Με τιμάει ότι

Tο 'ξερα!!! Η Αρέλδια είναι 2πλο ακαόυντ της Λίτσας Πατέρα!!!:p:p:p

αφου στηριξες τους κωλους…Αι φοργκιβ γιου, μαι τσαιλντ.

Εχει ακκάουντ στο φόρουμ η Λίτσα Πατέρα??8O8O8O

…8O οχι οχι δεν ειναι δυνατον!!!

έχει. όπως και πολλοί άλλοι κελέμπριτις. αλλά δεν μπορούμε να τα δούμε γιατί τους προστατεύει ο Τσακ Νόρις.

Τον πουστη…

Εμενα γιατι δεν με προστατευει?! Δεν ειναι καλος, να παρουμε αλλον!

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ!

εγώ είμαι ο Τσακ Νόρις… Προσοχή τι λέτε για μένα…

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ???:evil::blow:

που στο τεστ δεξιοτητων δεν μπορουσα να κανω μετατροπή απο second σε hοur και απο km σε μετρα???:-s

Μπαααααααα

που έμεινες απροστάτευτη? 57 εξωγήινους με ακτίνες λέιζερ σκότωσα με τα γυμνά μου χέρια, ώστε να σε κλέψω από τους απαγωγείς σου! Για χάρη σου ίδρωσε η δεξία μου μασχάλη! Μας κορορϊδεύεις πως δε σε προστάτεψα?

Σε μισω και το ξερεις! ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ! Να πας στην χοντρη!

Εδιτ: Ασε που περναγα και ωραια!

Θα σε τιμουσε περισσοτερο αν ξαπανηγαινες τις 2 τελευταιες ταξεις του δημοτικου :smiley:

αν θες να ξέρεις, αν η γυναίκα του Τσακ Νόρις είναι χοντρή, τότε οι χοντρές είναι αντικειμενικά οι πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου!

ΥΓ. Κι αν θες να ξέρεις, τη μασχάλη μου την ίδρωσα γιατί έφτασα στον πλανήτη που σε είχαν με ποδήλατο. Παλιοαχάριστη. Πήγαινε στην κουζίνα γρήγορα και μη μιλάς. Πείνασα. Αστακομακαρονάδα κάνε.

Με τιμάει που σήμερα θα φάω σπιτική αστακομακαρονάδα?

Όχι γιατί αστακός σακς.

Δε τον έχεις φάει από τα χεράκια της Αρελδίας για αυτό μιλάς!

Εχεις φαει ποτε αστακομακαροναδα στο κεφαλι? Καυτη καυτη ε! :stuck_out_tongue:

Βοτ φορ Χοντρες!

Εντ οφ σπαμ

Με τιμαει που καθε πρωι οταν ημουν μικρη ο πατερας μου με ξυπναγε με τερμα το Whole Lotta Love?? I f***cking love this song…

Πρωτη φορα το ακουω αυτο το Ζηφοραπιντ. Να το παρω καμμια φορα αν εχει τοσο φοβερες ιδιοτητες.

Niiiiiiice.:slight_smile:

που πηγα σημερα στην σπηλια νταβελη και επεστρεψα ζωντανος!!!

Γουσταρεις πολυ ε? Δεν ειναι η πρωτη φορα αν δεν απατωμαι.

εχω παει και αλλες,αρκετες