Καλυτερος παικτης της μπαρτσελονα τα τελευταια τριαντα χρονια

Εβλεπα το αντιστοιχο πολλ που υπαρχει για την Μαντσεστερ και σκεφτηκα να κανω και ενα για την τεραστια μπαρτσα.προς αποφυγη παρεξηγησεων,εβαλα μονο παικτες που εχω ζησει ή που εχω μια γενικη εικονα των κατορθωματων τους μεσω βιντεο και αφιερωματων.

εγω θα απαντησω αργοτερα γιατι δεν εχω καταληξει ακομα.

μεχρι ποσους ψηφιζουμε?

δεν υπαρχει καποιο οριο.προτιμοτερο παντως θα ηταν μεχρι τρεις-τοσους ψηφισα κι εγω-.

ψηφισα puyol,messi,ronaldinho

τους περισσοτερους απο το πολλ δεν τους εχω ζησει ομως

puyol γιατι ειναι η ψυχη της barcelona,παντα αρχηγος και τοπ αμυντικος

messi γιατι ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο τα τελευταια χρονια και στα στατιστικα που ειδα, απο το 2004 που παιζει στην πρωτη ομαδα εχει 107 γκολ σε 161 εμφανισεις

ronaldinho γιατι οσο επαιζε στην barcelona ηταν μαγος της μπαλας,γιατι οι αλλοι που εχω δει ειναι ο ριβαλντο που κοπηκε στο νημα και ο τσαβι που προσωπικα δεν μ’αρεσει

απο βιασυνη εβαλα μεσι μαραντονα. τσαβι δαγκωτο!

Απο αυτους του πολ δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο καλύτερος όλων από αποψης ποιότητας ειναι ο Μαραντόνα. Αλλά στην Μπαρτσελόνα πέρασε και δεν ακούμπησε οπότε θα ήταν αδικο ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛ να παρει ψηφο.

Ο Ροναλντίνιο είχε μια απίστευτη τριετία στην Μπαρτσα, έκανε πραγματα και θαύματα αλλα δεν ειχε την απαιτουμενη διάρκεια για να πάρει ψηφο.

Ο Ριβάλντο στα χρόνια που έπαιξε στην Μπαρτσελόνα ήταν ο ηγέτης της και ότι καλύτερο είχε να επιδείξει αλλά δεν κατάφερε ποτε να την οδηγήσει σε έναν ευρωπαϊκό τίτλο και αυτό τον βαραίνει.

Ο Μέσι δεν μπορει να κριθεί από τωρα.

Γκουαρντιόλα, Όβερμαρς, Λουις Ενρίκε είναι κατωτεροι από τους υπόλοιπους.

Τσάβι και Πουγιόλ είναι και παικτάρες και σημαίες της Μπαρτσελόνα ΑΛΛΑ:

Η ψήφος μου θα πάει στον τεράστιο Χρίστο Στόιτσκοφ.

Ο Φιγκο λείπει αδικαιολογητα.

Ξεκολλα

puyol,messi,stoichkov…

βεβαια ο μεσσι μετα απο μια 5ετια θα θεωρειται με διαφορα ο κορυφαιος της παικτης ever…

α λειπει κι ο κροιφ που προσφερε π.χ ποιο πολλα απ τον μαραντονα…συγκρινουμε προσφορα στην ομαδα ετσι???

γιατι αλλιως καλυτεροι γενικα παικτες που περασαν ανετα ειναι μαραντονα,μεσσι,κροιφ…

ο κροιφ λειπει γιατι το πολλ ειναι για τα τελευταια τριαντα χρονια της ιστοριας της μπαρτσα.
ο φιγκο ισως θα μπορουσε να αντικαταστησει τοον ντιεγκο στο πολλ(βαση προσφορας στην ομαδα).
τον πεπε και τον λουις ενρικε τους εβαλα διοτι επαιξαν σημαντικο ρολο στην ιστορια της ομαδας και υπηρξαν και εκεινοι σημαιες της.
ο οβερμαρς ηταν μαζι με ριμπο και κλαιφερτ οι παικτες που με καναν αρχικα να υποστηριζω την μπαρτσα,οποτε ειναι προσωπικη αδυναμια.
παντως ψηφισα τσαβι,πουγιολ και ροναλντινιο,χωρις να εχω αποφασισει ποιος ειναι εν τελει ο αγαπημενος μου.

Πουγιόλ-Τζιοβάνι:):!:

Ο Κροιφ εφυγε το 1978. Το πολ μιλαει για τα τελευταια 30 χρονια.

που είναι ο ντε λα πένια? :stuck_out_tongue:

Zenden
Cocu
Frank/Ronald de Boer
Reizinger
Overmars

:D:D

Edit. Και Hesp!

Figo ρε! για παρτη του εγινα μπαρτσα, μετα ρεαλ και τωρα δεν γουσταρω καμια στην ισπανια :stuck_out_tongue:

Συγκινούμαι που έχεις overmars στο πολλ. Αγαπημένος μου παίκτης έβα. Καλύτερος ούτε με σφαίρες, αλλά την τσίμπησε την ψήφο του από μένα

Γιατί δεν είναι ο Ronald Koeman στη λίστα; Μάλλον γιατί αυτός ο παίχτης πάντα στην αφάνεια έμενε…

Σέντερ μπακ που έμεινε στην ιστορία τόσο για τις αμυντικές του ικανότητες (κρατούσε μόνος του τη καρδιά της άμυνας όντας το κεντρικό από τα 3 μπακ), όσο κυρίως για τις ασύλληπτες πάσες του που τροφοδοτούσαν με μπαλιές 40+ μέτρων τους Κρόιφ, Στόιτσκοφ κτλ, αλλά και για τα απίστευτα σουτ του. Με τη φανέλα της Μπάρτσα σκόραρε 102 γκολ σε 345 παιχνίδια, τα περισσότερα από εκτελέσεις φάουλ (!).

Rivaldo…δεν ξεχνιεται αυτος ο παικτης και το περασμα του απο τη μπαρτσα…

μεσσι γιατι ειναι απλα ο μεσσι
2ος ερχεται ο ροναλντινιο γιατι τα πραγματα που κανε ο ροναλντινιο στα καλα του μερικοι τα ονειρευονται
3ος και απορω ποθ δν υπαρχει στο πολλ ειναι ο ρομαριο… μαζι με στοιτσκογ απ τις αγαπημενες μου επιθεσεις της μπαρτσα

που ειναι ο κουμαν ρε κουιν??? χαρισε το πρωτο μας κυπελλο πρωταθλητριων με τη γκολαρα του!!! συν τα οσα αλλα ειχε βαλει και προσφερει.

ον τοπικ φυσικα στοιτσκοφ… τρομερη αντιληψη της μπαλας…

Ο Κούμαν θα μπορούσε να είναι αντί του Πουγιόλ. Γενικά, η πίκρα του αμυντικού είναι ότι πλύ δύσκολα θα μπορεί να ψηφιστεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής, εκτός κι αν είναι Μπεκενμπάουερ ή Μπαρέζι.

Πάμε στις υπόλοιπες επιλογές του poll:

  • Ο Μέσι είναι φαινόμενο, οι αριθμοί του και μόνο θα έφταναν για να τον καταστήσουν τον καλύτερο όλων. Αλλά κανείς μας δεν ξέρει τι θα έκανε χωρίς Τσάβι και Ινιέστα. Γενικά αυτή η Μπαρτσελόνα έχει δουλευτεί ως ομάδα από τις ακαδημίες μέχρι τώρα. Παίκτες που γνωρίζοντα μεταξύ τους μια δεκαετία σχεδόν. Δεν μπορώ να ψηφίσω ούτε Μέσι ούτε Τσάβι λοιπόν.

  • Ο Ροναλντίνιο υπήρξε φοβερός για μια τριετία όπως είπε ο Μάνσον, αλλά τα τελευταία δύο του χρόνια κατέστρεψαν την εικόνα του. Και γω τους παίκτες επιλέγω νατους βλέπω συνολικά.

  • Μαραντόνα στην Μπάρτσα δεν έχω δει. Μου αρκεί βέβαια ότι έπαιξε στην ομάδα ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

  • Γκουαρντιόλα και Λουίς Ενρίκε υπήρξαν παικταράδες και μορφές, ειδικά ο δεύτερος που έφτυσε τη Ρεάλ. Αλλά δεν είναι και οι καλύτεροι. Από τους πιο αγαπημένους σίγουρα.

  • Οβερμαρς λατρεία ήδη από Άρσεναλ, αλλά έπεσε σε κακή εποχή και ήταν και ένα-δυο κλικ κάτω σε απόδοση σε σχέση με την Αγγλία.

  • Ο Στόιτσκοφ υπήρξε επίσης παικτάρα, αλλά είχε και μια κακώς εννοούμενη αλητεία. Ποτέ δεν συνδέθηκα μαζί του.

  • Οπότε από το πολλ, μάλλον επιλέγω Ρίμπο, γιατί υπήρξε εμβληματική φυσιογνωμία της ομάδας, πήρε ντέρμπι μόνος και εν πάση περιπτώσει όταν στέλνεις την ομάδα σου μετά από άθλια χρονιά (για τα δεδομένα της) Τσάμπιονς Λιγκ με ΑΥΤΟ το γκολ στις καθυστερήσεις του τελευταίου αγώνα, ε αρκεί νομίζω.

Σημειώνω όμως ότι ο Φίγκο ήταν ίνδαλμά μου στο Λύκειο (μέχρι να γίνει προδότης) και ότι ο αγαπημένος μου όλων των εποχών είναι άνετα ο ΜΕΓΑΣ Ρομάριο.