Λεφτα και παρεα…δυστυχως, απο την παρεα δεν ακουει σχεδον* κανεις την ιδια μουσικη με εμενα(εχουν πιο…ελληνικο γουστο ) και οι αδερφες μου εχουν μεγαλωσει καπως για να αντεχουν την ορθοστασια στις συναυλιες!
*το μοναδικο ατομο απο την παρεα που εχουμε πανω κατω τα ιδια γουστα, σπουδαζει επαρχια!
Επέλεξα την επιλογή “δεν ξέρω καλά τη μπάντα” (ή και καθόλου θα πρόσθετα). Έχει τύχει αρκετές φορές να ξεκινήσω την ενασχόληση μου με ένα συγκρότημα, [U]αφού[/U] όμως έχουν έρθει για λάιβ στο παρελθόν - στο οποίο δεν πήγα γιατί δεν τους ήξερα, ή δε με ενδιέφερε να ασχοληθώ μαζί τους εκείνον τον καιρό.
Τα χρήματα παίζουν κάποιο ρόλο, όχι πολύ μεγάλο όμως - αν θέλω[I] πραγματικά [/I]να πάω κάπου βάζω χρήματα στην άκρη και πηγαίνω στην τελική.
Έχει τύχει να χάσω συναυλίες λόγω του κωλοστρατού δυστυχώς.
Η παρέα πάλι δεν παιζει κανένα ρόλο για μένα. Έχω πάει άφθονες φορές χωρίς παρέα (συχνά πετυχαίνω γνωστούς εκεί!) και συνεχίζω να το κάνω.
Όσο αφορά τους διοργανωτές, χμ, η αλήθεια είναι πως συνειδητά δεν έχω πάει σε κανένα rockwave τα τελευταία 4 χρόνια, ωστόσο ξέρω πως αν ερχόταν κάποιο όνομα που με συγκινεί πολύ θα πήγαινα (όπως είχε γίνει με τον Roger Waters πέρυσι).
Δεν θυμάμαι να έχω απαντήσει σε αυτό το thread… Κυρίως έχω χάσει συναυλίες λόγω χρημάτων, αν πχ έχω στερέψει απο money ή τα έχω υπολογίσει αλλιώς και δεν βγαίνω, μπορεί να θυσιάσω με βαριά καρδιά καμια συναυλία. Έχει τύχει όμως να χάσω και live επειδή το έμαθα τελευταία στιγμή ή κάτι τέτοιο. Αλλά πολύ λίγες φορές. Παρέα δεν με νοιάζει αν έχω αν δεν βρώ, πάω και μόνος
Edit: Τώρα που το βλέπω έχω απαντήσει δεν με αφήνουν οι γονείς μου. Τι στο…; Μάλλον θα τρόλαρα
βλεπω οτι εχω ψηφισει εξεταστικες.το τι λαιβ εχω χασει που επεφταν μεσα η λιγο πριν δε λεγεται.τι my dying bride,τι arcturus και βεβαια το πιο προσφατο.dead can dance:cry:
παντως μαλλον ο σημαντικοτερος λογος ειναι η επαρχια.λεφτα για μεταφορικα,διαμονη(αν και ολο και καποιος με μαζευει),φαγητο.
με το θεμα παρεας δεν εχω θεμα.[U]ποτε[/U] καποιος δεν ακολουθει:lol:
εδω εκανα 700 χλμ για να παω waters.προφανως μονος μου.