Ενώ τώρα κόψανε 13ο + 14ο και ΟΛΟ τον 12ο και τον μισό 11ο 8)8)8)8)8)
τι να πω άλλος ένα αγανακτισμένος με το ΠΑΣΟΚ λες και αυτό είναι το πρόβλημα και άμα πάρει 5% στις εκλογές με την ΝΔ 30% θα είναι όλα καλά θα έχει τιμωρηθεί και ο λαός θα έχει στείλει το μήνυμά του …
Μάλλον μεγαλύτερη νίκη του δικομματισμού θα είναι …
Ισχύει αυτό…Αλλά νομίζω πως και οι υπόλοιποι αντιδρούν όχι επειδή ενδιαφέρονται για τον πολίτη αλλά για την καρέκλα τους και μόνο…Άλλωστε όπως έγινε μείωσαν τα πάντα αλλά “έσωσαν” τον 13ο και 14ο μισθό, οι οποίοι πιστεύω πως στην επόμενη διαπραγμάτευση (Ιούνιο νομίζω) θα κοπούν τότε…
Εντωμεταξύ τα ****** κλείνουν αύριο και μεθαύριο μετρό κτλ. Να δώ πώς θα κατέβουμε όλοι εμείς Αθήνα κάτω στις πορείες που δεν έχουμε δίπλωμα.
Πάλι στις τοπικές πορείες θα την βγάλουμε
Για τα νέα μέτρα, απλά οργή, διότι τα πάντα γύρω καταρρέουν, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, το μέλλον τους, όλα.
Όχι εκεί είναι δεξιοί οι συνδικαλιστές με τον μεγάλο δεξιό μανωλη που έχει κάνει στην νδ μεγαλύτερη ζημία από ότι 299 βουλευτές μαζί.Αλλά εγώ πάντως δεν θεωρώ το άνοιγμα των ταξί ουσιαστική μεταρρύθμιση και μην ξεχνάμε ότι δεν ζήτησε το άνοιγμα τότε η τρόικα.
Ιδού και η απόδειξη
Διαψεύδει ο Επίτροπος Όλι Ρεν τον Υπουργό Επικρατείας κ. Ι. Ραγκούση, αναφορικά με τις πιέσεις που ο κ. Ραγκούσης επικαλείται ότι δέχεται από την τρόϊκα, για το θέμα της απελευθέρωσης των αδειών ταξί.
Ο Κοινοτικός Επίτροπος, απαντώντας σε ερώτηση που του υπέβαλλε ο Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Ν. Σαλαβράκος με την οποία ζητούσε να πληροφορηθεί, εάν προβλέπεται στο Μνημόνιο, ή σε άλλη κοινοτική οδηγία, η απελευθέρωση του επαγγέλματος ταξί (βλέπε συνημμένο ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης) απάντησε ότι «Η Επιτροπή επιβεβαιώνει ότι δεν υφίσταται διάταξη της ΕΕ η οποία να ρυθμίζει ειδικά το θέμα της απελευθέρωσης των αδειών ταξί».
Περαιτέρω, ο Επίτροπος Ρεν σημειώνει στην απάντησή του ότι «Η Επιτροπή είναι επίσης σε θέση να επιβεβαιώσει ότι στο Μνημόνιο Συνεννόησης που συμφωνήθηκε μεταξύ της Ελλάδος και της Επιτροπής (εξ ονόματος των κρατών-μελών της ζώνης του ευρώ), δεν γίνεται ρητή μνεία απελευθέρωσης των αδειών ταξί».
Σημειώνει τέλος ότι «η Επιτροπή δεν γνωρίζει να έχει αναληφθεί εκπόνηση ειδικής μελέτης σχετικά με τα ταξί».