Όταν έρθει η ώρα του ατρόμητου διαπραγματευτή νσ κάνει δημοψήφισμα δεν θα υπάρχουν λεφτά ούτε για να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια! :lol:
“Δια βοής” θα ψηφίσουμε, θα φωνάζει ο κόσμος “Θάνατος” σαν τον Ζωρζ Πιλαλί και τον Άγγελο Αναστασιάδη! :lol:
Μην αγχώνεστε. Μέχρι μέσα Νοέμβρη υπάρχουν λεφτά , υπάρχει κράτος. Από κει και περα να κάνουμε τον σταυρό μας να πάρουμε την δόση μας σαν καλά πρεζάκια που είμεθα. Υπομονή. δεν είναι τίποτα, 20 χρονάκια είναι
Κουσελάς: Έχει λίστα με 3.800 μεγαλοοφειλέτες
Στην συνέχεια μιλώντας σε δημοσιογράφους ο ίδιος ο κ. Κουσελας παραδέχθηκε ότι είχε παραδώσει εδώ και μήνες στην τότε πολιτική ηγεσία (και στον πρωθυπουργό) λίστα με 3.800 φυσικά πρόσωπα που οφείλουν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ έκαστος στο Δημόσιο. «Κάθε φορά που το έλεγα μου απαντούσαν ‘θα το δούμε’», προσθέτει.
Ο κ. Κουσελάς επικαλείται μάλιστα τον νόμο 3943 που ψηφίσθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τον οποίον τα ονόματα όσων οφείλουν στο Δημόσιο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ πρέπει να δημοσιοποιούνται όταν συμπληρωθεί χρόνος από την άρνηση πληρωμής. «Η προθεσμία για τους περισσότερους έληξε τον Ιούλιο, οπότε θα έπρεπε να είχε κινηθεί η διαδικασία και να είχε δοθεί η άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», τονίζει.
Μάλιστα…
3.800*1.000.000 = 3,8 δισ. ευρώ
Χμμμμ :-k
Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί:
Αποχαιρέτα την την κλαδική που χάνεται. Επιτέλους ελεύθερη αγορά. Θα μπορείς ελεύθερα να διαπραγματεύεσαι με τον εργοδότη σου ανάλογα με την αξία σου χωρίς τα δεσμά των συλλογικών συμβάσεων και άλλων μεσαιονικών μέτρων.
[SPOILER]Τώρα το αν οι επιλογές σου θα είναι πίπα ή κώλος είναι ένα άλλο θέμα. [SPOILER]Αχ, θυμάμαι όταν τα φωνάζαμε αυτά στις συνελεύσεις του Πολυτεχνείου και φαινόμασταν πιο γραφικοί κι από το Πήλιο σε κάποιους.[/SPOILER][/SPOILER]
ΣΟΚ. αυτό δεν το περίμενε κανείς μας. Αφού η Λούκα είχε υποσχεθεί ότι θα παλέψει και πως οι επιχειρησιακές αφορούν μόνο τις επιχειρήσεις που δεν βγαίνουν. Δεν μπορώ να το πιστέψω, νοιώθω συντετριμμένος…Εμένα πάντως στα @@ μου , έχω προυπηρεσία, ξέρω 2 ξένες γλώσσες, office, linux της παναγιάς τα μάτια. Μόνο που πρέπει να απολύσουνε άμεσα τη μάνα μου για να ισορροπήσουμε στο ένας εργαζόμενους στους 4
“τα λεφτα της ελλαδος” τα πηρε ο κουρεμπελες οο παναγιωτης ?,ο στιχουργος του ‘μεστα μμΒαρ’,τα πηγε στο ζεφυρι κι αμα σε βασταει ο κωλος σου πανε παρτα πισω μαλλακα,40 γιοιφτοι θα σε περασενε,μπαλαμε:p
«Μαγειρεύεται» η παράδοση της εξουσίας στους δανειστές
Δίπλα από το «κουρείο» στήνεται και μία ανακαινισμένη «πολιτική κουζίνα». Η προωθούμενη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα πέσει σα βόμβα μεγατόνων που θα σαρώσει όλες τις μέχρι τώρα βεβαιότητες, όχι μόνο σε οικονομικό-κοινωνικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο, καθώς η διαχειριστική εξουσία θα περάσει σύντομα σε ξένα χέρια.
Κοινοτική πηγή, μιλώντας στην Real News ξεκαθαρίζει ότι έχουν ήδη μεταφερθεί στην κυβέρνηση τα εξής μηνύματα:
-Ξεχάστε τις εκλογές γιατί, εκτός των άλλων, είναι και δαπανηρές
- Επιδιώξτε σχηματισμό κυβέρνησης με χαρακτηριστικά οικουμενικής χωρίς να στηθούν κάλπες
-Θέλουμε να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και μετά την οργανωμένη πτώχευση
Οι ίδιες πηγές εξηγούν ότι αποκλείεται να αποφευχθεί η άρση της δημοσιονομικής κυριαρχίας της χώρας, ακόμη και αν ο δανεισμός των εταίρων αφορά στο εξής μόνο την κάλυψη των εξωτερικών υποχρεώσεων της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα, Μπομπ Τράα είναι το πρόσωπο που προορίζεται για να αναλάβει ρόλο υπερ-επιτρόπου των ελληνικών τραπεζών, ενώ ο Χορστ Ράιχενμπαχ δεν αποκλείεται να αναλάβει το ρόλο του μάνατζερ που θα κληθεί να βάλει τάξη στο χάος, μετά την πτώχευση.
Το πιθανότερο είναι ότι η ουσιαστική παράδοση της εξουσίας στους δανειστές θα γίνει με το περιτύλιγμα της ενιαίας οικονομικής διακυβέρνησης, τους κανόνες της οποίας επεξεργάζεται ο Χέρμαν βαν Ρομπάι και θα παρουσιαστεί, εκτός απροόπτου στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης, στις 18 Οκτωβρίου.
το είπε και μερκελ(βέβαια μέσα στο κόμμα της) οτι χώρες που έχουν προβλήματα σαν την ελλαδα θα πρέπει να τους αφαιρούμε τον προϋπολογισμό τους…να τον κανονίζουν αυτοί δηλαδη…άσχημα θα ειναι μισθός στα 300 ευρο?
double post αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ…
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=100383&catid=3
Ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στους συναδέλφους του είπε οτι είναι εξαιρετικά δυσάρεστο και προβληματικό, μια χώρα να αναγκάζεται να προσφύγει σε διεθνή οργανισμό για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χρέους της, ώστε να αποφύγει τη πτώχευση και να διαφυλάξει το επίπεδο ζωής των πολιτών της. Επεσήμανε δε ότι μέχρι το τέλος του 2012, η ύφεση θα είναι (αθροιστικά) μείον 15% και (έτσι, όπως είπε) γυρίζουμε στα επίπεδα ζωής του 2004.
γυρίζουμε στα επίπεδα ζωής του 2004
:lol2: :lol2: :lol2:
*αν έχει κάνει ετσι την δήλωση και δεν εννοεί κάτι άλλο…
Να κάνουμε και τελετή έναρξης!
Μήπως μπερδεύτηκε και εννοούσε του… 1904; :-k
To 2004 o ΦΠΑ ήταν 18% (8% στα τρόφιμα).
Ας πάει εκεί τους συντελεστές ο Βενιζέλος αν θέλει να δεί και το “επίπεδο ζωής” να “αποπληθωρίζεται” προς τα εκεί!
http://www.on-news.gr/2011/10/blog-post_4670.html
Ειναι τοσο ζωντοβολο που πηγε και να το σωσει κιολας.
Γνωστός αετός και η συγκεκριμένη.Την έχω μεγάλη αδυναμία:roll:
δεν πολυ κολλάει εδώ, αλλά το ειδα πριν λίγο στις ειδήσεις και το χώνω σαν συνέχεια της σοβαρότητας της κοπελιάς απο πάνω…
Μ. Κεφαλογιάννης/Β. Παπανδρέου
σημερα στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων
[B]
- Μ. Κεφαλογιάννης:[/B] Θα γίνεις πρόεδρος καμιά φορά;
[B]- Β. Παπανδρέου:[/B] Τραμπούκος σαν εσένα δεν πρόκειται να γίνω?
[B]- Μ. Κεφαλογιάννης:[/B] Απαράδεκτο?να είστε σοβαρή…αν δεν μπορείτε να διευθύνεται τη συζήτηση να σηκωθείτε να φύγετε από το έδρανο και να προεδρεύσει κάποιος άλλος. Είστε η χειρότερη πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων.
[B]- Β. Παπανδρέου:[/B] Ό, τι λέει ο κ. Κεφαλογιάννης δεν με ενδιαφέρει?
[B]- Μ. Κεφαλογιάννης:[/B] Ούτε εμένα και δεν σας υπολογίζω καθόλου ότι υπάρχετε. [B]Να είστε σοβαρή και [U]όχι Βάσω Παπανδρέου[/U][/B]?
[B]- Βάσω Παπανδρέου:[/B] «Δεν υπολογίζω ότι υπάρχετε».
[B]- Μ. Κεφαλογιάννης:[/B] «Θα σε πλακώσω… ».
[B]- Β. Παπανδρέου:[/B] «[B][U][SIZE=“4”]Δεν πας στο διάολο ρε μαλάκα…[/SIZE][/U][/B]».
H κοπελιά από πάνω ήταν απολύτως σοβαρή, το βιογραφικό της είναι γεμάτο από συνεργασίες με “δημοκρατικά” καθεστώτα όπου επιβλήθηκαν ανάλογα μέτρα, με αποκορύφωμα το Περού.
ναι , κατι διάβασα για δντ και τα λοιπά μετά…μπράβο .! ετσι αποδεικνύεται οτι δεν λένε αρλούμπες οι άνθρωποι…τα εννοούνε.!
Ο Καστανιδης πηγε να κλαφτει στον Χατζηνικολαου στο Αλτερ για τα γιαουρτια που εφαγε στον κινηματογραφο.Χαρη,θα μας κανει ντα ο Νικος?#-o
Αφου τους πετανε ακομα γιαουρτια και δεν τους αρχιζουν στις μαπες ειναι ευγενεστατα τα παιδια!:twisted:
Το CV της σε αφήνει να αναρωτιέσαι από ποιούς έχει πάρέι πίπες για να πάρει τις θέσεις που πήρε στην παγκόσμια τράπεζα και το Wharton! Oι σπουδές της δεν τις δικαιολογούν αν τις διαβάσετε προσεκτικά:
http://www.bridgingdevelopment.org/panaritis/ElenaCV-.htm
Eίναι η ίδια βουλευτής που είχε τρελάνει και δημοσιογράφο του Guardian με την δήλωση “δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα” και μετά έτρεχε να τα μαζέψει πάλι.
Να την χαίρεται ο ΓΑΠ!