Πιο χαρακτηριστική φωνή

εγω ψήφισα τον Οζζυ, αλλα Σμιθ και Κοργκαν ειναι πολυ αναγνωρίσιμες φώνες επισης. Και ο γερο Ντιο επισης.

Και εγώ Ozzy ψήφισα επειδή έχει πολύ ιδιαίτερη φωνή.Επίσης άλλοι που θεωρώ ότι έχουν χαρακτηριστικότατη φωνή είναι Tate,Dickinson και Brian Jonhson

Lemmy ?

Dio εννοείται ψήφισα αλλά βάζω 2η την joplin , 3ο τον Smith

ωχ ρε!! πού είναι ο Halford???

βασικα σε τετοιου ειδους πολλ δεν πρεπει να μπαινουν επιλογες…απλα να τιθεται η ερωτηση…γιατι πολλες φορες οι απαντησεις που μπουρεις να δωσεις κυμαινονται γυρω απτα γουστα του πολλοποιητη…

L E M M Y::metal::!:

Του Ozzy 101%!

Λόγω προσωπικών αλλά και αντικειμενικών λόγων, ψήφισα τον μέγιστο Ronnie James Dio. Δεν νιώθω άξιος για να μιλήσω περαιτέρω για τον Θεό των φωνητικών.

Hansi Kurch φυσικα οπου και να εχει κανει guest vocals κανει μπαμ δεν ειναι τυχαιο που οι κιθαρες ακολουθουν την φωνη του κ οχι το αντιθετο τις περισσοτερες φορες οτι κ να λεμε ειναι λιγο γι αυτον τον βαρδο που δεν τραγουδαει απλα αλλα σου σουβλιζει την καρδια με την βραχναδα του και ταυτοχρονα σου χαιδευει τα αφτια με τις μελωδιες του με τρελες αλλαγες συναισθηματων σε πολλυ μικρο χρονικο διαστημα τα λογια περιτευουν οταν ο μεγιστος τραγουδα:wink:8)

Bob Dylan!Εφόσον φυσικά μιλάμε για χαρακτηριστικές φωνές κ όχι για καλλίφωνους!

vsk ap tis xaraktiristikoteres fwnes einai o vocalist twn Depeche Mode kai o Molko twn Placebo … i think

Janis Joplin

Ρε η Grace slick ειχε μηδεν πριν την ψηφισω…8O…da fuck dude

Αφου μιλαμε για χαρακτηριστικη φωνη θα πω του Brian Johnson, καλυτερη ολων θεωρω του DIO, αλλα λεμε για πιο χαρακτηριστικη… Επισης πολυ χαρακτηριστικη του Lemmy και του James Hetfield.

Ozzy σίγουρα :stuck_out_tongue: κανείς άλλος δε τραγουδάει όπως αυτός!

jim morrison…Ολες ομως σχεδον οι φωνες ειναι χαρακτηριστικες…Ποιος δεν καταλαβαινει κατευθειαν τον τζονσον η τον ντιο,οζζυ…

Επίσης χαρακτηριστική φωνή έχει ο James των Starsailor.

Δύσκολο poll. Βασικά πολλοί είναι οι τραγουδιστές που έχουν χαρακτηριστική φωνή. Μερικοί που μου έρχονται τώρα στο μυαλό είναι οι: Ozzy, Brian Johnson, Kurt Cobain, Billy Corgan, Eddie Vedder, Layne Staley, Bruce Dickinson, Axl Rose, Zack de la Rocha, Dexter Holland, Blackie Lawless, Matthew Bellamy, Lenny Kravitz. Δεν μπορώ να διαλέξω ποιος έχει πιο χαρακτηριστική :stuck_out_tongue:

ο Lemmy ρε σεις !!! γιατί δν είναι μέσα στις υποψηφιότητες ;;; είναι πανεύκολο να τον καταλάβει κανείς , και ας ξεχάσουμε τους Motorhead . ακούστε Hawkwind ακόμη και στα backing vocals μπορείς να τον καταλάβεις …
δεύτερη χαρακτηρισιτκότατη φωνή είναι ο μπλουζάς Johnny Winter . ο τύπος είναι απίστευτος . δν έχω συναντήσει (μέχρι τώρα) φωνή σαν τη δικιά του !
ακούστε και καταλάβετε : http://www.youtube.com/watch?v=JLh4NqguMy4

αλλά για να είμαι μέσα στο κλίμα του πολ βάζω Ronnie James Dio . ποίος θα φανταζόταν τη φωνή του σε μπλουζ ροκ ;;
(http://www.youtube.com/watch?v=4vx_04dyXgo)

ναι παιδιά είναι αλήθεια !

φιλάκια ρουφηχτά !!:stuck_out_tongue:

Κι εγώ ψηφάω Dio απ’ τους υποψήφιους, αν και για μένα πολύ χαρακτηριστική φωνή έχει και ο Petrozza των Kreator.