Καλα ρε Angel in Black πως τα καταφερες και πουλησες το Defender; Θεικο τραγουδι… Το εχω και στις δυο εκδοσεις…
Αν σου πω οτι δεν θυμαμαι , το λογο … θα το πιστεψεις … μαλλον flashia της στιγμης , ηθελα να ξεφορτωθω πραγμα … για να παρω καινουργιο … και οι manowar ποτε δεν μου αρεσαν … εκτος απο 3 η 4 τραγουδια τους … οποτε και το εστειλα …
κατι αναλογο ειχα παθει και το '91 που εστειλα ολα τα thrash … που ειχα … και μετα απο δυο χρονια , αποφανθηκα οτι ειχα κανει μαμακια … απο τοτε προσπαθω να τα ξαναβρω παλι … αλλα δυσκολο … πολλα απο αυτα δεν υπαρχουν στην ελλαδα πλεον … και δεν ειμαι διαθετειμενος να τα ψαξω εξωτερικο γιατι θα πρεπει να πληρωσω μια περιουσια …
Συμπερασμα : Αν δεν παθεις δεν θα μαθεις !!! 
Εγώ παιδιά ξεφορτώθηκα κυρίως power-progressive-epic και είμαι σίγουρος ότι (τα συγκεκριμένα) δε θα μου λείψουν, για τον απλούστατο λόγο πως ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα (έψαχνα το μέταλ γενικότερα τότε)…
Όσο για θρασιές (αλλά και άλλα είδη) που είπες Angel_In_Black έχεις δίκιο… κάτι Grip, Slayer, ακόμα και κασσέτες (αυθεντικές) Metallica που 'χω δε “φεύγουν” με τίποτα! Mekong Delta, Paradise Lost (Draconian Times) και Megadeth είναι πολύ κλασσικά για να φύγουν!
[/img]
Ναι , συμφωνω μαζι σου … αλλά κατι Exumer , Angel Dust , Mekong Delta Avenger , Destruction , Sodom , Warrand (Γερμανοί) , Faithful Breath, δυστυχως δεν βρισκονατε με τιποτα και εγω αυτομουτζωνομαι μερα , με τη μερα .
Αφου να φανταστεις οτι μετα απο αυτη την ηττα , εχει τυχει και εχω παρει βινυλια , τα οποια ειναι ακομα με τη ζελατινα σχεδον … η τα ακουσα μια φορα και απο τοτε δεν τα ματαξανακουσα … αλλα επειδη εμαθα το μαθημα μου … αστα να υπαρχουν.
Τωρα που το σκεφτομαι , πρεπει να παω να φτιαξω το πικαπ … μου εχει χαλασει … :lol: :lol:
Emena pados pote den mou perase apo to mialo na pouliso kanena apta cd mou…
exo idios ke merika pou oute apo to spiti mou den ta kounao…
tora girevo lps gia na simbliroso ti sillogi mou…!
Ειπα να το ξεθαψω αυτο λιγο σαν νεος που ειμαι (εδω μεσα).
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΙΠΟΤΑ!!