Με τιμάει ότι

… έκλεισα 13μιση ώρες ύπνο?

Τι ζωο!

θέλω και γω 13μιση ωρες ύπνου!:frowning:

Τα σπασες.
:smiley: :bow: :respect:

κοίτα. Εγώ 5 χρόνια δε την έχω χρησιμοποιήσει, αλλά έχω τρακάρει 2 φορές! :lol:

Και όταν ο άλλος στο φανάρι δεν παίρνει χαμπάρι ότι άναψε πράσινο τι κάνετε ρε παίδες?

Συνήθως δεν υπάρχουν άλλοι μπροστά μας :–

Προτιμω να περιμενω παρα να ακουω τον εκνευριστικο ηχο της κορνας

Αγαπητέ, όχι απλώς σας τιμάει, σας περιποιεί τιμή μεγίστη και γνησιοτάτη. Προσωπικά κάθε φορα που ακούω κόρνα μου έρχεται να ουρλιάξω “ρε να την βάλεις στον κ*λο σου παλιομ@λ@κα!!!”

:!:

Με τιμάει που ενώ θα έπρεπε να έχω πέσει για ύπνο γιατί αύριο έχω πρωινό εγερτήριο, είμαι και ακούω στο repeat το “Διδυμότειχο blues”?

Βαραει η ξενιτια.

Εγω τον Σουλτανο μπλα μπλα του Μαχαιριτσα εχω.

Με τιμάει που δινω μαθημα στις 8 το πρωι και χθες ολη μερα χαζοπαζαρευα, πηγα για καφεδες, για ναργιλε, επαιζα τζιο τσαλεντζ και σημερα δεν προλαβα να τελειώσω οπότε αναγκαστικά δεν θα κοιμηθω για να διαβασω?
πα να κανω κανα φραπε να κρατηθω. πφ.

που με όσα ακούω/βλέπω και διαβάζω τώρα τελευταία αρχίζω να γίνομαι σαν τους κολλητούς μου?:-s

Πφφφ…αφου τα μαθηματα σου ειναι piece of pastourmas ουτως ή αλλως.

εμένα με τιμάει που πρόσφατα άρχισα να παίρνω το αμάξι, και τις προάλλες έγινε ακριβώς αυτό το σκηνικό (ήμουν δεύτερη στο φανάρι και όλη η Κατεχάκη από πίσω να περιμένει τον μπροστινό μου που πραγματικά για πολλή ώρα δεν είχε δει ότι είχε ανάψει το φανάρι) και άρχισα να κορνάρω σαν τρελή; :stuck_out_tongue: το φχαριστήθηκα. (βέβαια πρώτα περίμενα να αρχίσουν και όλοι οι από πίσω γιατί ντρεπόμουν μόνη μου :oops:)

για την ακρίβεια ήταν τα περτικαλί βελάκια που αναβοσβήνουν και όχι πράσινο φανάρι, οπότε μάλλον ο κύριος δεν ήξερε καλά τα σήματα :stuck_out_tongue:

Φαντάζομαι την Aloe να χτυπάει την κόρνα και να γελάει μόνη της!:lol::lol:

Βασικά στα εν λόγω περτικαλί φανάρια τη μία στις 3 φορές θα συμβαίνει αυτό που λες γιατί πολλοί μπαίνουν στη δεξιά λωρίδα αλλά δε θέλουν να στρίψουν Μεσογείων και το φανάρι για μπροστά είναι κόκκινο. Ε και ως συνήθως τρώνε το βρύσιμο της ζωής τους.

τους πετάνε βρύσες?

σπαζαρχίδας μοντ οφφ

Τους βρύζουν αλλά με γιώτα.

α, γίνεται συχνά αυτό; να ξέρω να ξεδίνω εκεί :stuck_out_tongue:

αλλά γενικά με εκνευρίζει απίστευτα το κορνάρισμα μετά από 0,00000001 δευτερόλεπτα αφού ανάψει το φανάρι. καμιά μέρα που θα γίνει αυτό, λέω να σβήσω μηχανή, να βγω έξω και να πα να βρίσω όποιον κόρναρε :stuck_out_tongue: (βέβαια είμαι μικρή και θα με πλακώσουν στο ξύλο)