Οικογενειακές Ιστορίες

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=99588&catid=12

Δύσκολοι καιροί ακόμα και για τους? πετυχημένους στο τηλεοπτικό τοπίο αφού ακόμα και προγράμματα που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είτε κόπηκαν είτε μπήκαν στο ψυγείο μέχρι νεοτέρας!

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν και οι «Οικογενειακές ιστορίες» του ALPHA. Αν ?και για να λέμε και το σωστό- η σειρά εκπομπών ποιοτικά και αισθητικά δεν ήταν και ό,τι καλύτερο έχουμε δει, εντούτοις κατάφερνε με τις δραματοποιημένες ιστορίες να φέρνει στο κανάλι της Κάντζας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Με τις οικονομικές δυσκολίες όμως, που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην παραγωγή καινούργιων επεισοδίων αλλά να προβάλλουν ξανά σε επανάληψη τα προηγούμενα επεισόδια. Το αν τελικά θα γυρίσουν καινούργια επεισόδια πρόκειται να το αποφασίσουν μέσα στο Νοέμβριο ώστε να προβληθούν στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή γύρω στο Φεβρουάριο του 2012. Προς το παρόν όμως, οι «Οικογενειακές ιστορίες» μπαίνουν στο ψυγείο και στον ALPHA θα προβάλλονται καθημερινά παλαιότερα επεισόδια.

Ας ελπίσουμε ότι το Δεκέμβριο η σειρά ?που προσφέρει δουλειά σε αρκετούς εργαζόμενους- θα πάρει τελικά το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Βέβαια, καλό θα ήταν αν συμβεί αυτό να δώσουν περισσότερο βάρος στην παραγωγή της και να μην γίνονται γυρίσματα? στο πόδι γιατί πολλές φορές με το αποτέλεσμα γελά και ο κάθε πικραμένος τηλεθεατής.

γαμιέστε ρε μαλακες…

νιώθω σαν να διέλυσε η αγαπημένη μου μπάντα…reunion τώρα,.!!

Πλακα πλακα αυτη η εκπομπη συνεχιζεται γιατι την βλεπουν μονο γριες και τυπαδες για να σπασουν πλακα.:smiley:
’‘Απρόβλεπτες ιστορίες που προκαλούν αίσθηση. Κρυμμένα μυστικά που έρχονται στο φως και ταράσσουν τις ισορροπίες. Πόσο έτοιμη είναι μια οικογένεια να κοιτάξει την αλήθεια κατάματα; Τι θα κάνει για να κρατηθεί ενωμένη μετά τις αποκαλύψεις;’'
Περιγραφη.:bow:

Όταν έπαιξε η αδελφή της γυναίκας μου, που μπορεί να μην είναι γνωστή ηθοποιός, αλλά είναι πολύ καλή κυρίως στο θέατρο, της είπαν να παίζει το ένα δέκατο απ’αυτό που παίζει στο θέατρο, γιατί ήθελαν να μην δείξει ηθοποιός, αλλά και να συμβαδίζει και με τα υπόλοιπα παιδιά του καστ…και βαίβαια στην αρχή ήθελαν να περάσουν το ότι είναι πραγματικές οικογένιες αυτές που βλέπουμε στα επισόδεια:):!:

αφου ειναι πραγματικες οικογενειες

…πλάκα μου κάνεις…με κάστινγκ παίρνουν τους ρόλους, και τώρα γίνεται κάστινγκ, αν θες μπορείς να πας κι εσύ:):!:

τι λες ρε, αληθινες ειναι!!

[SPOILER][/SPOILER]

Μετά το «πάγωμα» του Alpha οι «Οικογενειακές ιστορίες» φαίνεται πως μετακομίζουν! Το ριάλιτι το πιο πιθανό βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ριάλιτι να μετακομίσει στον ΑΝΤ1. Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το επόμενο διάστημα.

ανεβαινει επιπεδο η σειρα δηλαδη!!

εχεις κ αλλα τετοια,γαματο,εχω λιωσει στο γελιο

απο εδω http://eirwneia.blogspot.com/2011/07/blog-post.html ξεκινησε

δεν ξερω αν εκαναν κι αλλοι μετα

http://www.cosmo.gr/Entertainment/Tileorasi/Seires_Ekpobes/anazhtountai-oi-prwtagwnistes-stis-oikogeneiakes-istories-mesw-aggeliwn.1487987.html
Ορίστε,όσοι άνεργοι,απελπισμένοι,επίδοξα ψώνια,εδώ είναι η ευκαιρία σας!

…εδώ στην Ζωή, την αδελφή της γυναίκας μου που είναι και ηθοποιός με πτυχείο του ΚΘΒΕ, και της έδωσαν ψίχουλα…τι νομίζετε ότι θα πάρει ο καθένας που θα παίξει:-k :slight_smile: :!:

την πρωτομαγιά γνώρισα και εγω μια κοπέλα που εχει παίξει…πολύ γύρισμα λέει(!!!) και ψίχουλα μισθός…

Θα βγουν καινούρια επεισόδια ή δεν τα προλαβαίνουμε ούτε του χρόνου τα όσκαρ?

τα απογευματα μας ειναι τοσο αδεια:(

ΟΧΙ ΠΙΑ!!! :bounce::bounce::vibrate: