Ειναι πολυ ισχυρο παυσιπονο και δεν μπορεις να το παρεις χωρις συνταγη γιατρου…
εχεις 666 ποστ
σατανισμενο!!!
Ω, καλα, να μου λειπεται τοτε. Μια φορα πηρα Mesulid και με επιασαν φοβεροι πονοι στα νεφρα.:-s
Το Mesulid δεν εχει απαγορευτει; Κατι παρενεργειες ειχε.
Ωχχ…καταλαβα. Με βλεπω να κατουραω καμμια πετρα απο μερα σε μερα…
Το θεμα ειναι οτι δεν εχει πολυ καιρο που το πηρα. Καναν χρονο νομιζω.
Καλα θυμομουν.
5 χρόνια πριν απεσύρθη στη Φινλανδία το αναλγητικό-αντιφλεγμονώδες φάρμακο Mesulid, το οποίο κρίθηκε επικίνδυνο τελικά για βλάβη στο ήπαρ, αλλά και σε άλλα όργανα. Στην Ιρλανδία απεσύρθη τον περασμένο Μάιο. Ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, όπως σχεδόν πάντα, έτσι και τώρα καθυστέρησε αφόρητα. Το ισχυρό φαρμακευτικό λόμπι είναι μεταξύ των παραγόντων που εμποδίζουν τη χώρα μας να αναγνωρίσει εναλλακτικές θεραπείες, όπως εκείνη του βελονισμού και της χειροπρακτικής, που αποδεδειγμένα (και γι’ αυτό αναγνωρίζονται επισήμως από τα συστήματα υγείας στη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και αλλού) μπορούν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις, όπως π.χ. πόνους στη μέση, χωρίς να δηλητηριάζεται ο οργανισμός από τύπου Mesulid φάρμακα.
Thx Sofik. Θα το 'χω υποψιν μου και θα το διαβιβασω και σε καποιους-καποιους που τό παιρνουν σαν Depon.
…χθες το απόγευμα ήθελα να ακούσω Manowar και κατέβασα 2 άλμπουμ τους?:-s
δε σε τιμάει γιατί κατέβασες μόνο 2… :p:p:p:p
Χαχαχα, τα ξέρω τα περισσότερα κομμάτια τους αλλά ολόκληρο δεν είχα ακούσει ποτέ.
Άσε που δεν έχω και πολύ χώρο κιόλας.
Καινούργιο σταθερό θέλει, πόσα χρόνια το έχω αυτό.
με τιμαει οτι εχω 62 ποστ στο θρεντ ‘‘βαριεμαι’’:-s?
εισαι θεα
εγω ομως ειμαι πχιο θεα εχω 246
ελπιζω το <<θεά>> να μην αναφεροταν σε εμενα…
Χοχο, σε εβγαλε γκεη.
report και ποντος στον κωστη
με την καλη εννοια ρε παντα
δεν το λεω εγω
ο ψινακης το λεει
έχω κρατηθεί 3 φορές να μην ποστάρω στο τόπικ με τις τοποθεσίες των χρηστών, γιατί κανείς δεν ξέρει τι είναι αυτό που έχω για τοποθεσία και βαριέμαι να εξηγώ?
:roll::roll::roll:
Ti είναι αυτό που έχεις για τοποθεσία?
Για δες, και σκεφτόμουν το ίδιο πράγμα. Το “εναλλακτική nerdούπολη” μόνο εγώ το καταλαβαίνω πάντως.