βασικα το Eruption.
Tokio Hotel - Durch Den Monsun
πες μου οτι το ειπες για αστειο…σε ικετευω
ε μα τί, ο Tom Kaulitz τον έχει τον Chris Oliva για πλάκα τι να λέμε…
:p:p:p:lol:
CRISS* :oops:
και να δείς που το χα βάλει με 2 s στην αρχή και το άλλαξα μετα…[-X
όλο τέτοιες μαλακίες κάνω και στην εξεταστική και χάνω τσάμπα βαθμούς…:roll:
βασικα το λαθος ειναι πιο πολυ στο οτι εβαλες h.
Καλυτερο solo για μενα ειναι αυτο που ταιριαζει αρμονικα με το υπολοιπο κομματι και οχι ενα τεχνικο και τρελα γρηγορο αηχο πραμα.
ωχ…ειπε τον CRISS τρελα γρηγορο και αηχο…
το συγκροτημα(?) που προανεφερες…και οι κιθαρες(?) του συγκεκρημενα…δεν θα φτασουν ΠΟΤΕ το 1/100000000 κιθαριστων οπως ο CRISS OLIVA,ο EDDIE VAN HALEN,o JOHN PETRUCCI κτλπ…και αν οι προαναφερθεντες και τα σολα τους που εχουν κανει γενιες ολοκληρες να ασχοληθουν με την ΜΟΥΣΙΚΗ ειναι για σενα αηχα.τοτε προτεινω να βγεις απο αυτο το φορουμ.και να παρακολουθησεις καποιον ειδικο…και το να μιλας για “αηχο πραμα” ενω 1 ποστ πριν εχεις αναφερει τους τοκιο μασελ ειναι ατοπο…
και επειδη ειμαι εξω φρενων τωρα…αναγκαστηκα και εκατσα και ακουσα αυτη τη μαλακια(σορρυ κ ολα) που ειπες και πιθανον να εχω παθει καποια βλαβη…μπορεις να μου πεις ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…[SIZE=“6”]ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΛΟ?[/SIZE] γιατι το μονο που βλεπω εγω ειναι 3-4 αρσενικα στα χαρτια ατομα που παιζουν το ιδιο πραμα απτην αρχη μεχρι το τελος και απλα η μια απο αυτες ζοριζεται σε κατι νερα απο εφφε
οντως και γω εχασα τρια λεπτα απο τη ζωη μου για να το ακουσω αλλα δεν βρηκα σολο…
μόλις πέσατε όλοι θύμα της διαβολικά στημένης παγίδας του Tojara… σας ανάγκασε να ακούσετε tokio hotel :har:
:lol2:
ΘΕΙΚΟ!!!:lol::lol::lol:
hahaha εγω μια πλακα εκανα και πεσαν να με φανε το πρωτο ποστ με τους τοκιο χοτελ ηταν καθαρα γελοιο το επομενο ποστ δεν ειχε καμια σχεση με το πρωτο δεν ενοουσα τους τοκιο χοτελ #-o αλλα γενικα :lol::lol:
On topic
Καλυτερο σολο live stairway to heaven
10:00 μεχρι τελους. οριζει την σολο-ροκια με μετρο και λιτοτητα.
Pink Floyd - Comfortably Numb πόσο πιο πολύ συναίσθημα να βάλεις σε ένα (ή μάλλον σε 2 ) solo???
November Rain - GnR
The chase is better than the catch
(και τις 3 φορές που χτυπάει ο Fast Eddie,απλά ,μελωδικά , full rock’n’roll)
http://www.youtube.com/watch?v=buElOjx2T7w
Cream - Deserted Cities of the Heart
Socrates - It’s a disgusting world
αν δεν το εχω ξαναπει…οριστε.
αν το εχω ξαναπει…οριστε!
Ρισπεκτ ΤΕΡΑΣΤΙΟ στο Τσεϊς ιζ μπετερ δαν δε κατς!