Whole Lotta Love -Jimmy Page (Led Zeppelin)
Black Magic Woman - Carlos Santana
ΖΗΛΕΥΩ! (τα κατάφερες…) Ωραία θα είναι να σκέφτεσαι ότι παίζεις Slash…
Eκτός από το paradise city και το child in time εμένα μου αρέσει και το solo του sweet child o’ mine… και γενικά μπορώ να πω ότι μου αρέσουν όλα τα solo του slash…
Αχ! Πες τα! Αν και μάλλον φαίνεται κι από τις εικόνες ότι συμφωνούμε!! Σπάνια ακούς τέτοια κιθάρα: έκφραση+τεχνική -γιατί τεχνική βρίσκεις σε πολλούς (χωρίς να λείπει από το Slashaki…)
θα πεσει κεραυνος θα ερθει καταιγιδα…
[quote=“bluezlick”]
θα πεσει κεραυνος θα ερθει καταιγιδα…[/quote]
tora malista borei na vgei alithinos o Bayley sto Virtual kai “Maybe Lightning Strikes Twice”…
agapimeno solo tha po stargazer,sweet child o’ mine,catch the rainbow,kai summer’s rain(savatage).genika ola ta solo tou criss itan k…la., athanate criss!!!
tora malista borei na vgei alithinos o Bayley sto Virtual kai “Maybe Lightning Strikes Twice”…[/quote]
Slashaki :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: Μπορεί να πέσει στη snakepit που έφτιαξε, μπας και γλιτώσουμε;;; Plz!!!
σημερα μετα απο καιρο ακουσα το Tribute (Rhoads)
τα σολιδια που ριχνει το ατομο στο Mr Crowley ειναι…
That’s true! Ante na milame gia alithina kitharonia!
Parempiptwntos kai se ayto to album ekanan tin athliothta na epanhxografhsoun ta bass+drums parts??
Eruption (Van Halen)
Sweet Child O’ Mine (Slash)
Επίσης μου αρέσει το σολο του Μurray στο Νumber of the Beast.
[quote=“Lena_MDM”]
Eκτός από το paradise city και το child in time εμένα μου αρέσει και το solo του sweet child o’ mine… και γενικά μπορώ να πω ότι μου αρέσουν όλα τα solo του slash…[/quote]
Αχ! Πες τα! Αν και μάλλον φαίνεται κι από τις εικόνες ότι συμφωνούμε!! Σπάνια ακούς τέτοια κιθάρα: έκφραση+τεχνική -γιατί τεχνική βρίσκεις σε πολλούς (χωρίς να λείπει από το Slashaki…)[/quote]
Γενικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα τα συνδυάζει όλα γιατά είναι φοβερός και όταν πιάσει κιθάρα στα χέρια του δημιουργεί…
:!: :!: =D> =D> :!: :!:
δεν χωράει αμφισβήτηση…
ο Slash είναι θεός…
σε όλα!!! =D> =D> =D>
tora malista borei na vgei alithinos o Bayley sto Virtual kai “Maybe Lightning Strikes Twice”…[/quote]
Slashaki :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: Μπορεί να πέσει στη snakepit που έφτιαξε, μπας και γλιτώσουμε;;; Plz!!![/quote]
Μη βαράτε όλοι ντε! Ενθουσιασμός τι να κάνουμε;;;;;; Τον Slash για να το αναλύσω το θέμα τον έμαθα από τους Guns, χωρίς να ξέρω από πριν πόσο καλός θεωρείται. Ενθουσιαστηκα από τα solos του αλλά και ανακάλυψα οτι πρώτη φορά με αγγίζει τόσο πολύ κιθάρα… Μόνο στο Child In Time μου είχε ξανατύχει. Αυτά! Είτε τον πω “Slashaki” είτε και γω δεν ξέρω τι… γεγονός είναι… τα γνωστά!!!
Slashaki :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: Μπορεί να πέσει στη snakepit που έφτιαξε, μπας και γλιτώσουμε;;; Plz!!![/quote]
Μη βαράτε όλοι ντε! Ενθουσιασμός τι να κάνουμε;;;;;; Τον Slash για να το αναλύσω το θέμα τον έμαθα από τους Guns, χωρίς να ξέρω από πριν πόσο καλός θεωρείται. Ενθουσιαστηκα από τα solos του αλλά και ανακάλυψα οτι πρώτη φορά με αγγίζει τόσο πολύ κιθάρα… Μόνο στο Child In Time μου είχε ξανατύχει. Αυτά! Είτε τον πω “Slashaki” είτε και γω δεν ξέρω τι… γεγονός είναι… τα γνωστά!!![/quote]
and the final result is:
Slash 100%
Μη βαράτε όλοι ντε! Ενθουσιασμός τι να κάνουμε;;;;;; Τον Slash για να το αναλύσω το θέμα τον έμαθα από τους Guns, χωρίς να ξέρω από πριν πόσο καλός θεωρείται. Ενθουσιαστηκα από τα solos του αλλά και ανακάλυψα οτι πρώτη φορά με αγγίζει τόσο πολύ κιθάρα… Μόνο στο Child In Time μου είχε ξανατύχει. Αυτά! Είτε τον πω “Slashaki” είτε και γω δεν ξέρω τι… γεγονός είναι… τα γνωστά!!![/quote]
and the final result is:
Slash 100%[/quote]
ama valeis kai ena - brosta ap’to 100 kati ginetai…
Τελείως πεταμένος κατάντησε ο ακατανόμαστος με τα μαλλιά σφουγγαρίστρα… Βρες κανέναν άλλον βρε Λένα. Πολύ φίδι ο τύπος…
Μιλάμε πάντα για τον slash???
Πάντα για τον ίδιο λέμε και πολύ ασχοληθήκαμε… :twisted: