Ελληνικη οικονομική κρίση/δντ/νεα μετρα

Tι να ακουσεις… Στην πρωτη μαλακια, φαπα ξαπλα… Τελειωσανε τα κυριλικια! Οποιος (κανει πως) δεν καταλαβαινει ας εχει τις αναλογες συνεπειες.

Εδω χανεται ο κοσμος, και στη σχολη μου παραπονιοντουσαν γιατι κλεινει η σχολη την ημερα της απεργιας, προχθες…

@ floydized : Μια beatles μια καβαφης, ο ξεφτιλας. Χαχαχα

internet warriors είναι οι περισσότεροι … λίγοι τα λένε face to face (εκτώς κι αν έχουν κι άλλους δικούς τους από πίσω :p)

Καλα σωστο κι αυτο :wink:

Επισης, τα σημαντικα, εχει ακουστει καμια κινητοποιηση για τις προσεχεις μερες?

Με αυτές τις ανοησίες που λέτε για φάπες και ξύλα θα πάτε την χρυσή αυγή μέσα στην βουλή.Αφήστε τις φασιστικές παρακρούσεις.Την πολιτική της αριστεράς πληρώνουμε τώρα και συγκεκριμενα τα ρουσφέτια τις μίζες και τους διεφθαρμένους πολιτικούς.Όλες οι μεταρρυθμίσεις κάπου αριστερά σκόνταφταν και τώρα την πληρώνουμε όλοι.Και τώρα σας φταίει ο καρατζαφέρης.Ας ήταν οι τουρίστες της αριστεράς στην κυβέρνηση να βοηθήσουν.Και τώρα αν θέλει ας ενωθεί να δούμε πόσα απίδια πιάνει.Καλή η οργή αλλά να πέφτει εκεί που πρέπει.

Ο damnation μάταια προσπαθει να σας βάλει μυαλό τοσο καιρό.

Δεν προσπαθώ.Άμα προσπαθούσα θα μου έλεγε κανας μοντ ότι κάνω προπαγάνδα και τα συναφή και θα φάω κανα χρόνο μπανάκι.Στην τελική μου αρέσει να έχει ο καθένας την άποψη του.Άπλα αυτά τα φασιστικά μου την σπάνε οπού όλοι οι άλλοι φταίνε και εμείς οι καλοί πάμε να τους εξοντώσουμε.Τώρα τα πράγματα δυσκόλεψαν και εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο.Θέλετε επανάσταση και κομμουνισμό?Μέσα και γω.Αλλά όχι άλλη επαναστατική γυμναστική.800 πορείες το χρόνο για να φαληρίσουμε μια ώρα πιο γρήγορα?Και ο κολλητός μου ο κομμουνιστής συμφωνεί σε αυτό.Αν είναι να κάνεις κάτι κάντο καλά.

:slight_smile:

Άσχετο όμως?8)

Κατω απο ποστ σου ποτε.

damnation ο προεδράρας δεν μας απογοήτευσε πάντος …
ΚΑΙ σήμερα όλο κολοτούμπες :lol::lol:

άντε και σε κάνα μήνα συγκηβέρνηση …
8)

Κάτι άκουσα από δω κι από 'κει ότι λένε για διαρκίας απεργεία από δευτέρα … (και μετά ξυπνήσαμε) -αν βρώ link-

Δεν ξέρω,καλώς ή κακώς,βλέπω ότι παίζουν επικίνδυνα με την οργή του κόσμου,ο οποίος μπορεί μέχρι ένα σημείο να σαχλαμάριζε και αυτός καθώς είχε το κεφαλάκι του ήσυχο-και την φωλιά του λερωμένη πολλές φορές-,όμως επειδή οι άνθρωποι δεν είμαστε και τόσο καλοί όσο νομίζουμε,μόλις δει ο κόσμος ότι το βιοτικό του επίπεδο πέφτει στα τάρταρα(και δεν μιλάμε για εμάς που είμαστε 19/20 χρονών και έχουμε το μέλλον μπροστά μας και οκ,μιλάμε για άτομα 60 χρονών που έχουν δουλέψει μια ζωή και τώρα παίρνουν να μην πω τι)δεν ξέρω πως θα αντιδράσει.

Είναι που είναι τα μέτρα,δεν έχεις και μία σοβαρή πολιτική ηγεσία(έναν πρωθυπουργό τραπεζίτη έχεις ο οποίος μπορεί να ήταν επιτυχημένος σε αυτό που έκανε όμως ένα κράτος έχει και άλλα θέματα τα οποία δεν γίνονται διαχειρίσιμα με αυτόν τον σχηματισμό και προσανατολισμό)ε και όποιος πιστεύει ότι θα πάμε καλά με αυτά τα μέτρα,βλέποντας 3 βλάκες να σαχλαμαρίζουν,δεν νομίζω ότι θα πειστεί τελικά.

Είμαι περίεργος που θα βγει αυτό το πράμα.Ήδη κάποιοι έχουν καταλάβει ότι θα πέσει φάπα και προσπαθούν επικοινωνιακά να το παίξουν πατριώτες ή να μπούνε κάτω από την φτερούγα της Ν.Δ.

Ρεε guardian γούστα είναι αυτά.Ότι μπορεί κάνει και αυτός.Τώρα είναι αργά.Αλλά εντάξει δεν κυβέρνησε 40 χρόνια ενώ ας πουμε ο λαφαζάνης έχει παραδεχτεί ότι ο συριζα κυβέρνησε κοινωνικά.Και αυτή είναι η αλήθεια.Τώρα οι πιο πολλοί που δεν παρακολουθούν βρίζουν κάποιον επειδή τον βρίζουν και οι άλλοι.Παντού λαικισμός δηλαδή.Εμείς σαν ΛΑ.Ο.Σ. σώσαμε μερικά μύρια στο υπ ναυτιλίας και κάνουμε δουλεία.Αυτό όσοι είναι στα πράγματα το ξέρουν.Αλλά ενταξει το θέμα δεν ειναι οι εμπάθειες η συμπάθειες προς ένα πρόσωπο.Εδώ υπάρχει δομικό πρόβλημα στον τρόπο λειτουργίας του κράτους πολυ πριν το μνημόνιο.Αυτά πρέπει να δούμε.Τις αιτίες που μας πήγαν στο μνημονιο.

Και αυτό που μας έφερε ως εδώ είναι ότι κυβερνούσε η αριστερά .?!?!?!?!?!

Ας το πει κάποιος αυτό στην Αλέκα, θα της ξαναέρθει περίοδος … :lol::lol:

α και το λινκ που έλεγα …
http://www.inews.gr/200/i-gsee-skeftetai-apergia-diarkeias-apo-ti-deftera.htm

Aκριβώς αυτό που λέει το λινκ εννοώ.Θα φέρει λεφτά και ανάπτυξη η απεργία?Και τίποτα δεν θα γίνει και όλα θα πάνε πίσω.Δεν λέω να απαγορευτούν οι απεργίες αλλά εντάξει να βλέπουμε και κανα αποτέλεσμα.

Καλα σας λεει ρε,τι νοημα εχει να αντιδρατε,αφου στην τελικη σας εχουν γραμμενους εκει που ξερετε.
Keep calm and carry on.

Και τι ακριβώς προτείνει ο ΛΑ.Ο.Σ. για έξοδο από την κρίση?? Φαντάζομαι αφού διαφωνεί με τα μέτρα και θέλει να ξέρει αν είναι νόμιμα (τώρα ξαφνικά του ήρθε γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό ψήφιζε αβέρτα) τώρα στην βουλή δεν θα ψηφίσει…Μήπως, λέω μήπως, ο ΛΑ.Ο.Σ. είδε τα νούμερά του να πέφτουν λόγω συγκυβέρνησης και θέλει να κάνει ηρωική έξοδο μπας και σώσει τίποτα ??? Γιατί αν ισχύει αυτό είναι ακόμη πιο τραγικό κόμμα απ 'όσο φαίνεται…Όχι μόνο αυτός βέβαια…Δεν εξαιρώ και τους άλλους 2 μεγάλους ούτε την αριστερά η οποία και μόνο στην υποψία να βγει πρώτη τρομάζει…
Κατά τα άλλα R.I.P. Greece…

O Καρατζφύρερ είναι ο μεγαλύτερος κολοτούμπας πολιτικός που έχει περάσει από την Ελλάδα τα τελευταία ΠΟΛΛΑ χρόνια :P:P

Εντομεταξύ το τραγικό χτες: ο Καρατζαφύρερ που είναι κατά των ομοφυλόφιλων κλπ βγαίνει και λέει στοίχους Καβάφη … #-o#-o

Αναφορικά με τη στάση του ΛΑΟΣ, ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Γ.Καρατζαφέρης εξέφρασε και κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών την επιφύλαξή του για το νέο πακέτο των επώδυνων μέτρων.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι δεν προτίθεμαι να ‘υπογράψω’ μια σύμβαση εντός ελαχίστων ωρών, της οποίας το περιεχόμενο δεν με βρίσκει σύμφωνο» φέρεται να σημειώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό.

[U][B]«Δεν θα ψηφίσουμε εάν δεν έχουμε έγγραφες διαβεβαιώσεις για την νομιμότητα των μέτρων» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στο Mega o βουλευτής του ΛΑΟΣ Κ.Αϊβαλιώτης, παραπέμποντας στο αίτημα του προέδρου του ΛΑΟΣ για διαβεβαιώσεις από την Τράπεζα της Ελλάδας, το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.[/B][/U]

«Δεν ψηφίζω με το πιστόλι στον κρόταφο· διαφωνώ με πολλά από όσα προβλέπει το μνημόνιο» δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος.

Δηλαδή το θέμα τους είναι αν τα μέτρα που ζητάνε είναι νόμιμα !!! Τώρα για το αν εξαθλιώνουν κι άλλο τους Έλληνες (που τόσο αγαπάνε όπως λένε άλλωστε) δεν τους νοιάζει…Καλό !!!
Υ.Γ. : Άντε και μετά από Beatles πες και κάτι από Rolling Stones Καρατζαφύρερ…Πρέπει να τον πόνεσε που τα γκάλοπ τον δείχνουν πολύ πιο κάτω από ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ και Κουβέλη…

δεν ξερω αν εγιναν διαπραγματευσεις ουσιαστικες,δεν ξερω αν καποιος εκανε κατι καλο,αυτο παντως που πιστευω ειναι οτι αν εμενε ο γιωργακης πρωθυπουργος με μπενι εξωτερικων ανενοχλητοι μια χαρα θα περνουσαν ολα τα μετρα και το κοψιμο 13,14 μισθου…οι τυποι ηταν τελειως βλακεντιοι…

Το κόψιμο του 13ου και του 14ου μισθού, έγινε starstruck, απλά αλλάξαμε το όνομα. Το σημαντικό, δεν είναι το πόσες φορές τον χρόνο δίνει λεφτά ο εργοδότης στον εργαζόμενο, αλλά το πόσα βάζει κάθε φορά. Αυτή τη στιγμή, κόβωντας το 22% του βασικού μισθού, κόβουμε ουσιαστικά 3 μηνιάτικα από αυτούς τους 14 μισθούς. Δεν χάθηκε μόνο ο 13ος και ο 14ος μισθός, αλλά και ο 12ος…

Η Ε.Ε. και το ΔΝΤ αμφιβάλλω κι αν ζήτησε ποτέ το κόψιμο του 13ου και του 14ου μισθού. Αυτό που τους νοιάζει είναι το κόστος εργασίας, που είναι ανεξάρτητο του πλήθος των μισθών. Στα @@ τους κι αν όλοι είχαμε ημερομίσθια (200+μισθοί). Απλά τα δικά μας καμάρια στα κόμματα, κοροϊδεύουν τον κόσμο, λέγοντας πως είπαν βροντερό “όχι” σε κάτι που ουδέποτε τους ζητήθηκε.