Εγώ ψηφίζω Disturbed δαγκωτό…:lol:
Ναι, αλλά ο μπαμπαστρούμφ ήταν κόκκινος ως γνωστόν…
Μπλε και κόκκινο μαζί λοιπόν… Επομένως τα στρουμφάκια τελικά δε μπορεί παρά να συμβολίζουν…
(προσοχή το spoiler είναι καμμένο)
… την κυβέρνηση συνεργασίας ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΚΚΕ (τότε Συνασπισμό) του '89…
γαμωτο εκδηλωθηκα…
:lol::lol:
ενώ πριν λίγες μέρες πόσταρα πως δε μου έχει γίνει έλεγχος εισιτηρίων στο Μετρό εδώ και καιρό, σήμερα έλεγχαν τα εισιτήρια στην Ομόνοια?
(ευτυχώς δεν ακολουθώ τη τακτική του manos87 και έτσι ήμουν νόμιμος :p)
… τη Δευτερα εκανα ολα τα δρομολογια με τα ποδια αντι για λεωφορειο γιατι δεν ειχα εισητηριο; Ναι, τη Δευτερα. Τη Δευτερα γαμωτο.
#-o#-o
Και τις διαδρομές των κόκκινων λεωφορείων του Μαρουσιού?
Ταπ ταπ στο δυσμοιρο Λενα.
Κακο Καρβου. Καλο Σοφι-καπα.
Γιατί κακό κάρβου?
Τζαμπα δεν είναι τα κόκκινα; Αν μου πεις πως δεν είναι τζάμπα (έχω 5 χρόνια να πάρω), θα γκρεμιστούν πολλά μέσα μου! Τα κόκκινα λεωφορεία του Μαρουσιού ήταν η ελπίδα για φτηνές συγκοινωνίες σε όλους εμάς τους μη Μαρουσιώτες:(
(Αν μετράει, εγώ έφυγα Δευτέρα πρωί από το σπίτι με ομπρέλα και μπουφάν. Γύρισα πίσω και τα άφησα γιατί είδα ήλιο και στις 19:00 το βράδυ έγινα λούτσα στο κέντρο από την καταιγίδα… Με τιμάει αυτό? :D)
Δια την ειρωνεια!
Ειναι, ειναι -ας μην γκρεμιστουν ολα αυτα μεσα σου. :lol:
(Σαφως!)
αααχ τα κοκκινα λεοφορεια κλαψ λυγμ σμπαρακουακ
Με τιμαει που εχω αρχισει να μισω οτιδηποτε κιτρινο γιατι η καθηγητρια φυσικης ειναι κινεζα και δεν βγαζω τα μισα που λεει?
Ρατσιστα!
Παοκτζη!
Μπα,σκουληκάνθρωπος ειναι αυτός…
Mα να με βρισει ηθελε.
Χαριτωμενιστικα ομως ε. :oops:
ποτε δεν εμαθα πολλαπλασιασμο πινακων και τωρα μου χρειαζεται και δεν θυμαμαι πως γινεται?
Θυμασαι να πολλαπλασιαζεις μπιφτεκια ή σουβλακια τουλαχιστον?Ειναι πολυ πιο χρησιμο Κυριε των δυναμεων.
Ή και καλαμάκια!