Πιο χαρακτηριστική φωνή

βασικα οι πιο χαρακτηριστικες φωνες εχουν να κανουν με το τι ακουει ο καθενας.
για μενα οι πιο χαρακτηριστικες φωνες ειναι:
bruce dickinson,kai hansen,hansi kursch,dave mustaine.
αυτοι οι τυποι αναγνωριζονατι ακομα κι οταν ψιθυριζουν imo.
αν πρεπει να διαλεξω αναγκαστικα απο τις επιλογες νομιζω
οτι ο πιο χαρακτηριστικος ειναι ο κοντος θεος R.J.Dio!:wink:

η ποιο χαρακτηριστικη φωνη ειναι του ozzy και συναμα απ τις χειροτερες…

ψηφισα ozzy αλλα για μενα η πιο χαρακτηριστικη φωνη ειναι του axl κ του hetfield

Ωραιος - κι εγω προσκυνω. Χαρακτηριστικοτατη χροια. Αλλα εισαι φαουλ για DΒ. Λιωνω με τα καθαρα στο Spiritual Βλακ Dimensions. Ειναι λες και μου μιλαει μια ανωτερη δυναμη (δεν υπαρχει!)

Αυτο που θα ελεγα χαρακτηριστικη χροια ειναι απο τους συγχρονους ο Drainman (Disturbed). Exει φτιαξει δικο του στυλακι καθαρα, και μ’ αυτα τα “γουα-κα-κα-κα” μερη :lol: τον αναγνωριζεις απο μιλια μακρια.

Απο παλιους θα ελεγα τον Dio και τους Μερκιουρι, Λινοτ.

Αλλα αναμφιβολα ο ορισμος της χαρακτηριστικης φωνης ειναι ενας

[SIZE=5]ΜIKE PATTON!![/SIZE]Κι επειδη αν δεν λαθευω αναφερεται μετα απο 16 σελιδες, ενα :lock: επιτοπου δε θα εβλαπτε._

Brian Molko…μια απο τις πιο χαρακτηριστικες φωνες…

Από τις επιλογές θα πω Ozzy. Αν και για μένα είναι και Dickinson, Hetfield, Kurch, Barlow, Akerfeldt.

Όπ τώρα μόλις το πρόσεξα. #-o

Γενικά το μόνο καλό που έχουν οι Dimmu για μένα είναι τα φωνητικά του Simen! (κι εγώ έχω ψευδαισθήσεις ότι οποτε τραγουδάει μου μιλάει μια ανώτερη δύναμη :D)! Αλλά λόγω του αμπαλου του Shagrath μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, οπότε τι να το κάνεις; [-X Θέλουμε δίσκους με το Θεό να τραγουδάει τα πάντα ρε!

Γι αυτό λέω να ασχοληθεί με κάτι πιο σημαντικό και όχι απλώς να βγάζει φράγκα με τους Borgir :wink: (όχι ότι θα το κάνει, δεν είναι χαζός, αλλα λέμε τώρα :()

Τώρα επειδή είμαι στραβόξυλο :stuck_out_tongue: να πω, στον Καιάδα τώρα και ο βλάκας ο Drainman και οι Disturbed! :twisted: Αμάν πια ρε σεις, έχετε τρελαθεί όλοι μ’ αυτούς τους πουθενάδες! [-X

Respect για τον Patton. Αν όχι η πιο χαρακτηριστική φωνή, σίγουρα η πιο πολυδιάστατη (και με μεγάλη διαφορά απ’ τον δεύτερο). :yes:

:thumbup: :bow2:
Επισης χαρακτηριστικη ειναι και του μοναδικου, υπερτατου θεου… …LEMMY!!!

[SIZE=“4”]DIO![/SIZE] :bow2:

Οzzy φυσικα…Μπορει να μην ειναι ο αγαπημενος μου αλλα η φωνη του κανει μπαμ!

Ozzy για μενα αλλα και ο Dio εχει πολυ χαρακτηριστικη φωνη

Jon Oliva…

Oliva
Dio
Halford
Dylan
Lynott
Udo
LEMMY
Hetfield
Mustaine
GEDDY
Tate

Ε λογικά Ozzy…

τωρα ολες οσες υπαρχουν στο πολλ αλλα και πολλες αλλες αναγνωριζονται ευκολα και ειναι φυσικο αφου ο καθενας εχει το προσωπικο του στυλ.με δυσκολια θα πω οζζυ

janis,morrison,ozzy,bruce,ασιμος,plant,bon scott,mercury,johnson…:stuck_out_tongue:

Dio απο μενα και κλασσικα πιστευω και ο Bruce Dickinson αλλα ενας με χαρακτηρηστικη φωνη που αναδυεται στις μερες μας ειναι ο Dreiman πιστευω με τα ψυχεδελικα του.(Disturbed)

[CENTER][/CENTER]

DIO…αν υπήρχε θα ψήφιζα barlow…λέεεεμε τώρα…8)

Αυτές τις μέρες προσκυνώ Robert Lowe…τον μαυρονυχάκια των Θεών Candlemass+Solitude Aeturnus:!: