.
Οι 10 λόγοι:
- Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα…)
- Έκοψα το φαγητό απ? έξω (Goody?s σε πακέτο κάθε μέρα)
- Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γαμάτες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
- Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
- Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)
- Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
- Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.)
- Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
- Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
- Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)
Η ?σούμα?:
- Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
- Goody?s: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
- Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
- Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
- Clubing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
- Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
- Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
- Ρούχα: 500 ευρώ
- Δώρα: 500 ευρώ
- Γκόμενα - Χωρισμός: Αξία ανεκτίμητη
Αποτέλεσμα?:
Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ!!!
Για να μην αναφέρω και? ότι γλίτωσα από:
- Καρκίνο πνευμόνων
- Διαιτολόγο
- Τροχαία
- Εφορία
- Αλκοτέστ
- Φλυαρία
- Παρεξηγήσεις
- Κινέζικες απομιμήσεις
- Υποχρεώσεις
- Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη?
Bαλε και ενα (Ε) στη γωνια δεξια
:lol::lol::lol::lol::lol:
Γαμάτο ρεεε
Ξέχασες να αναφέρεις το πετρέλαιο θέρμανσης, κάλιστα μπορείς να ανοίξεις και μια τρύπα στο ταβάνι για να βγαίνει ο καπνός από τη φωτιά στη μέση του σαλονιού. Άσε που άμα έχεις κάνει και ασφάλεια κατοικίας για τη φωτιά μπορεί να καεί και να τα τσεπώσεις χοντρά και έχω ακούσει ότι τα χαρτόκουτα από τα νέα ψυγεία Bosch είναι πολύ βολικά, σωστά προκάτ λυόμενα σπίτια.
Ωρες-ώρες αρχίζω να πιστεύω οτι το ΜΟΝΟ αφορολόγητο πράμα σήμερα είναι το υπαίθριο κατούρημα! Πας και ξαλαφρώνεις σε κάποιο στενάκι, και δεν έχεις να πληρώσεις νερό ή κωλόχαρτο! :lol::lol::lol::lol:
Αντε να δούμε πότε θα το φορολογήσουν κι αυτό…
Ωπ μόλις βρήκαμε ένα γαλάζιο παιδί.
Καν’ τα 2 …Στον Νταβιντιαν απευθυνθηκε μόνο:lol::lol::–:--:–