Πιο χαρακτηριστική φωνή

Aπό αυτές είναι μακράν του Corgan. Και μετά του Ozzy. Ακούγοντας ένα τραγούδι των Smashing Pumpkins ή των Sabbath, το οποίο δεν ξέρεις δεν πρόκειται ποτέ να πεις: “Ποιοί είναι αυτοί;” Θα το καταλάβεις αμέσως από την φωνή. Επίσης Μarilyn Manson και Ramone.

Αν ακούσειις Plant και Wolf μπορεί να μπερδευτείς. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει χαρακτηριστική φώνη ο Plant. τεσπα…

jimi hendrix

:bow2: :bow2: :respect: :respect: :bow: :bow: =D> =D> :metal: :band:

Βασικά, νομίζω πως με τoν όρο “χαρακτηριστική” εννοούμe ακριβώς αυτό που έχει θέσει ως βάση ο manson21.

Bob Dylan για μενα … Απο χιλιομετρα τον καταλαβαινεις…8)

ειναι μεσα στο πολλ,γιατι δεν τον ειδα

Οχι, για αυτο μετα ψηφισα Janis… :slight_smile:

αα,οκ

Γιατί, τι έχει η Μπέλλου? Το Thread δεν διευκρινίζει για τι είδος μουσικής μιλάμε και αν είναι να εξισώνουμε την Μπέλλου με την… Μπεζαντάκου και τα ρεμπέτικα με τα σκυλλάδικα τότε εγώ είμαι ο Tony Iommi…

Η Μπέλλου, όταν της έδωσε ο Σαββόπουλος το “Μ’αεροπλάνα και βαπόρια”, του είπε “Α ρε Διονύση, με έβαλες να τραγουδήσω ροκ” :smiley:

Andreas Bergh ρε !

Στην Μπέλου πως φτάσατε ?? :-s #-o [-X [-X

Μου ήρθε και την έβαλα, και κάτι κολλημένα μυαλά σκάλωσαν :-s #-o [-X [-X

pop ειχε πει!οχι rock!

όλοι όσοι αναφέρονται στο πολλ,νομίζω έχουν χαρακτηριστικές φωνές.
Η Janis Joplin, ας πουμε, ξεχωρίζει απο μιλια μακριά…έστελνε τη φωνή της στο θεό. (cry baby…κτλ)
Του Ozzy δε μου αρέσει η φωνη του, αλλά δε παυει να είναι και αυτή χαρακτηριστική.
Λογω συμπάθειας, θα ψηφισω Dio:) Είναι φωνάρα ο ανθρωπος.

Dio μακραν!!!Ειναι Θεος!!!Το λεει κ το ονομα του:D

εεε τι ειναι αυτα που λες…???

κι ο coverdale???

Έλα ντε! Είπα πως είναι λίγο ξέμπαρκη και μήπως είναι και το πολ λίγο (ως τραγικά) γενικό και αμέσως έγινα “κολλημένο μυαλό”. Δεν θέλουν και πολύ να σε χαρακτηρίσουν. Τέλος πάντως. Προσθέτω την Αλίκη Βουγιουκλάκη που στη “γατούλα” δεν την μπερδεύεις ποτέ. #-o

Αν το είπες με τέτοια λογική sorry. Απλώς, τυχαίνει να ακούω κια ρεμπέτικα και ένα πράγμα που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι να βλέπω να τα εξομοιώνουν με… σκυλλάδικα. [-X

Ε όχι βέβαια. Θα πρέπει να είμαι εμπαθής και άσχετος για να βάζω την ποιοτική ελληνική μουσική στο ίδιο καζάνι με τα σκυλιά. Εγώ απλά είπα να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι επειδή το πολ είναι πολύ γενικό. Τέλος πάντων peace. Αν δεν έχει προστεθεί η εκπληκτική (και χαρακτηριστική) φωνή του Κing Diamond την αναφέρω

David Draiman-Disturbed
Myles Kennedy-Alter Bridge,Mayfield four
Corey-Slipknot,Stone sour