Καλύτερες κυκλοφορίες 2011

Εκτός από το Diapsiquir - ANTI που ανέφερα [U]εδώ[/U] νομίζω πως κάπως έτσι έχουν τα πράγματα τελικά:

Kickback - Et Le Diable Rit Avec Nous

Μastodon - Τhe Hunter

Negative Plane - Stained Glass Revelations

Cloak Of Altering - The Night Comes Illuminated With Death

Smohalla - Resilience

Septicflesh - The Great Mass

Old Silver Key - Tales Of Wanderings

The Devil’s Blood - The Thousandfold Epicentre

Krux - He Who Sleeps Amongst the Stars

Limp Bizkit - Gold Cobra

Δε νομίζω να ξέχασα τίποτα ?

Αμφιταλαντευόμουν, δεν ήθελα να το πω με τις πρώτες ακροάσεις. Πια είμαι σίγουρος.

Socos δεύτερη σερί χρονιά πιάνει κορφή και κλειδώνουμε το θρεντ για φέτος. Δέος.

τυχαία σειρά

Light Bearer-Lapsus
Tom Waits-Bad As Me
Danger Mouse & Daniele Luppi-ROME
Kanye West & Jay Z-Watch The Throne
The Weeknd-House of Balloons
Alex Turner-Submarine OST
The Ocean-Anthropocentric

επιφυλάσσομαι για Socos που δεν έχω ακούσει ακόμα κ για sarabante που θέλω κ άλλο γιατί δεν είμαι συνηθισμένη στον ήχο τους αλλά μ’ άρεσαν, και με πόνο ψυχής δεν βάζω radiohead αλλά δεν μου έμεινε καθόλου το king of limbs. σίγουρα ξεχνάω 2-3 δίσκους
Midas Fall το 2011 έβγαλαν το Eleven, κλπ?

παντος μια απο τις καλυτερες ειναι και των mastodon [B]The Hunenter
[/B]…

οπ σορρυ hunter ηθελα να πω…

στις καλυτερες ισως η καλυτερη για μενα παει το καινουργιο των Riot-Immortal Soul!!
Aτοφιο ατσαλι και heavy metal οπως πρεπει να παιζετε!!!

Καμιά πληροφορία για το νέο Krux; Το ίντερνετ είναι ασυνήθιστα λακωνικό!

Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι krux αλλά στο last.fm ένας χρήστης γράφει

Krux III-He Who Sleeps Amongst the Starts". The CD version will be released at the end of November on the GMR label and the vinyl version will be released by High Roller Records. There are 7 songs on the album and the style is of course heavy but maybe a bit more straight forward this time, a bit more…metal. Standout tracks are the title track, the ultra heavy “Emily Payne”, the schizoid, heavy and bizarre “Hades Assembly” and the progressive 10 minuete opus "Prince Azaar and the invisible Pagoda

Μπες στο αντίστοιχο thread φίλε μου…http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=21388

Σας ευχαριστώ και τους δυο! Μου είχε διαφύγει το thread!

εσβησε οτι μουσικο κινειται και το 11. κλειδωστε.

Μπορεί να μου στείλει κάποιος πιεμ για Σόκος; Και για το φετινό αλλά και για τα πιο παλιά του που δεν τα βρίσκω πουθενά. Θενκς.

Λοιπόν, η κυκλοφορία που μέχρι στιγμής τα πήρε όλα κι έφυγε ήταν το Terra Tenebrosa, κοιτάει τα πάντα από ψηλά και δεν το κουνάει κανείς από κει.

Από κει και πέρα τα κουτσοβάζω ανά ιδίωμα χοντρικά γιατί δεν μπορώ να τα ιεραρχήσω και οι λίστες είναι βαρετές.

Στα σλατζ πρώτ’απόλα φυσικά, η κορυφή πιάστηκε απο το Rwake, πολύ κοντά το Black Cobra και το Tombs, το Sun of Nothing έπρεπε να ακουστεί περισσότερο και στα εξωτερικά γιατί έιναι δισκάρα ατέλειωτη, μια κατηγορία μόνο του όπως πάντα το Corrupted, μας γάμησε καλά και το νέο Fleshpress. Πολύ καλά και τα Ramessess (αλλά με απαράδεκτο ήχο) και Dark Castle. Καλά δισκάκια αλλά όχι τρομερά κάμποσα, ξεχωρίζουν το ΕΡ των Aldebaran και το Whitehorse, κάπως λίγο για τα δεδομένα τους το Crowbar, Απογοήτευση το Weedeater.
Δεν περιμένω άλλο δίσκο στο χώρο για φέτος, εκτός άμα γίνει η έκπληξη και προλάβουν να βγάλουν οι Eyehategod ή οι Samothrace, πάντως δεν έχω ακούσει καλά το Fistula.

Στα hardcores/metalcores/crustcores κλπ., τίναξε τη μπάνκα το Today is the Day, από κοντά τα Most Precious Blood και η συλλογή των Integrity, Sarabante μόνο δάκρυα. Λίγο πιο πίσω το Trap them, το New Lows φυσικά, το Ringworm, το All Pigs Must Die ήταν επίσης δυνατό, to Amebix δεν ξέρω άμα ανήκει πια εδώ αλλά ήταν συνολικά γαμάτο. Απογοητεύσεις εδώ πολλές δυστυχώς κι από αγαπημένες μπάντες, ας βάλουμε εδώ το Misfits που δεν ακούγεται ούτε με βασανιστήρια, το Earth Crisis που πήγε να με πάρει ο ύπνος, oi Morne κατάντησαν ποστμέταλ β’ εθνικής, ενώ η κατρακύλα λέγεται Sick of it All.
Περιμένω το Kickback.

Doom με άρωμα πασόκ, οι γυναίκες πρωταγωνιστούν εδώ, Blood Ceremony και SubRosa με πήραν τα ζουμιά, μόνο κλάμα χαράς γενικά. Το Devil’s Blood καααλό φαίνεται ως τώρα, Wounded Kings ισοπέδωσε, ισχύς και σε Murkrat, το Witch Mountain το’θελα καλύτερο, όπως και το Universe217. Aπό και και πέρα, μόνο κλάμα στο Pentagram, ομορφιά το Uncle Acid and the Deadbeats, το ΥΟΒ ήταν κατώτερο από το προηγούμενο αλλά έχει μέσα “Adrift in the Ocean” και μας φτάνει, δυνατό το Gates of Slumber.
Περιμένω Lord Vicar εδώ (λήκαρε σήμερα btw).

Της γαμιόλας από grindcore φέτο, το σπλιτ Agoraphobic Nosebleed με Despise You ήταν εξωπραγματικά καλό, ενώ ο χρόνος λύγισε για 12 λεπτά που διαρκεί το νέο Gridlink. Ισχύς επίσης σε Total Fucking Destruction, Wormrot, και το EP των Dephosphorus. Δεν πρόλαβα να ακούσω καλά το Defeatist και διαλύσανε, fuck, ενώ το Rotten Sound δεν έχω αξιωθεί να το ακούσω σοβαρά, μόνο στα πεταχτά. Το Brutal Truth μια μετριότητα, αποζημίωσε όμως το Sulaco σε πιο math καταστάσεις.

Στα Death/black metals δεν άκουσα πολλά πράματα φέτο, το Wolves in the Throne Room ήταν γαμάτο, το Craft επίσης, όπως και το Hat. Mitochondrion και Immolation από ντεθς σάρωσαν. Autopsy αξιόμαχοι, Disma επίσης, γελάει ο κόσμος με Morbid Angel, στεναχώρια το Anaal Nathrakh, βαρεμάρα το Burzum.

Από κει και πέρα διάσπαρτα κάμποσα πράματα, το ΕΡ Big Business ήταν ωραίο, ο δίσκος της Cheslea Wolfe, το Death Grips, το Atari Teenage Riot οπωσδήποτε, καλούτσικο το Earth.
Απογοητεύσεις το Grails σίγουρα, τα 2 Boris που άκουσα με εκνεύρισαν, to lulu προσπάθησα δυο φορές να το ακούσω και δεν τα κατάφερα, χάλια μαύρα επίσης το Skinny Puppy.

Αυτά.

[B]MOONSORROW - [B]Varjoina Kuljemme…
[B]RAVENCULT - [B]Morbid Blood
[B]PRIMORDIAL - [B]Redemption…
[B]WOLVES IN THE THRONE ROOM - [B]Celestial Lineage
[B]UNCLE ACID AND THE DEADBEATS - [B]Bloodlust
[B]INSOMNIUM - [B]One For Sorrow[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]

Για τους πρώτους αμφιβάλω: μια χαρά ήταν ο δίσκος τους - [I]χωρίς να’ναι δα κι αριστούργημα[/I]- και πορωτικό ήταν!
Για τους Μορν δεν έχω γνώμη (οι…ποιοι?)
Για τα περί κατρακύλας Sick of it All: εδώ θέλουμε σαπούνι#-o! Καταρχάς ο Κολερ το είπε ήθελε να είναι περισσότερο metalized ο νέος δίσκος ([I]για το “Based on True Story” δεν λέμε?[/I]) και διαφοροποιημένος από τα τιτανοτεράστια Scratch the Surface & Death to Tyrants…Mόνη αλήθεια, πως θέλει αρκετές ακροάσεις για να αγαπηθεί κ κατανοηθεί.

Για τους τελευταίους: [B]Συμφωνούμε! Και εγωωωωω[/B] :D:p

Oι Morne είναι το crust σχήμα που συμμετέχει ο Jeff Howard των Disrupt/Grief, μέχρι τώρα γαμούσαν τσεκαρέ τους, το φετινό ήταν απογοήτευση όμως.

Μαν, το Earth Crisis είνα κατάντια, αδυνατώ να πιστέψω πόσο νερόβραστο είναι, αυτή η μπάντα έχει βγάλει ένα “Gomorrah Season Ends” απίστευτα πράματα.

Για Sick of it All αυτό που λες βγήκε πέρσι, φέτος είχαν ανακοινώσει ένα δίσκο με τίτλο “XX Nonstop” με επανηχογραφήσεις κλασικών κομματιών, δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, άκουσα δύο επανεκτελέσεις και ήταν θλίψη, και όπως λέει ένας τύπος σε ξένο φόρουμ:

I’m starting to actually think every band who even think of:

1. Playing a “classic” album in its entirety live
  2. Re-record “classic” material “the way it was meant to sound”
  3. Playing a “last ever show”. Then another one. Then another one.

…should fuck off and die like the sad old idea-less, boring cunts they are. It’s just getting absolutely ridiculous.

αυτά μέχρι τώρα

[B]Lo-Pan - Salvador
Spirits Of The Dead - The Great God Pan
Monkey3 - Beyond The Black Sky
Bong - Beyond Ancient Space
Voyager - Hypersleep
Lento - Icon
Οresund Space Collective - Dead Man In Space
Earth - Angels of Darkness, Demons of Light I
Six Organs of Admittance - Asleep on the Floodplain
Aethenor - En Form for Bla[/B]

Γενικά προς τύχοντες χαρντκορ πιτσιρικάδες, στα καλύτερα της χρονιάς ανήκει κι αυτό:

[B]Censored Sound - Shadows (2011)[/B]

Πρωτο ολοκληρωμενο αλμπουμ για την μπαντα μεσα σε 10 χρονια. 15 κομματια ή αλλιως 35 λεπτα ασαλιωτου old school positive hardcore

Υπαρχει και modern negative hardcore?

πολλοί θα σου λεγαν ναι, εγω δε τον χρησιμοποίω τον όρο αυτόν.

positive ομως τον χρησιμοποίω:)