Σκαστε ρε γιδια.
Ας μου πει καποιος πως γινεται ρε παιδια :–
Σκαστε ρε γιδια.
Ας μου πει καποιος πως γινεται ρε παιδια :–
Εγώ που πέρασα μαθηματικά με 7 και ξέρω πώς γίνεται, δε σου λέω γιατί είμαι γίδι
Μπραβο.
:):):)
Έχω ξεχάσει πώς γίνεται αλλά έχω πολύ καλές σημειώσεις, Θέριον. Εκτός αν είναι για το αυριανό σου μάθημα οπότε δεν προλαβαίνεις
Χεστηκα.Λες και θα βασιζομουν ποτε σε μια ΚΟΝΤΗ.
Πολλαπλασιασμός πίνακα με διάνυσμα:
Το αποτέλεσμα είναι ένα νέο διάνυσμα (σκεφτείτε τη δράση του αντίστοιχου τελεστή πάνω σε διάνυσμα), με συνιστώσες [(α)x]i=∑j αij xj (δείτε την πιο πάνω εξ. (2)), δηλ.
Πολλαπλασιασμός πινάκων: Αν έχουμε δύο πίνακες (α) και (b), το γινόμενο (α)(b) υπάρχει μόνο αν ο αριθμός των στηλών του (α) ισούται με τον αριθμό των γραμμών του (b). Αν ο (α) είναι πίνακας Ν×Μ και ο (b) πίνακας M×Κ, το γινόμενο (γ)=(α)(b) είναι πίνακας Ν×Κ, με στοιχεία
(γ)ij =((α)(b))ij=∑k αik bkj,
δηλαδή
(δηλ. το ij στοιχείο του γινομένου είναι εσωτερικό γινόμενο της γραμμής i του (α) με τη στήλη j του (b)).
.
Δεν είναι δικά μου.
Βασίσου στα αλαμπουρνέζικα του Σκούρτζου
Ναι,ευχαριστω,σερτς στο γκουγκλ ξερω να κανω κι εγω.
Και γω ξέρω, νε. Κοίτα:
http://images.google.gr/images?um=1&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&q=ντορα+η+μικρη+εξερευνητρια&btnG=Αναζήτηση+εικόνων
με τιμάει που για πρώτη φορά στη ζωή μου σκέφτομαι να αγοράσω κουστούμι και γραβάτα γιατί θα μου χρειαστούν;
E εσυ ο μηχανολογος:!:Πες μου για τον πολλαπλασιασμο πινακων.
Έχεις 2 πίνακες Α(nxm) και B(mxo) και θες να βρεις το γινόμενο AB, έστω ο πίνακας C (Θα έχει αναγκαστικά διαστάσεις nxo):
Για να βρεις το σημείο C (i,y) του πίνακα, κάνεις το εξής:
Πολλαπλασιάζεις την i σειρά του πίνακα Α, με την y στήλη του Β. Αυτό σημαίνει το εξής:
Πολλαπλασιάζεις το 1ο στοιχείο της στήλης αυτής του Β με το 1ο στοιχείο αυτής της σειράς του Α, μετά προσθέτεις το γινόμενο του 2ου στοιχείου της Β στήλης με το 2ο στοχείο της Α σειράς και προσθέτεις σιγά σιγά όλα τα γινόμενα αυτών των στοιχείων
παράδειγμα:
Α= [3 5 7],
Β= [2 3 8]^-1 (αυτό κάνε το στήλη)
το γινόμενο ΑΒ=3Χ2+5Χ3+7Χ8=77
Λέγε ρε τώρα! Με τιμάει το κουστούμι?
Οχι. :vibrate:
εχει τον τροπο του με τις γυναικες…
καλά, για σένα είμαι βέβαιος πως έχεις ήδη κουστούμι και φοράς και γραβάτα στο γραφείο
Εγώ εδώ σκέφτομαι στο δικό μου το γάμο να σκάσω με τζιν :-s
Εγω σκεφτομαι να σκασω με βοτκα.
θελω να δω το πρόσωπο της νύφης!!!
:lol3::lol3:
Mε ψήνει άσχημα μια πιτσιρίκα από τη γειτονιά μου?
Είναι 15 και είμαι 27…:naughty:
Θα σε τιμαει οταν το πεις στους συγκρατούμενους σου στη στενη…χεχε
Παιδεραστεία mode on:!::!: