Thorgal:
Ναι, και γω αυτο πιστευω γι’αυτο και ενηργησα ετσι. Πραγματικα πιστευω πως οι ανθρωποι εχουν τη δυναμη να αλλαξουν τον κοσμο αρκει να το συνηδειτοποιησουν και να το πιστεψουν… Αλλα εγω ειμαι ο μονος εκει μεσα που αντεδρασε και προσπαθησε να βρει το δικιο του απεναντι στον Φασιστα οποτε δεν εχω και πολλες πιθανοτητες να τα καταφερω. Γιατι ΟΛΟΙ οι αλλοι ενω ηταν παροντες κοτεψαν ΓΙΑ ΑΛΛΗ 1 ΦΟΡΑ στην μιζερη ζωη τους και αφησαν εμενα να διεκδικησω ο,τι δικαιωματικα ανηκει κανονικα ΚΑΙ σε αυτους. Σκατοφλωροι…:evil: :evil: :evil:
Πραγματικα ο,τι εκανα δεν το εκανα για παρτη μου. ΑΝ εβαζα τον εαυτουλη μου πανω απ’ολα θα εκανα και γω την κοτουλα οπως ολοι και σκυβοντας το κεφαλι θα ελεγα :yesmaster: και θα ακολουθουσα το κοπαδι σαν προβατακι. Αλλα προσωπικα βαζω την ανθρωπινη αξιοπρεπεια και την ανθρωπια πανω απο την καριερα και οχι το αντιθετο οπως ολοι οι μιζεροι σκατοφλωροι εκει μεσα. Αληθεια, θα ηταν ΤΕΛΕΙΟ για μενα να εχω μια καλη προϋπηρεσια στη συγκεκριμενη εταιρια, ηταν ισως ο,τι καλυτερο μπορουσα να βρω. Αλλα δεν το σκεφτηκα στιγμη, ειλικρινα.
Φιλε Led, εγω ως νεος εκει μεσα (4 μηνες) διαχειριζομαι απο τα μικροτερα σε αξια χαρτοφυλακια οποτε δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερα κολληματα να με διωξει. Δεν νομιζω οτι κατι τετοιους τους νοιαζει αν εισαι καλος ή οχι. Τους ενδιαφερει πρωτα απ’ολα να ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ τα γαλονια τους, η θεσουλα τους και η κωλοκαριερα τους. Ας βαλουν λοιπον ολοι αυτοι τα λεφτα τους εκει που ξερουν καλυτερα και να πανε να ψοφισουν να ξεβρωμισει ο τοπος.
ΥΓ: Παιδες, σας ευχαριστω πραγματικα παρα πολυ ολους για την υποστηριξη σας και το κουραγιο που μου δινετε. Τη Δευτερα εχω συναντηση με τον καριολη και θα δειξει η νεκροψια…
ΚΟΥΡΑΓΙΟ αδερφουλη μου…
Ελπιζω να πανε ολα καλα η καλυτερα να σου ρθουν ολα οπως τα θες εσυ απο εδω και περα…
ChrisP
June 25, 2007, 12:19am
Δυστυχως αντ αυτου πηγαινουν στο γηπεδο και βριζουνε μαναδες και θεους…
Φιλε Thorgal μαζι σου και αν ο μλκς προσπαθησει να σε απολυσει φροντισε να του φας μεχρι τελευταιας δεκαρας οσα δικαιουσαι…
karvou
June 25, 2007, 1:12pm
Με τιμάει το ότι μετά από ένα μήνα στο εξωτερικό, γυρνάει η μάνα μου και το σπίτι είναι τόσο χάλια, που προβλέπω με το που θα μπει στο σπίτι να πάρει τη βαλίτσα της και να φύγει για όπου να 'ναι?
YΓ. Thorgal, πώς πήγε η συνάντηση?
Πριν καμια ωρα εφυγε!!!
Το απογευμα θα γυρισει…
karvou
June 25, 2007, 11:20pm
Thorgal:
Eνταξει τελικα τελος καλο ολα καλα. Στην αρχη βεβαια αρχησε αποτομα και ηταν τελειως αδιαλακτος λεγοντας “μαζεψε τα πραγματα σου και φυγε αμεσως”, “δεν εχουμε τιποτα απολυτως να συζυτησουμε”, “τετοιες συμπεριφορες δεν χουν θεση εδω μεσα” και αλλα τετοια γραφικα και δημοκρατικα αλλα κατοπιν διαφορων ατρανταχτων επιχειρηματων που του παρεθεσα (πχ τον παιρνεις παλιοτσαχπινογαργαλιαρη) κατεληξε στο οτι “ενταξει μενεις μεχρι νεωτερας, αλλα δεν θα ανεχτω παρομοια περιστατικα στο μελλον”…
:thumbup: :thumbup: :respect:
rudolf
June 25, 2007, 11:26pm
ξέρω και μπορώ και όντως συγχωρώ.
Thorgal:
Eνταξει τελικα τελος καλο ολα καλα. Στην αρχη βεβαια αρχησε αποτομα και ηταν τελειως αδιαλακτος λεγοντας “μαζεψε τα πραγματα σου και φυγε αμεσως”, “δεν εχουμε τιποτα απολυτως να συζυτησουμε”, “τετοιες συμπεριφορες δεν χουν θεση εδω μεσα” και αλλα τετοια γραφικα και δημοκρατικα αλλα κατοπιν διαφορων ατρανταχτων επιχειρηματων που του παρεθεσα (πχ τον παιρνεις παλιοτσαχπινογαργαλιαρη) κατεληξε στο οτι “ενταξει μενεις μεχρι νεωτερας, αλλα δεν θα ανεχτω παρομοια περιστατικα στο μελλον”…
Τον εστειλες ρε!!! Δεν ξερω αν θα το εκανα στη θεση σου… :oops:
Με τιμάει το ότι αν κάποιος-α μου κάνει κάτι κακό, μπορεί να περάσει καιρός, αλλά εγώ κάποια στιγμή θα τον-την ξεπληρώσω με το ίδιο νόμισμα?
Δεν είναι θέμα κακίας, μετά θα είμαι μια χαρά μαζί του… Απλά δεν παίζει να μην το κάνω…
sofi-k
June 26, 2007, 1:57pm
manos87:
Με τιμάει το ότι αν κάποιος-α μου κάνει κάτι κακό, μπορεί να περάσει καιρός, αλλά εγώ κάποια στιγμή θα τον-την ξεπληρώσω με το ίδιο νόμισμα?
Δεν είναι θέμα κακίας, μετά θα είμαι μια χαρά μαζί του… Απλά δεν παίζει να μην το κάνω…
Ελα εισαι κακος.
Εγω παλι το ακριβως αντιθετο…Δεν θα κατσω να “εκδικηθω” αλλα δεν θα ειμαι και ποτε “μια χαρα” μαζι του/της, γιατι συγχωρω αλλα δεν ξεχναω ευκολα…
Πολυ σωστο :thumbup: μπραβο ρε Σοφια =D>
που η κλανιες μου βρωμανε!
Και σου εχω πει να μην τρως πολυ φασολαδα…
Μοσκοβρομαει…
Και βεβαια σε τιμαει !!!
Αρκει να μην μας πλησιαζεις!
:lol2: :lol3: :lol3: :lol3:
καλα που στην συναυλια πηγα απο την αλλη μερια…:lol:
:lol2: :lol: :razz: :razz: :lol3:
Mην πάρει καμιά φωτιά η Μαλακάσα ε?
:lol: Το νου σου…
τι φωτια μα ειμαι στις καλες μου θα ανατιναχτει! :lol: :lol:
OxiOlga
June 26, 2007, 11:02pm
ειδη καιγονται αρκετα μερη στην Ελλαδα…να μην καει και η Μαλακασσα και χασουμε το ROCKWAVE…:lol: :lol: