Οικογενειακές Ιστορίες

Καινούρια;;;;;;

:open_mouth:

:’)

Η ζωή μου αποκτά νόημα.

μουφοcult ειναι τουτο.δε φτανει στα επιπεδα του παλιου κλασσικου ερωτοδικιου ουτε του αξεπεραστου ‘ζευγαριου της χρονιας’ με την θεα Σια Λιαροπουλου.

…:lol::lol:σωστός:):!:

Όταν ανέβουν στο σωλήνα νέα επεισόδια ρίχτε ένα σφύριγμα

Για καντε μια βολτα σημερα στις 6 στον Alpha:):D:p8):roll:

επιτέλους τα απογεύματα μας θα γεμίσουν νόημα.

*αν και το τρέιλερ δεν με έψησε καθόλου…

http://www.youtube.com/watch?v=K0Jl4ZRHqd4

1ο επεισόδιο

Ριπες κατα της φοροδιαφυγης :!:

Και κοινωνικο μηνυμα κυριες και κυριοι.

έχω δει το δεύτερο (μάλλον) της σεζόν με τον τύπο που γυρίζει από αμερική για την κηδεία της μάνας του… πολύ προβλέψιμο και απογοητεύτηκα… είδα το επόμενο όμως με την 40άρα οδοντίατρο με πρόορη εμμηνόπαυση και τα χαμόγελα επέστρεψαν… επιτέλους σοβαρός αντίπαλος στην τούρκικη λαίλαπα…

[SPOILER][SIZE=“4”]ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΡΕ;;;[/SIZE][SPOILER]αληθεια ποσα επεισοδια εχουν βγει; Θα τα δω απο δευτερα[/SPOILER][/SPOILER]

7-8 νομίζω. υπάρχουν όλα στο νετ. Μέτρια γενικά.

Έχω ψιλοαπογοητευτεί. Ελπίζω σε καλύτερες μέρες.

δεν εχω προλάβει να δω κανενα!!! :’(

Σε αυτο τοv κυκλο μεχρι στιγμης ασχολουνται παρα πολυ με βαρετα θεματα μεσηλικων ανθρωπων και δεν εχει τις τρελες ανατροπες και δολοπλοκιες στις οποιες μας εχει καλομαθει το σεναριογραφικο team,αν εξαιρεσουμε το επεισοδιο με τον Γιωργο τον εστιατορα και τη Νατασσα

Περιμενω επεισοδιο εφαμιλλο με αυτο με τον κρυμμενο θησαυρο στο χωραφι του γειτονα.
ΕΠΟΣ!!!

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ από τώρα αρχίσαμε τς επαναλήψεις…και μάλιστα σε καινούρια επισόδεια…??

απογοητεύτηκα τελείως…

[U]Να[/U] ρε κι άλλη απόδειξη ότι δεν είναι ηθοποιοί και ότι όλα αυτά ειίναι αληθινά.

Ρε γαμώτο φέτος δεν είναι τόσο καλά… :confused: