Γιατί χάνουμε συναυλίες

Για να δούμε κάτι…

Όταν (μπορεί αυτό να είναι πολύ σπάνια) και αν τύχει να χάσεις μια συναυλία, ποιός είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό???

Wait for da fuckin poll

in before the poll,fast gun

κωλοεξετάσεις στο σχολείο -σχολή-πανεπιστήμιαο

ειλικρινα εδω μεσα θα βγει πολυ πονος-κλαψα…

[SPOILER]
[B][SIZE=“6”]σκατα στις εξεταστικες[/SIZE][/B]:cry:[/SPOILER]

Προσωπικά προσπαθώ να χάνω συναυλίες που μ’ ενδιαφέρουν πολύ σπάνια, και το καταφέρνω αρκετά. Γι’ αυτό και δυσκολεύτηκα λίγο στο τι θα επιλέξω.

Αν ομως τυχει να χασω ενα λαιβ θα είναι λόγω εξεταστικής, που και πάλι συνήθως πηγαίνω και μεσα στην εξεταστική στην Αθηνα για συναυλίες.

O jello biafra ήταν μια μίξη κωλοεξεταστικής, επαρχιας (οπου σπουδαζω) και απεριοριστης μαλακυνσης μου ας πούμε:(:cry: MONO ΚΛΑΜΑ

[B]Ωστόσο φέτος η πρώτη αιτία (έλλειψη χρημάτων έχει κάνει την εμφάνιση της)[/B]

η επαρχια ειναι το δευτερο πιο σημαντικο θεμα…αλλα ενταξει το οτι εχασα περσι bride και big4 επειδη εγραφα την επομενη…:frowning:

Κυρίως επειδή δεν ξέρω τόσο καλά τη μπάντα ή σκεφτομαι ότι θα την πετύχω σε κανα φεστιβάλ.

Λεφτά προσπαθώ να βρω (παρκάλια σε γονείς και φίλους για δανεικά, ληστείες σε γιαγιάδες) αν με ενδιαφέρει πραγματικά η συναυλία. Αλλά πλέον είμαι σε χοντρό λούκι. Δεν βρίσκω τράπεζα αίματος (ή και σπέρματος δεν κάνω διακρίσεις) εδώ κοντά για να βρω τα λεφτά να πάω Roadburn…:(:(:frowning: Κοίταζα μπας και βρω κατι με ιατρικά πειράματα, αλλά θέλουν 8 ημέρες να είμαι εκεί και δεν μπορώ να λείψω τόσες μέρες από μαθήματα… :(:(:frowning:

Εύκολα Κακός διοργανωτης (που σας εχει απογοητεύσει πολλές φορές. Κακός χώρος, κακες τιμές κλπ).

Πέρσυ λόγω τελευταίας χρονιάς στη σχολή έχασα αρκετές συναυλίες λόγω ξεκαθαρίσματος αρκετών μαθημάτων που χρωστούσα αλλά απο φέτος δεν πρόκειτε να ξανασυμβεί για κανέναν λόγο.

Χάναμε (αόριστος) γτ εχουμε ηλίθιους φίλους που μας πουλάνε όλη την ώρα…

[SPOILER]γι αυτό κ εμείς από τότε που χάσαμε ροτζερ γουότερς και ξενερώσαμε πάμε μόνοι μας σε συναυλίες…8) [/SPOILER]

Για κανεναν απο τους παραπανω λογους. :stuck_out_tongue:

Συνηθως θα σε πουλησει καποιος φιλος σου και θα βαριεσαι να πας μονος σου, ειδικα αν δεν καιγεσαι τρελα για το συγκροτημα.

έχω χάσει λάιβ για όλους τους λόγους του πολλ.

Σε συναυλία συγκριτήματος που πραγματικά με ενδιαφέρει να δω μια συγκεκριμένη περίοδο, ο μόνος λόγος πλέον είναι “Κακός διοργανωτής/Άθλιοι χώροι”.

Μία μίξη έλλειψης χρημάτων, και του ότι δεν ξέρω καλά μια μπάντα, συν αυτό που είπε ο dmembra αν και το δεύτερο το θεωρώ λίγο χαζομάρα.Επίσης λόγω επαρχίας, μέχρι πέρισυ, όπως και λόγω πανελληνίων. Και ελπίζω να μη χάσω συναυλία λόγω εξεταστικής(βλέπε Mortuary Drape)

[SPOILER]Aθήνα γαμημένη, ο Π.Α.Ο.Κ δεν πεθαίνει
Αθήνα γαμιόλα, ο Π.Α.Ο.Κ πάνω απ’όλα[/SPOILER]

Πουτάνα επαρχία!
Ο βασικότερος λόγος!Και η εξετάστική είναι παλούκι αλλά και πάλι πολύ μεγαλύτερο για όσους είναι από επαρχία…ο Αθηναίος μπορεί να τα βολέψει!
Εμείς που πρέπει να ταξιδέψουμε για μια συναυλία χάνουμε 2-3 μέρες συνολικά

Δεν με αφήνει η μαμά μου…:stuck_out_tongue:
Βασικά η μοναδική συναυλία που ήθελα να πάω και την έχασα, ήτανε αυτή των Muse το '07 :cry: γιατί όντως δεν με αφήνανε οι δικοί μου.#-o Αλλά είχανε κ αυτοί τα δίκια τους γιατί κι εγώ πήγαινα β λυκείου τότε, στη Μυτιλήνη και είχα φροντίσει να έχω αρκετές απουσίες το ζώον ενώ ήτανε ακόμη Οκτώβρης…[-X Τι οτι δεν θα πάω 5ήμερη τους είχα πει, τι ότι θα στρωθώ σοβαρά στο διάβασμα (μετά τη συναυλία) τι οτι δεν θα ξανακάνω απουσίες, τίποτα… Πίκρα…:?
Αλλά από τότε που πέρασα στο πανεπιστημιο σε όποια συναυλία θέλω να πάω, πηγαίνω δεν έχω θέμα, οπότε…

Δυστυχώς, τον τελευταίο χρόνο κυρίως λόγω χρημάτων.

Βασικά, και για μένα δεν είναι μόνο ένας ο λόγος. Πρώτον, αν το συγκρότημα μου αρέσει πάαρα πολύ…δε πα να γράφω την επόμενη μέρα ΘΑ ΠΑΩ! Δεύτερον, σπουδάζω αθήνα…αλλά δεν μένω αθήνα δυστυχώς…μένω επαρχία επειδή είμαι κοντά και πηγαινοέρχομαι με προαστιακό:( Aλλά γενικά όταν είναι να ανέβω για κάποια συναυλία τα πράγματα περιπλέκονται…πρέπει να με ανεβάσουν οι δικοί μου γιατί δεν έχω άλλον τρόπο να γυρίσω μετά σπίτι μου! Τρίτον, υπάρχουν φορές που δεν πάω σε κάποια συναυλία επειδή δεν βολεύει ο χώρος και τέλος…[B]ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑ ΡΕΕΕΕ [/B]:cry:

Συνήθως είναι συνδυασμός αρκετών.

Πχ για τους Kyuss (Lives :p)
Ισχύει ότι δεν υπάρχουν λεφτά,ισχύει το περί Αθήνας,παίζει να έχουμε καμιά πρόοδο στην σχολή,λείπει ο Homme,ΚΑΙ δεν ξέρω τόσο καλά την μπάντα.Ακόμα και η παρέα με την οποία θα πάω αν θα πάμε δεν είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα με πουλήσει μέχρι τότε…

έχω χάσει συναυλίες επειδή δεν ξέρω καλά το συγκρότημα και μετά το μετανιώνω και επίσης έχω χάσει πολλές συναυλίες επειδή δεν έχω με ποιόν να πάω :stuck_out_tongue:

Ή δεν θά’χω λεφτά ή θα σχολάω αργά απ’την δουλειά. Πφφφφ.

Αφήστε τα παραμύθια για τα λεφτά και πείτε την αλήθεια…
Δεν σας αφήνει η μάνα σας!
Αφού:http://www.youtube.com/watch?v=WmPm1vb8q1c