Με τιμάει ότι

Σκαστε ρε γιδια.

Ας μου πει καποιος πως γινεται ρε παιδια :–

Εγώ που πέρασα μαθηματικά με 7 και ξέρω πώς γίνεται, δε σου λέω γιατί είμαι γίδι :slight_smile:

Μπραβο.

:):):):slight_smile:

Έχω ξεχάσει πώς γίνεται αλλά έχω πολύ καλές σημειώσεις, Θέριον. Εκτός αν είναι για το αυριανό σου μάθημα οπότε δεν προλαβαίνεις :frowning:

Χεστηκα.Λες και θα βασιζομουν ποτε σε μια ΚΟΝΤΗ.

Πολλαπλασιασμός πίνακα με διάνυσμα:

Το αποτέλεσμα είναι ένα νέο διάνυσμα (σκεφτείτε τη δράση του αντίστοιχου τελεστή πάνω σε διάνυσμα), με συνιστώσες [(α)x]i=∑j αij xj (δείτε την πιο πάνω εξ. (2)), δηλ.

Πολλαπλασιασμός πινάκων: Αν έχουμε δύο πίνακες (α) και (b), το γινόμενο (α)(b) υπάρχει μόνο αν ο αριθμός των στηλών του (α) ισούται με τον αριθμό των γραμμών του (b). Αν ο (α) είναι πίνακας Ν×Μ και ο (b) πίνακας M×Κ, το γινόμενο (γ)=(α)(b) είναι πίνακας Ν×Κ, με στοιχεία

(γ)ij =((α)(b))ij=∑k αik bkj,

δηλαδή

(δηλ. το ij στοιχείο του γινομένου είναι εσωτερικό γινόμενο της γραμμής i του (α) με τη στήλη j του (b)).

.

Δεν είναι δικά μου.:stuck_out_tongue:

Βασίσου στα αλαμπουρνέζικα του Σκούρτζου :slight_smile:

Ναι,ευχαριστω,σερτς στο γκουγκλ ξερω να κανω κι εγω.

Και γω ξέρω, νε. Κοίτα:
http://images.google.gr/images?um=1&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&q=ντορα+η+μικρη+εξερευνητρια&btnG=Αναζήτηση+εικόνων

με τιμάει που για πρώτη φορά στη ζωή μου σκέφτομαι να αγοράσω κουστούμι και γραβάτα γιατί θα μου χρειαστούν;

E εσυ ο μηχανολογος:!:Πες μου για τον πολλαπλασιασμο πινακων.

Έχεις 2 πίνακες Α(nxm) και B(mxo) και θες να βρεις το γινόμενο AB, έστω ο πίνακας C (Θα έχει αναγκαστικά διαστάσεις nxo):

Για να βρεις το σημείο C (i,y) του πίνακα, κάνεις το εξής:

Πολλαπλασιάζεις την i σειρά του πίνακα Α, με την y στήλη του Β. Αυτό σημαίνει το εξής:

Πολλαπλασιάζεις το 1ο στοιχείο της στήλης αυτής του Β με το 1ο στοιχείο αυτής της σειράς του Α, μετά προσθέτεις το γινόμενο του 2ου στοιχείου της Β στήλης με το 2ο στοχείο της Α σειράς και προσθέτεις σιγά σιγά όλα τα γινόμενα αυτών των στοιχείων

παράδειγμα:

Α= [3 5 7],
Β= [2 3 8]^-1 (αυτό κάνε το στήλη)

το γινόμενο ΑΒ=3Χ2+5Χ3+7Χ8=77

Λέγε ρε τώρα! Με τιμάει το κουστούμι?:stuck_out_tongue:

Οχι. :vibrate:

εχει τον τροπο του με τις γυναικες…

καλά, για σένα είμαι βέβαιος πως έχεις ήδη κουστούμι και φοράς και γραβάτα στο γραφείο :stuck_out_tongue:

Εγώ εδώ σκέφτομαι στο δικό μου το γάμο να σκάσω με τζιν :-s :tomato:

Εγω σκεφτομαι να σκασω με βοτκα.

θελω να δω το πρόσωπο της νύφης!!!

:lol3::lol3::stuck_out_tongue:

Mε ψήνει άσχημα μια πιτσιρίκα από τη γειτονιά μου?

Είναι 15 και είμαι 27…:naughty:

Θα σε τιμαει οταν το πεις στους συγκρατούμενους σου στη στενη…χεχε
Παιδεραστεία mode on:!::!: