Νέες Κυκλοφορίες 2011

Στο βάλτο…

8O8O8O Tρεχω…

ρε παιδια παιζει καμια προσκληση να χωθω και γω στο βαλτο??? πλιζ!

εεεε? σε προσκαλώ εγω…

Νεο Quo Vadis μεσα στο 2011 με τιτλο [I]But Who Prays For Satan?[/I]
Εχουν βγαλει και ενα ολοκληρο καινουργιο κομματακι στο [U]myspace[/U] τους.
Δε ξερω κατα ποσο καλυτερο μπορει να ειναι απο το εκπληκτικο και αψεγαδιαστο [I]Defiant Imagination[/I] του 2004. Εχουν περασει 7 χρονια ομως και μερικες αλλαγες στο line up.
Παντως το πρωτο πραγμα που παρατηρησα ακουγοντας το καινουργιο κομματι ειναι η αλλαγη στον ηχο τους. Για την ωρα ουδετερες εντυπωσεις.

δεν εχει αναφερθει εδω οτι [B]σε λιγες μερες,μεσα φεβρουαριου[/B] περιμενουμε το νεο virus

που προφανως περιμενουμε να ναι επος…οπως τα αλλα 2…

εχει ανεβει στο μαιςπεη (klik) sample απο καθε τραγουδι…[SPOILER]δεν ποσταρα στο θρετ του συγκεκριμενου για προφανεις λογους…:p[/SPOILER]

Κάνω λάθος η φέτος δεν θα έχουμε καινούργια κυκλοφορία από καμία μεγάλη μπάντα του παρελθόντος; :-k Μόνο για τους priest άκουσα πως ετοιμάζουν καινούργιες συνθέσεις αλλά δεν τους κόβω για φέτος να βγάλουν κάτι

και τι θα ψηφισει ο κοσμος;

Κάτσε μπορεί να βγάλουν κανένα live οι Maiden :lol:

Σίγουρα θα έχουμε μεσα στο 2011 album από cavalera conspiracy, το Blunt Force Drama. Και για να μας προιδεασει ο Μax δηλωσε το εξης : It makes the first album sound like pop music. :D:D
Επίσης σε νέο υλικο δουλεύουν και οι Lamb Of God, αλλα το album κατα πασα πιθανοτητα θα βγει τελη 2011- αρχες 2012.

METALLICA PLANNING TO ENTER THE RECORDING STUDIO IN SPRING

ορίστε

Το 2011 φαίνεται να μπαίνει δυναμικά με καινούριους δίσκους από Farewell To Freeway, Septicflesh, Valet Parn, Belphegor, Legion Of The Damned και Abysmal Dawn (δισκάρα!!!) to mention a few. Γαμώ πάει μέχρι στιγμής…

Εκτός από Ravencult,μεσα στη χρονιά περιμένουμε και νέους δίσκους από τρεις παλιούρες του ελληνικού black metal,Zemial,Nergal και Varathron(!) σύμφωνα με τα myspace τους.Αυτά είναι!:smiley:

Επιτέλους,

[B]Graveyard[/B] - “Hisingen Blues”

…στις 25 Μαρτίου από Nuclear Blast. Ιδού το 1/4 από το εξώφυλλο που αποκαλύπτεται σταδιακά:

:stuck_out_tongue:

Για να δουμε τι θα βγαλουν…(το ντεπουτο ηταν κορυφαιο)…

[SIZE=“4”]2011.3.16 on sale!
Artist: Boris(ボリス)
Title : New Album(ニュー・アルバム)[/SIZE]

Τα’χουμε ξαναπεί πόσο θα γαμάει το καινούριο Μπόρις, αυτό που δεν έχουμε πει είναι ότι [U]εδώ[/U] παίζει στρήμιν καινούρια ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΓΚΕΫ ΧΙΠΣΤΕΡ ΙΝΤΥ [B]Κ-Ο-Μ-Μ-Α-Τ-Α-Ρ-Α[/B] που έχω βάλει ήδη να παίζει καμιά δεκαριά φορές και γκρουβάρω σα μαλάκας, με -ταιριαστό- τίτλο “Party Boy”. :dance::dance::dance:

μ, χαρωπο πουστριλικι αυτο.

μονο οι μπορις τετοιες αλλαγες…ωραιο ειναι παντως πραγματικα

οσο για το graveyard εχουν ανεβασει στο myspace ενα καινουργιο

Μιας και δεν βλέπω να έχουν αναφερθεί πουθενά

[B]Devildriver-beast[/B]

Σε αυτό έχω ρίξει 2-3 ακροάσεις, τους βγήκε αρκετά επιθετικό, λείπουν τα πιασάρικα hooks που είχαν στο προηγούμενο άλμπουμ τους. Δεν είναι κακό άλμπουμ αλλά μάλλον δεν τους πάει αυτό το στυλ και τόσο. Σε σημεία αγγίζουν και το death metal.

[B]Korpiklaani - Ukon Wacka[/B]

Από αυτό άκουσα μόνο το tequila που έχει διαρρεύσει εδώ και λίγο καιρό, στο κλασικό τους χαβαλεδιάρικο στυλ. Δηλαδή γαμάτο 8)

Και τα 2 άλμπουμ έχουν διαρρεύσει

Περιμένουμε και νέο δίσκο από τους Van der graaf generator,ένα εκ’των κορυφαίων προγκ συγκροτημάτων . Ο δίσκος λέγεται A Grounding in Numbers και θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου.