Παρ’ όλο που οι επιλογές της λίστας απέχουν κατά πολύ από τα δικά μου ακούσματα, εκτός από 3, βαριά 4 επίλογές (από τις οποίες καμία δε θα 'μπαινε στο δικό μου τοπ θερτι, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, οπότε προχωράμε), έχω κανα δυο ενστάσεις (κουβέντα να γίνεται).
Η πρώτη φυσικά αφορά στην επιλογή των rotting christ (πρωτότυπο ξέρω ;p).
Θα μου φαινόταν πιο λογικό να έβλεπα το Aealo σ’ ένα τοπ-οτιδήποτε που θα διαμορφωνόταν από τον κόσμο, για τους εξής λόγους, έχουν ένα ήδη “χτισμένο” κατά κάποιο τρόπο όνομα (οπότε και hype), είχαν τρομερή προώθηση με το aealo.
Κατανοώ απόλυτα ότι η πλειοψηφία των συντακτών του ροκιν δεν ασχολείται με “ακραία” είδη και είναι πιο “εύκολο” ένα τέτοιο άκουσμα, αλλά πιστεύω ότι ασχολείται με μουσική γενικά.
Το aealo αυτό που άφησε σε μένα (αλλά και σε πληθώρα άλλων απ’ ότι είδα) είναι πολεμικές ιαχές και αυτό:
[U][I]Rotting Christ - Orders From The Dead ([B]cover[/B])[/I][/U]
(if you know what i mean :roll:).
2η ένσταση: Midas Fall τέταρτο?
Προλαμβάνω και λέω ότι δεν έχω κάποιο άλλο παρεμφερές να αντιπροτείνω αυτή τη στιγμή.
Για το συγκεκριμένο όμως έχω να πω ότι είναι αξιόλογη προσπάθεια, post-alternative-κάτι, που μπορεί να ακουστεί ευχάριστα (κάποιες στιγμές), αλλά από κει και πέρα θεωρώ ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω, κάτι διαφορετικό που να το κάνει να ξεχωρίσει και να αξίζει την 4η θέση.
Είναι απλά ένα καλό πρώτο δείγμα από μπάντα που τώρα ξεκινάει. Υπερεκτιμημένο. Έχω την εντύπώση ότι και οι ίδιοι υπερεκτίμησαν τη δουλειά τους σε βαθμό που το 'χασαν. (κάπου διάβασα ότι συνέκριναν τους εαυτούς τους με radiohead και portishead, ίσως κάνω λάθος, δεν το 'χω διασταυρώσει, αν ισχύει όμως, είναι ακόμα ένα μείον).
Ps: περίμενα να δω kylesa, electric wizard, monster magnet, μόνο και μόνο λόγω του χαμού που έχει γίνει (προσωπικά, ακόμα, δεν έχω ακούσει νότα).
but that’ s just me