Καλύτερες κυκλοφορίες 2011

Γω απορω γιατι δεν το χεις κανει ακομα. Υπ οψη, σημερα ειδα πως εκλεισαν στο Party San :!: κοινως, το υπερκουλο ονομα για ενα φεστιβαλ που ειδικευεται στον death / black ηχο.

Edit: Στις ευχαριστες εκπληξεις μπαινει και το νεο Blut Aus Nord, αν κι ειναι νωρις ακομη. Απειρως καλυτερο σε σχεση με το προηγουμενο. To Archives γραφει παπατζες παντως, o Vindsval εχει αναλαβει τα παντα μονος αυτη τη φορα.

απλά αυτή τη περιόδο δεν είμαι σε ροκ ν ρολ μουντ τόσο… θα επανέλθω όμως!

Πολύ ψηλά:

Massive Attack vs Burial - Four Walls/Paradise Circus
Dakota Suite & Emanuele Errante - The North Green Down
CunninLynguists - Oneirology
Terra Tenebrosa - The Tunnels

και τερα τενεμπροζα ακουσα απο φετινα, αλλα δε μου κανει πολυ κλικ:oops: Ισως να πρεπει να το ξανατσεκαρω, ίσως να μην ειναι το καπ οφ τι μου.

Χαχα να τσεκάρεις ρε γιατί είσαι ο μόνος που δεν τον έχει αναφέρει ακόμα το δίσκο :stuck_out_tongue:

επαναλαμβανω οτι δε τον εχω ακουσει πολυ, αλλα εχω την αμυδρη εντυπωση, οτι τα οργανα ηταν καπως θαμμενα στο αποκοσμο χαος που ψιλοπαρουσιαζε ο δισκος. Τωρα δε ξερω:s Προς το παρον βαριεμαι να το ακουσω, κι ενεδωσα στο EP circle takes the square

Αυτό ισχύει, αλλά έγινε και σκόπιμα απο τη μπάντα για να βγεί το συγκεκριμένο αίσθημα που ήθελαν να περάσουν

Ναι ακριβως, το καταλαβαινω αυτο, αλλα δε μου κεντριζει και πολυ το ενδιαφερον σα σκεπτικο και τελικα σαν αποτελεσμα, γι αυτο και δε με πορωσε ο δισκος

Δάκρυσα και χαμογέλασα [I](πλατιά- πολύ πλατιά ίσαμε ως τ’ αυτιά λέμεεε)[/I]με το ποστ σου… :bow2::bow:
[B]ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ worst enemy ! ΤΕΛΟΣ[/B][I]:respect:
(βέβαια, θα πρόσθετα κι άλλα εγχώριες μπάντες αλλά δεν θέλω να το χαλάσω εδώ…)[/I]

positive hXc ναι υπάρχει. Εγχώριο σχήμα; Μα ποιοι άλλοι από τους θεούς [B]MY TURN[/B]???

Παίζει ασταμάτητα τις 2 τελευταίες μέρες.

-Destruction - Day Of Reckoning
-While Heaven Wept - Fear Of Infinity
-Primordial - Redempion At The Puritan’s Hand
-Dream Theater - A Dramatic Turn Of Events
-Stratovarius - Elysium
…οι επιλογές είναι από τα cd που έχω αγοράσει, οπότε θα ολοκληρωθεί με το τέλος του χρόνου
:):!:

Kαλα χαλαρωσε…
Προτεινουν δυο - τρια ατομα που ξερουν μπαλα εδω στο ροκιν καποια πραγματα και οι υπολοιποι τα ακολουθανε λες και ο κοσμος ειναι μονο αυτα…

NAI!!!

+Machine Head - Unto The Locust
:):!:

[SPOILER]
[B]hammers of misfortune-17th street[/B]
τι να ναι αραγε μουσικη?χμ.μαλλον αυτο που κανουν οι hom.διαφορετικο και πιο σκληρο απο τον προκατοχο του,αλλα ρε γαμωτο πως καταφερνουν παντα μα παντα να γραφουν τετοιες μελωδιαρες?η φωνη σχιζει ενω το the day that city died ειναι ενα σαουντρακ για βολτες σε αστικα τοπια.το ταξιδι συνεχιζεται.για που?who cares.
[I]This wreck will sail again
Going somewhere, going somewhere [/I][/SPOILER]

[SPOILER]
ο δισκος που τον ακουω απο τοτε που βγηκε.mouth of judas καταθεση ΨΥΧΗΣ,το τελος καλεσμα σε μαχη.-
[/SPOILER]

[SPOILER]
ειχα πει πως αν καταφερναν και ξεπερνουσαν το προηγουμενο,θα περιλουζομουν με βενζινη:p
δεν τα καταφεραν.αλλα οσο εχουν αυτη ΤΗΝ ΦΩΝΗ πισω απο τα μικροφωνα δεν χρειαζεται τιποτα αλλο.england,<3
[/SPOILER]

[SPOILER]
οι μαστοντον εγιναν τρεντουλα και γραφουν χιταρες.καποιους τους ξενισε,ολοι εμεις οι αλλοι χορευουμε ουρλιαζοντας

[I]Oh oh, oh oh
Oh oh, oh oh oh
It’s just the curl of the burl
It’s just the curl of the buuuuuuuuurl[/I] [/SPOILER]

[SPOILER]
εσκασε απο το πουθενα και επαθα πλακαρα.προγκ μεταλ δισκαρος,απιστευτα φωνητικα,χαμος γενικα.θενξ αυτον που ανοιξε το θρεντ και ξεστραβωθηκα[/SPOILER]

αυτο ηταν το ευκολο.μετα για να συμπληρωσω δεκαδα δεν ξερω τι να βαλω.υπαρχουν αρκετες αξιολογες κυκλοφοριες.αν βγαλω ακρη θα επανελθω.αν οχι κλαιν θα μεινω με τοπ 5!

DECIBEL TOP 40 of 2011

1. Tombs - Path of Totality
  2. Opeth- Heritage
  3. Mastodon - The Hunter
  4. In Solitude - The World. The Flesh. The Devil.
  5. Brutal Truth- End Time
  6. Hate Eternal - Phoenix Amongst the Ashes
  7. YOB - Atma
  8. 40 Watt Sun - The Inside Room
  9. Inquisition - Ominous Doctrines of the Perpetual…
  10. Junius - Reports From The Threshold of Death
  11. Graveyard - Hisingen Blues
  12. Primordial - Redemption at the Puritan’s Hand
  13. Exhumed - All Guts, No glory
  14. False - False
  15. Autopsy - Macabre Eternal
  16. Revocation - Chaos of Forms
  17. Trap Them - Darker Handcraft
  18. Obscura - Omnivium
  19. Drugs of Faith - Corroded
  20. Subrosa - No Help for the Mighty Ones
  21. Ulcerate - The Destroyers of All
  22. Fucked Up - David Comes to Life
  23. Atriarch - Forever the End
  24. Disma - Towards the Megalith
  25. Moab - Ab Ovo
  26. Gridlink - Orphan
  27. Skeletonwitch - Forever Abomination
  28. Vallenfyre - A Fragile King
  29. Crowbar - Sever the Wicked Hand
  30. Mournful Congregation - The Book of Kings
  31. Machine Head - Unto the Locust
  32. ABSU - Abzu
  33. Negative Plane - Stained Glass Revelations
  34. Origin - Entity
  35. Darkest Era - The Last Caress of Light
  36. Deafheaven - Roads to Judah
  37. Hammers of Misfortune - 17th Street
  38. Krallice - Diotima
  39. Rwake - Rest
  40. Graf Orlock - Doom Box

Η λιστα του pitchfork (για το metal) φαινεται πολυ καλυτερη.

Όχι και παραπάνω οι Opeth από Mastodon. Μόνο 33 το Negative Plane ? Και το Hate Eternal ήταν όντως τόσο καλό για 6 ενώ απ’το 2ο τους και μετά το χάσαν και παίζαν άψυχα ? Atlas Moth ήταν ικανοποιητικό αλλά τίποτα σπουδαίο. Και BAN σίγουρα όχι πρώτoi που βάλε το pitchfork, αλλά αφού δεν είχαμε DSO φέτος μάλλόν γι’αυτο τα επέλεξαν…

Το έχει ακούσει κανείς αυτό?
Είναι στα χνάρια του καταπληκτικού [B]“Martyrdom…”[/B]?

Είπα εγώ γι’ αυτό στο alternative thread και οσονούπω ρηβγιου στην κεντρική.

Συνοπτικά, έχει διαφορές στον ήχο του σε σχέση με το Martyrdom. Λιγότερο “post” περισσότερο “katatonia” υπό μία έννοια. Πολύ όμορφο, αλλά και ταυτόχρονα πολύ ομοιόμορφο. Εγώ στηρίζω πάντως.

Καλύτερο κομμάτι [I]αυτό[/I]